Фестиваль. Погляд незалежного кореспондента - 21 Вересня 2009 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 22:38
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2009 » Вересень » 21 » Фестиваль. Погляд незалежного кореспондента
Фестиваль. Погляд незалежного кореспондента
12:55


null 17 вересня у Народному домі "Просвіта" відбувся фестиваль Ліги КВН "Волинь" 2009-2010. Подія була організована Волинською обласною організацією Народно-демократичної ліги молоді (НДЛМ). Цей сезон ліги дуже відрізнявся від минулорічного, організацією та атмосферою, та й комад-учасників було близько 30 і не тільки з Волині, як було минулого сезону… Їхали зі всієї України: Львів, Бориспіль, Київ, Скадовськ, Ковель, Рівне, Радивилів, Новояворівськ, Тернопіль приїхав у складі аж 5 команд, ну і звичайно рідний древній Лучеськ. 

     Очікування залу були виправдані цілком і повністю, мабуть, ніхто не зміг лишитися байдужим, коли куліси нарешті розкрились і на сцену почали виходити молоді, яскраві, усміхнені люди. Під вже впізнаваний в Луцьку гімн Ліги на сцені зявився ведучий Сергій Абрамчук, який представив команди, а також журі, яке цього разу працювало в такому складі:директор Ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц, керівник Луцького інтелектуального клубу Олексій Веремійчик, директор «СіД FM» Андрій Зубенко, ведучій радіо «Луцьк» Сергій Ткачук та директор «Морячок таксі» Оксана Булахова.

       Ведучий  побажав командам «ні пуху, ні пера», на що вони традиційно відповіли «До біса»

       Першими виступали хлопці з Ковеля «Лінія відриву», котрі пожартували навіть про нашого мера міста. Потім були Тернопільські «Біляші», команда першою по-справжньому змогла запалити зал своїм гумором. З їхнього виступу люди дізналися як відігнати свідків Єгови, та посміялися самі з себе, дивлячись мініатюру про грабіжникв-колядників. «Насоси» з Рівного одразу заявили, що вони віддалися для того, щоб попасти на лігу та порівняли свої жарти з блондинками: «З них сміються, бо вони тупі». Далі була ще одна команда з Тернополя «Мак», на відміну від своїх земляків, вони, мабуть, отримали надто мало грошей від спонсорів, тому їхали 12 годин до Луцька, а один взагалі пішки йшов. Та, незважаючи на труднощі, вони змогли таки непогано пожартувати і про тарганів, які прагнуть хліба й видовищ, і про дембеля Васю, а потім покази всім як потрапити одеситам додому. І от нарешті наші земляки, команда з луцького політеху - «АЖ2О». Ну що ж Луцьк таки не зганьбили, от тільки жарт про пилочку для нігтів «Дружба» був надто кривавим. Ну і від себе особисто обіцяю принести хлопцям на наступний виступ сала)). Далі були львів’яни «Пляж Малібу» з інтерпретацією Форту Буаяр до сучасності. За ними «вилетіла» комада родом з повітряних воріт України – Борисполя, перша російськомовна команда на волинській сцені. Слід відмітити, що усі жарти команди «Термінал Б» були на авіаційну тематику. І мабуть  кожен зі мною погодиться, що хлопці своїм гумором і харизмою просто порвали зал! І саме на такій феєричній ноті закінчився перший блок виступів і почалась «Розминка», де найкраще показали себе «Термінал Б», «Біляші» та «АЖ2О». 

      Не можна не згадати, що під час гри «Морячок» таксі зініціювало збір коштів на систему опалення для луцького будинку малюка. Першим гроші до скриньки опустив Сергій Абрамчук – ведучий ліги. А піднявшись на сцену замість «Любі глядачі» сказав «Дорогі ГРОШІ» чому б це?))

      Другий блок почали лучани – молода команда «Б-52». А оскільки про земляків писати погано рука не підіймається, то скажу одне: вчитися, вчитися і ще раз вчитися! Після них на сцену вийшли гості зі Львова - «Ума нет». Цікаво що з їхнього жарту про кривоногих дівчат сміялись лише дівчата.))) Наступними була, мабуть, наймолодша за віковим складом команда «Шок» з Радивилова. Сподівання якої виправдались завдяки їхньому гумору і грі. Поява на сцені наступної команди стала просто емоційним вибухом! Яскраві, епатажні кияни з команди «Торгаши-Ж» влаштували справжнє стиляги-паті. Я певна, що кожен присутній після їхнього виступу отримав шматочок тієї божевільної енергії, котру так щедро дарували гості зі столиці. Луцькі «Бонуси» показали доволі хороший рівень гри. І неможливо лишити поза увагою те, як вони «виросли» у порівнянні з минулим сезоном ліги. А ще ними була надана цікава і корисна інформація – де шукати дівчат, котрі пишуть курсові. Далі на сцені з’явилися наші сусіди, команда з Рівного – «Хлеба и зрелищ». Оособливо порадував волинські серця їхній жарт про поліщуків і Мону Лізу. Наступні дві команди з Тернополя «Катастрофа», котра закінчувала 2 блок та «Оптом дешевше» що почала 3, жартували про банк «Емо» та метро у Венеції. А «Катастрофа» зробила приємний сюрприз, вийшовши на сцену під пісню «Волинь моя». Чудовий виступ команди зі Скадовська «Смайли» порадував не лише якісним гумором, а й українською мовою виступу. І знову лучани - «Форс-мажор» їх гумор не міг лишитись без підтримки земляків. Рівненчани з команди «Абзац», які радували глядача більше танцями і сміхом, ніж гумором. І знову «Розминка», де майже всі команди змогли показати гідну гру. Один із гравців навіть цілу історію розповів, на жаль, несмішну. Команда з Тернополя «Медогляд» поставила у глухий кут прибиральників Просвіти щедро розсипавши зі сцени конфеті. Львівські «Наслідки політехніки» жартували про Міська з Маневичів, а також порадили лучанам триматись, бо їде Філіп Кіркоров. Завершувала фестиваль команда з Новояворівська «Тра-та-та 36 км.», котра приємно вразила постановкою виступу, ну і жартами про таксі та заведений будильник.

