Редакторський звіт. з ТРЕТЬОЇ 1/4 - 22 Грудня 2009 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 14:11
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2009 » Грудень » 22 » Редакторський звіт. з ТРЕТЬОЇ 1/4
Редакторський звіт. з ТРЕТЬОЇ 1/4
12:18
 
 
Ось і пройшла остання 1\4 Ліги КВН «Волинь».Пройшла весело , швидко і приємно)) В цій грі було все ,і декілька змін лідера за гру, і непередбачуваний фініш ,і купа нестихаючих аплодисментів!! Порадувала підготовка і відповідальне ставлення до гри усіх команд без винятку !!!! Всі молодці !!! А тепер про молодців згідно зайнятих місць:

7. Лінія відриву (Ковель) -- 3,4+2.6+1.2+1.0 = 8.2
Прохід цієї команди в сезон вже можна вважати за прийнятний результат. Команда надзвичайно молода , і є в них світлі думки , але з того ,що вони мали, потрібно було вижимати більше , а хлопці не захотіли. Нічого, все ще попереду.
Візитка: вихідну пісню хлопці виконали краще на прогоні чим на самій грі. Був підбір коротких мініатюр ,зрідка перебитих текстами. Проте цього явно не вистачило для успіху. Також є зауваження, щодо роботи на сцені і з мікрофонами(багато слів йшло мимо вух глядачів).
Розминка: в цьому конкурсі ковельському колективу не вистачило ні досвіду , ні гумору. Були намагання відповісти, але переважно всі репризи заходили в тишу. 5 новин: після розминки хлопцям було дуже важко привернути до себе прихильність залу, тому з нормальним гумором – низький бал.
Дуель: в цей вечір всі дуелянти були сильніші і влучніші. Такий результат доволі закономірний. Роблячи скидку на ваш вік, потрібно сказати ,що у вас ще буде можливість показати себе з кращої сторони !!! Щиро вам бажаю успіху, і буду радий бачити у наступному сезоні.

6 . Хліба і зрєліщ (Рівне) -- 3.8+3.6+2.0+1.5 = 10.9
Молода ,амбіційна команда з Рівного. В команди свій стиль і бачення гумору. В деяких моментах було видно ,що їх недокінця розуміють. Проте ні в’якому разі не можна казати ,що вони не смішні. Вони смішні, але по своєму.
Візитка: вихід не залишив рівнодушним ні один жіночий погляд в залі. Була весела мініатюра про аварію з Шевченком. Проте у візитці виявився серйозний просад під час і після мініатюри «про доставку війни».
Розминка: ще багато хлопцям потрібно працювати над цим конкурсом. Відповіді слабкі, і ще вони подавались якось без емоцій , без певного пориву до успіху. Просто голий текст.
5 новин: ось тут 50\50 . Гумор в деякій мірі складний ,тому розраховувати на вищий бал ,було зайве .
Дуель: 1.5 за конкурс впринципі не погано, але не достатньо для проходу далі. За « Амік відпочиває » окреме Дякую ) ) ) Було приємно з вами працювати. Ви запам’ятались луцькій публіці (точно жіночій половині) і залишили після себе хороші враження. До зустрічі в сезоні 2010-2011 рр.

5. Тра-та-та 36 км (Новояворівськ) -- 4.6+3.6+2.6+1.5 =12.3
Незвично бачити награну і зрілу команду на такому місці. Можливо причина у відсутності капітана чи тяжкій дорозі до Луцька, але чогось в цей вечір не вистачало цій команді.
Візитка: виступали останні , і сповна виправдали всі надії, гідне завершення конкурсу. Деякі номера не виправдали себе у повній мірі, але постановка про карантин компенсувала все.
Розминка: я чекав більшого. А коли вийшли відповідати з блокнотиком, це вже був перебор і команда одразу отримала негативні відмітки в протоколах журі. Розминка - це імпровізація.
5 новин: видно команда відчувала провину за розминку ,тому в наступних 2-х конкурсах видавали все, як положено. Смішні жарти - гарний бал. Дуель: було дві смішні мініатюри. Але з «Оптом дешевше» в цьому конкурсі не зрівнявся ніхто, тому один програш і одна перемога. З таким запасом матеріалу і вмінням його подати питання про вихід далі, поставати взагалі не може. А тут ви проскочили в 1\2 тільки через велику прихильність Директора ліги до Вас. Зробіть правильні висновки після цього.

