Редакторський звіт від Олександра Мельника. Блок 1 (ФОТО) - 28 Вересня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 10:44
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Вересень » 28 » Редакторський звіт від Олександра Мельника. Блок 1 (ФОТО)
Редакторський звіт від Олександра Мельника. Блок 1 (ФОТО)
04:29





Реально оцінити силу команди за одним конкурсом дуже важко. Тим більше, коли цей конкурс – візитка. За останні роки візитка залишилася єдиним конкурсом, який стабільно грається практично у всіх іграх всіх ліг КВН. Тому на фестивалі було прийнято рішення провести ще й розминку, яка більш об’єктивно дозволяє судити про силу імпровізації команди (або багаж резин ;) ). А щоб розминка не перетворилася на стовпотворіння на сцені і в головах журі, візитки команд було розбито на блоки, якими вони й грали розминку. Отже, до вражень.

Блок перший.

_______________________________________________________________

Без ПДВ (Луцьк)

Луцький «Політех», як завжди, був представлений непоганою командою, яка єдина на редактурі вийшла за 10 хвилин. Тобто, вибирати було з чого. Багато цікавих текстів і ігрові мініатюри. Проте, манера подачі була доволі сумнівною, тому і глядач повірив лише в візуальні номери. З роллю команди, яка відкриває концерт, справилися не до кінця, але сумнівів щодо проходу в лігу не виникало. Тому виправляти свої помилки команда буде в іграх ліги.

 ________________________________________________

Т. Б. П. Ч. (Рівне)

От хто міг відкривати гру, і був її справжнім відкриттям. Маловідома команда з сусіднього обласного центру задала хороший темп і позитивний настрій з самого початку і тримала планку до самого поклону. Непогана акторська гра, поліський натиск, якісний текст, це все було присутнє в виступі цього колективу. Сподіваюся, що архіву і бажання вистачить на сезон.

 _________________________________________________

Де штопор? (Луцьк)

Молода місцева команда, яка вже має  певний досвід гри на домашній сцені. Ні здивувати, ні розчарувати редакторів команді не вдалося, тому що весь матеріал знайомий і перевірений. Глядачів порадував типаж актора команди і жарти на місцеву тематику. Поки що команда знаходиться в режимі очікування, але опускати руки не варто, скоро все буде відомо.

 _________________________________________________

Б-52 (Луцьк)

Один з найкоротших виступів. Причина проста – свого матеріалу обмаль, а з чужим в іншу передачу. Продовжуються варіації складу, форми і наповнення. Пропоную вам продовжувати себе шукати. А коло пошуків можна і розширити. Поки що навіть з лідерами волинського КВН вам тягатися буде важко.

 _________________________________________________

Лінія відриву (Ковель)

Симпатична команда з області. Приїжджають на фестиваль вдруге, вдруге проходять в лігу, цього разу більш впевнено і професійно. Напевно, в наступному році треба буде чекати призів ;) Склад команди теж змінився: з суто чоловічої вона стала більш жіночною, на 50% акторів. Це теж придало свого шарму, хоча головними на сцені продовжують лишатися хлопці. Тексти є, акторка в порядку. Думаю, будуть конкурувати в сезоні.

 _________________________________________________

Емансіпе (Луцьк)

Ще одне приємне відкриття фестивалю. Чарівний жіночий колектив с суто жіночим гумором. Дуже цікаво їх слухати, а ще більше приємно на них дивитися. Якості жартів команди могли би позаздрити і досвідчені чоловічі колективи. Сподіваюся, що цим тендітним дівчатам вистачить сил змагатися в сезоні. Тому що хотілось би побачити ще декілька таких номерів, як пісня про колготки. Заслужене третє місце на фестивалі.

 _________________________________________________

Ранетки (Житомир)

Приємно було познайомитися з цією командою. Єдина команда, яка отримала овацію в кінці виступу. І було це абсолютно заслужено. Несподівані ходи, цікаві ракурси в мініатюрах. Зайшло абсолютно все. Видно було одразу, що в лігу приїхав міцний боєздатний колектив, який буде боротися до останнього. Будемо в свою чергу надіятися, що так воно і станеться. Тому що враження по собі команда лишила дуже позитивне. І друге місце фестивалю – це не межа для такого колективу.

 


А в розминці продовжили виблискувати Житомир і дівчата з Луцька. Іноді і в інших щось виходило, але найбільше у цих двох команд.




Редактор Ліги КВН "Волинь"

Олександр Мельник

Переглядів: 1094 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 4
0  
4 <Антоніо   (28.09.2010 18:02) [Материал]
ДЯКУЭМО!
ВЕСЕЛУХА!

0  
3 <Валерій   (28.09.2010 17:33) [Материал]
"Б/з ПДВ", можна так команду писати?І насамперед, це збірна вузів, не лише "політех"...

0  
2 kvnvolyn   (28.09.2010 12:31) [Материал]
все є. всі довольні всі сміються ))

0  
1   (28.09.2010 11:08) [Материал]
Нарешті дочекався...)
А коли склад першої 1/4 вивісять?

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>