Отож Finita la comedia усмішки обійми… І за результатами фестивалю до сезону проходять наступні команди: «Хлєба і зрєліщ» Рівне, «Лінія відриву» Ковель, «Насоси» Рівне, «Тра-та-та 36 км» Новояворівськ, «Шок» Радивилів, «Смайли» Скадовськ, «Наслідки політехніки» Львів, "Оптом дешевше» Тернопіль, «Термінал Б» Бориспіль, «МАК» Тернопіль, "Біляші" Тернопіль, «Абзац» Рівне, «Торгаши-Ж» Київ, «Аж2О» Луцьк, "Пляж Малібу" Львів.

Лауреатами фестивалю Ліги КВН "Волинь" стали : "Смайли" Скадовськ, "Абзац" Рівне, "Наслідки політехніки" Львів.

Переможець фестивалю Ліги КВН "Волинь" визнано команду "Термінал-Б" з міста Борисполя.

Вони того заслужили!!!



Ксенько Федорець


Спеціально для

www.kvnvolyn.at.ua

Переглядів: 967 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 5
0  
5 <МАК-О-ГОН   (10.10.2009 11:53) [Материал]
Дивись гості також не сино задоволені редактурою,але наоборот вже а ж забагато ріжуть!на нашу скромну думку!;)
ПРо душ:я навіть казати нічого не хочу,таке враження шо ти переплутав КВН з Інститутом благородних дівиць!(я розумію ти там вчишся то так і скажи)але думаю ходити на таке як КВн,чи взагалі на вулицю з твоєю психікою для тебе ж шкідливо!

Олександр Васильович Масляков (29.09.2009 02:11)
Не признаюсь хто:
Чівурін це ти???

АХАХА!красава!


0  
4 kvnvolyn   (01.10.2009 11:12) [Материал]
До Не признаюсь хто

Шановний, це що хтось виступає на російській мові, це суто питання команди, і жодних обмежень з цього питання у нас не було!!!!!! Доречі не лише кияни виступали на російській...

Стосовно душа, то якщо для вас це пошло , то не приходьте на КВН а ходіть на зустріч до штунд !! )))))

По камеді клаб , можливо щось і схоже але як на мене то в камеді вже показоно все і вся, а тут новий підхід до питання і участь в цьому всьому процесі Богдана Павловича була дуже актуальною і цікавою!!!

Тому шановні ми нікого не заставляємо приходити на такий херовий КВН , їдьте в Москву , Київ , Рівне ))) і дивіться супер крутий КВН , а в ЛУцьку буде так як ми вважаємо за потрібне !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


0  
3 <Олександр олександрович Масляков   (29.09.2009 02:13) [Материал]
Батьку і ти тут?!!!!

0  
2 <Олександр Васильович Масляков   (29.09.2009 02:11) [Материал]
Не признаюсь хто:
Чівурін це ти???

0  
1 <Не признаюсь хто   (28.09.2009 12:32) [Материал]
Скажу так. Насміявся... Але як завжди існує якесь "але". Це редактура. Не ображайтесь, Шановні, але мушу вже висловитись. Повернемось до нашого маленького і неприємного "але". Знаючи учасників з багатьох команд(луцьких і не луцьких), помітив цікаву закономірність Вашої редактури: гостям жартів не ріжуть. Я говорю про жарти від яких попахує пошлятиною. Для прикладу приведу жарт з фестивалю про те як миється команда коли в душі одна з її учасниць. Картина така: на сцені 3 хлопця, які з усіх сторін труться об дівчину. Ну це навіть на порнографію змахує. І пошлих жартів вистачало. Пропустили мініатюру повністю вкрадену з Камеді Клаба. Команда змінила лише ім"я депута на мера Шибу і клуб на Шайбу(Шиба на дискотеці).Це свідчить про те, що редактура працює, вибачте за прямоту, хрєново .
Ще один момент згадав. Виступ київлян був на російській мові.

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>