"Позитивні віруси" здобули Кубок ректора ВНУ - 3 Квітня 2009 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 19.04.2024, 15:38
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2009 » Квітень » 3 » "Позитивні віруси" здобули Кубок ректора ВНУ
"Позитивні віруси" здобули Кубок ректора ВНУ
10:42

  1 квітня в палаці культури та дозвілля Волинського національного університету імені Лесі Українки було по справжньому весело. А причиною цьому став традиційний КВНівський турнір "Кубок ректора" , який вже втретє проходить у ВНУ. Організатором гри була Студентська рада ВНУ, яка тримає лідерство в організації подібних заходів в цьому ВНЗ.

Участь в грі брали лише команди найбільшого волинського вузу, а саме: "Бонуси" (збірна географічного факультету), "Суд іде" ( команда юридичного факультету), "ВДУш" (географічний ф-т) та команда "Позитивні віруси" з того ж таки геофака. 

Оцінювало майстерність команд , поважне жюрі у складі як квнщиків так і викладачів університету, а саме: Руслан Місюк-капітан команди "Фонтан" і редактор ліги "Волинь", Ірина Динь- координатор студентського самоврядування у ВНУ, молодий тато - Сергій Абрамчук , який виявився найсуворішим членом журі, декан географічного факультету Михайло Мельнійчук , який навіть грав у розминку як кавеенщик , відповідаючи на питання залу. Ну і звичайно головував ректор ВНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан.

     Кубок розіграли за підсумками чотирьох конкурсів: привітання, розминка, біатлон та стем.

     Якщо ж пройтися по всіх конкурсах то можна відмітити те що з першого конкурсу лідерство тримали одразу три команди? Віруси, ВДУш і Суд іде , яким журі постивило лише по одній четвірці.  В розминці , розігрався і зал оскільки всі питання для команд були саме від глядачів. Найбільш цікавим стало питання: Чи треба у ВНУ зробити факультет КВНу?. На що найбільш сенсаційно відповів член журі декан геофаку Михайло Мельнійчук, який сказав . що факультет КВН може бути на базі географічного , а сам геофак перестане існувати як такий. 

      Найбільш захоплюючим, як на мене став біатлон. На першому колі журі не вразили "Бонуси" , наступними промах допустили "Суд іде", і пішли. Ну а от фінал виявився цікавим , бо капітани двох команд і Вірусів і ВДУш , не розраховували що журі дасть їм так багато штрафних кіл, і у хлопців просто закінчились нові жарти. Але все ж з цієї ситуації більш вправно вийшов капітан команди "ВДУш" - Стас Ольшевський, який і здобув у цьому конкурсі бал.

      У стемі дійсно гарну гру показали молоді юристи, які просто зривали овації після своїх жартів. В команді зявився вокаліст, який посилив склад команди і не лише співом, а і пародіями на політиків. Простоквашино в Любешівському районі звичайно дуже сильний стем, але як то кажуть двічі в одну річку не ввійдеш, хоча хлопці довели що можна. І я відчуваю що цей стем буде їхньою козирною картою. "ВДУш" заспівав , і доволі таки непогано, але перед тим була дуже драматична сцена за участі "купідона" волинського КВН Сашка Касянчука, який напевно надивився програми "Все для тебе" , і прямо зі сцени пішов у зал дарувати дівчині величезний букет квітів. ( як стало відомо із деяких джерел дівчина була підставна і Саша просто вирішив подавити на жалость залу і жюрі, і в нього це вийшло).

      Але за підсумками всіх конкурсів останнє місце посіли "Бонуси", третьою була команда "Суд іде", другі "ВДУш", і перемогу та почесний кубок отримала команда "Позитивні віруси", що додало їм ще більшої впевненості для фінальної гри Ліги КВН "Волинь"

Гра виявилась досить непоганою по своїй насиченості, але дуже здивував зал, який ніби спав і просто не хотів дати волю емоціям, як це буває в "Просвіті" на іграх ліги. 

От такі от пироги ....-))

Переглядів: 1662 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 4.0/4 |
Всього коментарів: 6
+1  
6 kvnvolyn   (06.04.2009 18:52) [Материал]
та я ж не проти , просто такий погляд мій особистий на цю ситуацію ))

0  
5 <Юля   (06.04.2009 01:44) [Материал]
на ваш привиликий жаль хочу повiдомити, що джерела у вас досить не достовiрнi! Адже дiвчина була не пiдставна i Сашко не давив на жалiсть жюрi а просто оригiнально висловив своi почуття!!!!!!!!!!!!!!! Деякi люди такого просто не розумiють i це тому в нас час так мало романтикi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0  
4 akropolis   (05.04.2009 16:07) [Материал]
судді angry angry angry angry angry angry wink wink wink я прям опуппів!!!!!

0  
3 Свєтік   (04.04.2009 21:32) [Материал]
Віруси класно виступили..молодці хлопчикі biggrin

+1  
2 puf-puf   (03.04.2009 21:42) [Материал]
Урааааааааааааааааа!! .... Качяєм пабєдітєлєй!!!!!!!!!! biggrin

-1  
1 <Лигарь   (03.04.2009 19:52) [Материал]
хааааааааааааааааааааааааа "СУД їде" просто пішов і прорвав зал!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................... журі респект !!!!!!!!!!!!!!!! оце оцінки я вражений))))))))))))

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>