Редакторський звіт про другий півфінал - 13 Квітня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 27.04.2024, 02:23
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Квітень » 13 » Редакторський звіт про другий півфінал
Редакторський звіт про другий півфінал
13:28

Звітує Руслан Місюк

Друга півфінальна гра, як і передбачали любителі КВН була смішна та інтригуюча. Всі команди без винятку дуже гарно підготувались до півфіналу. Хотілось би подякувати всім колективам за відповідальний підхід до нашої спільної справи.

Вікторія Бекхем (Рівне)  4,2+4+3,2+3,2= 14,6

Команда протягом всього сезону не переставала дивувати глядача своїм гумором. Вікторія Бекхем не форматна команда з розумним гумором. Вони явно не такі, як більшість колективів КВН. У візитці, на мою думку, не "доотримали” від журі декілька десятих. В 1\4 розминка цієї команди, зробила результат, цього разу «зайшло» далеко не все. Відео на рівні. Муз.епізод включав в себе : ідею, постановку, слайд-шоу і частково костюми дівчат, проте трішки підвело виконання пісні. Був радий знайомству, приїздіть до нас ще!

Супер Клас (Київ) 4,4+4+3,4+3.0= 14,8

Ця команда проявляла себе від гри до гри. Кожен раз вони відкривалися для всіх по новому. Видно ,що команда росте, про це говорять і результати, і виїзди по різним лігам, в тому числі і офіційних. Візитка смішна , проте без «розривів».Розминкою в цей вечір особливо не відзначився ніхто. Відео доволі якісне, правда трішки «на грані». Музикалка класно прописана, про сімю , але без музики і пісень, за що і відповідний бал. Маю надію, що це не останній Ваш візит до Луцька.

Лінія Відриву (Ковель)  4,2+3,8+3,8+3,8= 15,6

Це перший півфінал молодої команди. Зарекомендували себе , як ігрова команда. Акторська гра в хлопців і одної дівчини на високому рівні. Проте є питання до автентичності матеріалу. У візитці ковельчан постигла така ж доля, як і «Вікторію» ,частковий недобір балів від журі (моя особиста думка). Розминка програна за рахунок «баянів» - команда вже далеко не шкільна ,а помилка дитячі !!!!!! Відео по балах виграли. За останій конкурс отримали гарний бал і зупинились за крок до фіналу. Цей сезон видався для Вас набагато кращий, ніж попередній.

Коліжанки (Львів) 4,8+4,6+3,6+3,6= 16,6

КВН ще раз підтвердив, що це не передбачувана гра. Переможці відбіркового фестивалю потрапляють у фінал з останнього прохідного місця. Хоча починалось все дуже оптимістично. Після привітання розділяли 1-ше місце з « О.Д. » , після розминки 2-ге місце з « О.С. » Відео- конкурс втримав дівчат в твердій прохідні позиції. Після чого у муз.епізоді , який був мало музичним, але з чіткою, веселою лінією про конкурс краси, Коліжанки збавили обертів і опинились на 3-му місці. Попереду фінал , де всі учасники готові до боротьби, тому дівчата, бажаю Вам успіху і потрапити в Луцьк трішки раніше ніж минулий раз.

Острів Свободи (Хмельницький-Київ-Черкаси)  4,4+5+3,4+4= 16,6

А ось цей колектив - сюрприз сезону. Команда вдруге грає в Луцьку і вдруге з другого місця проходить в наступний етап. І все, я вам скажу по ділу. На привітання виходили перші і цілком виправдали покладені на них сподівання, розкачали зал ,задали темп грі. Розминка була добре відіграна за рахунок вдалих витівок фронтмена до оператора телевізійного партнера ліги КВН «Волинь» і декількох влучних імпровізаційних реплік.
Відео особливо на хід гри команди не вплинуло. А музичний номер був виконаний на максимальний бал ( ...реп всьому голова) . Вітаю Вас, ви своєю роботою заслужили місце у фіналі. Залишилась лише одна гра…

Оптом Дешевше ( Тернопіль)  4,8+5,4+3,6+3,6= 17,4

В цьому сезоні ,як і в минулому команда з легкістю добралась до заключної гри сезону. Все в них виходить весело і не вимушено, що і подобається глядачам. У візитці було багато мініатюр і жартів на різноманітні теми, які добре поставлені і прорепетирувані. Розминку зіграли добре, дається в знаки частий досвід гри. Відео відзначати особливо не буду ,тому що воно було на рівні у всіх команд. Цілий останній конкурс хлопці запрошували до себе в гості « у файне місто Тернопіль». Дві гри - дві перемоги, буде цікаво поглянути на результат у фіналі , вдачі Вам.


Це була гарна гра КВН ( 1\2 Ліги « Волинь» 5.04.2011р.)


Ось так!!!

Руслан Місюк

Переглядів: 776 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 5
0  
5 <кукушка   (30.05.2011 19:41) [Материал]
Доброго дня)
одне,некоректне запитання: а чому у двох рівненських команд півфіналістів однакові коди були у півфіналах??

0  
4 <Просто глядач   (14.04.2011 17:05) [Материал]
Нiколи не був прихильний до жодноi команди, подобались всi без винятку!!! але зараз бачу що не так. До Лінія відриву научiться сприймати поразку як чоловiки, а не будьте тряпками, i своi невдачi не перекладайте на чужi плечi.

0  
3 <Лінія відриву   (14.04.2011 16:57) [Материал]
Чесно кажучи у ньому були записані питання!!!!
А розминка просто не пішла...буває...

0  
2 <СК   (13.04.2011 22:55) [Материал]
Ребята я всё понимаю но выходить на розминку з блокнотом это уже слишком нагло)))

0  
1 <Лінія відриву   (13.04.2011 22:49) [Материал]
Шановний редакторе можливо вистачить натякати на неафтентичність наших жартів!!!

Так було по дитинству але ви прекрасно знаєте що зараз ми пишемо матеріал самі!!!!!

Було б класно і корисно прочитати звіт Олександра а то цей що є що нема!!!

якийсь він "ШКІЛЬНИЙ" чи що?


dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>