Редакторський звіт з фіналу "Студліги Луцька" - 17 Квітня 2013 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 19.04.2024, 12:15
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2013 » Квітень » 17 » Редакторський звіт з фіналу "Студліги Луцька"
Редакторський звіт з фіналу "Студліги Луцька"
08:49

10 квітня, нарешті в теплий весняний та погожий день, завершився, другий сезон "Студентської ліги КВН Луцька",    традиційним фіналом на Кубок ректора СНУ ім. Л.Українки.

По командах:

6 місце "Этим летом" (Рівне) - 14.2

Перспективна команда, з власним потоком своєрідного гумору, протягом усіх ігор радувала луцького глядача, та мабуть брак ігрової практики та матеріалу потягнув команду вниз, я думаю хлопці зважили усі свої помилки і надалі будуть більш наполегливішими на шляху до своєї мети! Успіхів вам, буду радий бачити вас у наступному сезоні.

5 місце "Хто там?" (Рівне) - 16.0

Команда яку було добрано до фіналу, показали хорошу і добре збиту візитку, якісне відео, за що хлопцям окрема подяка, але домашнє завдання та розминка відверто скажу, що ці два важливих у КВНі конкурси, не були вдалими. У вас є чудовий керівник плюс самокритичність, ще допоможуть вам у майбутньому. Дякую за сезон!

4 місце "ІКРА" (Луцьк) - 17.0

Уже 3 роки знаю цю рідну, стосовно стін вузу, команду КВН. Почну з хорошого – переможці «розминки», але дуже шкода, що не гри. 4.8 бала з можливих 5.0 дуже солідний показник для них, мабуть через підсилення новим учасником, який суттєво урізноманітнив гумор команди. Але брак досвіду у зйомках відео робіт та ставка на старий матеріал в домашці, а не прагнення до написання нового, відправили команду на 4 місце, витіснивши з трійки лідерів. Свою думку потрібно мати, але і дослухатись до редакторів теж варто, тому що у них є досвід, якого нажаль бракує вам. До зустрічі у новому сезоні.

3 місце "Чак Норріс" (Камінь-Каширський) - 18.2

Впевнено та стабільно ось уже третю гру поспіль команда замикає чільну трійку лідерів, як їм це вдається?? Мабуть цього незнає ніхто, окрім самого Чака Норріса J Проте завдяки такій своєрідній тактиці і якісному гумору команда потрапляє до наступного сезону, але уже Ліги КВН Волинь! Вітаю вас хлопці! Успіхів!

1-2 місце "Що є, того не відняти" (Рівне) - 18.8

Єдина команда дівчат і типового Діми) Щільний графік ігор команди у різних лігах все ж дозволив команді перемогти, що свідчить про велике бажання та наполегливість їх учасників. По гумору запам’ятались уже на виході) та мініатюрою про ранню зустріч А. Пугачової та М. Галкіна, іноді заставляти попотіти від хвилювання ведучого гри!) Особисто від себе дякую вам за сезон! Ви молодці, пам’ятайте, що кожен з вас робить велику справу! Так тримати! Побачимось на іграх Ліги КВН Волинь!

1-2 місце " Збірна ТНЕУ" (Тернопіль) - 18.8

Улюбленці публіки, на них чекали та сподівались, пацани виправдали все! Якісний домашній гумор, істерика у глядачів, особливо у жіночої половини залу, свій власний фан-клуб, та постійний сміх з уст поважного журі принесли команді перемогу! Що тут ще скажеш, молодці! Успіхів вам та нових звершень!

П.с.: Дуже вдячний усім хто взяв участь у відроджені Студентської Ліги КВН м. Луцька, ми робимо велику справу! Дякую!

Звітував,

Редактор та ведучий

Студентської Ліги КВН м. Луцька

Стас Ольшевський

Переглядів: 871 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 4.0/1 |
Всього коментарів: 2
0  
2 <дыррр   (18.09.2013 14:23) [Материал]
а что за крики с туалета? крики секса и брюнета! а еще был мегасисястик и разлет мужских яиц по комнате! и половейший член.

0  
1   (16.07.2013 11:41) [Материал]
моей рыгней не рыгать! грязно пукнул я и пропукал трусы. и дичайший фистинг ногами. а после мощные пролапсы органов. водовонизм и скороженье- ума опереженье. рукосуйство и дабл фак. дикие спермовыстрелы в рот и лицо.

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>