 4. 25 кадр (Луцьк) - 4.0+5.6+1.6+1.5 =12.7
Виступ цієї команди можна охарактеризувати такими словами – це дівки і нічого ти з ними не зробиш ( Ярик без обід).Дівчата не загружають себе глобальними проблемами ,а пишуть максимально простий гумор.
Візитка: все як завжди , нічого нового. Вірші на різні теми смішним голосом, хороша гра Каті Крошки і сильна пісня в кінці. Прошу одне ,будьте обережніші з апаратурою ,вона нині дорога!!!!!!!!!!
Розминка: спаслися цим конкурсом. Відіграли рівно ,без провалів. Все що виходили , все смішно. Короче нормаль.
5 новин: блондинка в новинах ,доволі не ново в КВН, але команда вперто використовує цей образ. Тексти потрібно писати сильніші.
Дуель: команду спасло те ,що вона співає. А мініатюри ,як виявилось доволі слабенькі. Ей дівчатка , а де ріст команди???????? – ось таке запитання напрошується у мене. Все зробили за давно провіреною схемою, яка поки що працює: вірші, малюнки, розбавили політикою і декілька обманок. Так діла не буде . Шукайте щось нове ,а то далеко на цьому гуморі не заїдете.

 3. Аж2о (Луцьк) -- 4.2+5.0+2.0+1.75 =12.95
 Безумовне відкриття сезону. Колектив з політеху підібрався досить цікавий. Тут присутнє і бажання, і думки, і як ми побачили вміння грати КВН. Маю надію ,що команда не загальмує на цьому.
Візитка: гарний ,незвичний вихід. У команди є декілька гарних образів ,які вони використовують на максимум. Проте помітні деякі технічні помилки, здебільшого зумовлені відсутністю досвіду у команди.
Розминка: стає хорошою традицією ,що луцькі команди вдало грають цей конкурс. Ось і Аж2о не виняток . Молодці .
5 новин: з текстами поки що гірше. Але щось мені підказує ,що команда з ЛДТУ ще покаже ,що може. А поки маємо 2 бали з 3-х.
Дуель: мали у запасі 2 смішні мініатюри, що й відобразилось у рішенні вельми шановних членів журі. Перемого і нічия – чудовий результат за конкурс. Ваш коник – ваша молодість. У вас є величезний потенціал, який потрібно розвивати. Все добре, тільки будьте трішки зібранішими і все до ,під час і після гри наладиться саме собою. Радий бачити вас у наступному етапі Ліги.

 2. Оптом дешевше (Тернопіль) -- 4.2+3.8+3.0+2 = 13
Ось це приїхала команда , з  явною претензією на перемогу. Вони вели себе по доброму нахабно, весело і кмітливо. Команда розвивається величезними кроками , що радує око і тішить душу.))
Візитка: мене дещо здивували оцінки журі, що ще потрібно??? -- виступають перші, гарно співають ,танцюють, жартують , стильно кланяються) мені сподобалось усе. Дуже гарна картинка.
Розминка: ось тут не вистачає. Можливо невдалий вечір, можливо ще щось. Знаю і на 100% впевнений , що 1\2 команда видасть набагато якіснішу розминку.
5 новин: оригінальна подача і смішний текст ,це все що було потрібно для максимуму у конкурсі.
Дуель: рівних в цей вечір у колектива з Тернополя не було. Всіх захопили мініатюри «про анонсерів боксу» і « бабулькою ,що живе на поверх вище».Молодці Ви програли лише 0.05 бала, це мінімум ,але він є. Постарайтесь не допустити цього в наступних іграх і успіх вам гарантований. Буду дуже радий побачитись з вами знову.

1.Наслідки політехніки (Львів) -- 5.0+4.2+2.6+1.25 =13.05
Переможці гри. Слід сказати ,що половина команди поїхала в Луганськ , а половина (більша) прибула до нас. Команда впевнена у своїх силах і знає до чого вона прагне. Дуже приємні і смішні молоді люди.
Візитка: рівненько без прогибів і помарок ,все на одному, високому рівні. Гарно почали заходити в зал зразу з першого жарту і в кінці заслужені овації. Молодчаги. Максимум за конкурс.
Розминка: можна набагато краще. Спочатку відповіді були дуже смішні, а потім на посмішку. Але видно ,що команда зможе прибавити.
5 новин: всім все сподобалось, але знайшовся один «вурчун» в журі, який крутив носом і поставив свій бал. Проте , це не вплинуло на загальний результат.
Дуель: дві веселі замальовки, але команді зі Львова попадали суперники з мініатюрами де сміху було більше. Ви виграли гру достойно і впевнено. Маю надію побачити вас у наступній грі вже у повному складі. Бажаю ще яскравіших перемог і гарного настрою на весь сезон. Вітаю переможців!!!


Окрема подяка від мене та і від Ліги КВН "Волинь" висловлюю Дмитру Сацюку!!!!! Він помагам всім чим міг, всім  хто просив!!!)) Дякую Сацик))
  
З гарним настроєм у Новий Рік!!
 
 Завжди Ваш Русік М.
Переглядів: 988 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 4.0/4 |
Всього коментарів: 8
0  
8 kvnvolyn   (23.12.2009 15:49) [Материал]
Шановні представники команди ХиЗ і ці хто вболівав за команду.

Мені дуже не приємне це зясовування стосунків на сайті. І головне я не розумію причини вашого невдоволення.

Ліга КВН "Волинь" зробила все для того щоб на нормальному рівні прийняти всі команди , в тому числі і ХиЗ.

Програвати звичайно завжди важко але це теж треба вміти робити з високо піднятою головою, а не опускатись до того щоб просто звинувачувати лігу в усьому поганому.

Ніхто не збирався зводити рахунки з командами з рівного!!!!

У вас своя ліга у нас своя, у вас свої цілі у нас свої, у вас свій гумор у нас свій, у вас свій глядач. А те що ваші представники допускають собі нагліти і виражатись про нашого глядача то це вже занадто.

І якщо вже ви так відчуваєте в собі силу і хочете далі нам щось доводити , то будь ласка приїжайте і висловлюйте свої претензії...

Директор ліги КВН Волинь
В.Пельц


0  
7 <Децибел   (23.12.2009 13:32) [Материал]
Хар WEST (Сьогодні 01:11)
А к вам в лигу кто ездил?????
и что у вас есть лига??

я думал в таком провинциальном городе как ровно о КВН и не слышали
Дорогой коллега!Скажи для начала с какого ты города?А так же свой опыт игр в более менее всеукраинском квне,тогда будеш длеать выводы.Ровенская лига КВН УЖЕ ДАВНО имеют свою лигу, а с недавних пор и первую лигу.с УЧАСТИЕМ ХОРОШИХ КОМАНД:Первая Столица,Гости Города,Фававу,Авария,Бомба,Вы где?,Сборная Албании,Тяп - Ляп. Так что ряд можно продолжить дальше столичный парень, а провиниция как ты сказал ушла вперед тебя это точно.


0  
6 pokopoli   (23.12.2009 09:57) [Материал]
Якщо в Луцьку хтось не пішов далі то тільки через, недостатній рівень, а говорити про якусь помсту це просто вже дитячий відчай.
Бо якби хтось був би уважним то б побачив, що в Лізі КВН Волинь ті команди з Луцька, що не потрапили до рівненської ліги теж не просунулись нікуди!!!!!!!!
А якби вас Луцький зал так приймав, як наші команди рівненський тоді вам би було на що нарікати.
А поки що трішки носики поопускайте і проаналізуйте де недопрацювали.
І доведіть наступного сезону своїми виступами що це була випадковість.
Бажаю перемог!

0  
5   (23.12.2009 09:05) [Материал]
2 Хар WEST
ну нащо вже так своє невігластво демонструвати? У Рівному є своя ліга КВН. До речі, не одна (окрім ліги для "дорослих" так є і шкільна (не пригадаю як точно вона називається)). І охоплює КВНівський рух всю область. Свого часу там луцькі команди повиступали і показали на що здатні. По пам'яті можу пригадати лише "Ребра Адама" та "Позитивні віруси". Останні навіть дійшли до фіналу одного з сезонів і добре виступили, але... Не будемо далі згадувати що і як було бо то розмов не на одну годину. Загугліть "Рівненський КВН" і потрапите на їх офіційний сайт. Успіхів

0  
4 <Хар WEST   (23.12.2009 01:11) [Материал]
А к вам в лигу кто ездил?????

и что у вас есть лига??

я думал в таком провинциальном городе как ровно о КВН и не слышали


-2  
3 <Децибел   (23.12.2009 00:04) [Материал]
Спасибо волиняки за месть что волиняки не прошли у нас в Лиги.))))))Спасибо за сезон до встреч в Ровно.

0  
2 splitmind   (22.12.2009 19:05) [Материал]
дякую за критику, вже бігу писати мініатюри)) дали нам запас оптимізму)) Аж2О

0  
1   (22.12.2009 18:23) [Материал]
1. А чого Ярик без обід? Я просто не пойняв де треба обіжатись :)
2. за мікрохони сорі.

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>