"Євросезон" ліги КВН "Волинь" за "ЧистоГоном" - 21 Травня 2012 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 10:30
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2012 » Травень » 21 » "Євросезон" ліги КВН "Волинь" за "ЧистоГоном"
"Євросезон" ліги КВН "Волинь" за "ЧистоГоном"
19:57
Головна подія року для волинського КВН завершилась із збитками для губернатора Бориса Клімчука. Той роздав фіналістам 10 тисяч гривень, а також віддав КВНщику із Тернополя останню цигарку.

Фінал Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» відбувся 19 травня у стінах Палацу учнівської молоді.

За перемогу у сезоні змагалося 7 команд зі Львова, Рівного та Тернополя. Гумористи випробовували свої сили у чотирьох конкурсах: візитка, розминка, капітанський конкурс та музичне домашнє завдання.


Так, чемпіонами сезону 2011-2012 Ліги КВН «Волинь» стали майори СБУ та міліції з команди «ЧистоГон». Гумористи вигравали усі ігри туру, тож фінал для них теж не став винятком.

На візитку кавеенщики вийшли у майже оголеному вигляді: груди та живіт затуляли зірки.

- Лейтинант?

- Ні, дешевий коньяк.

Чемпіони попереднього сезону, тернопільска команда «Оптом дешевше» цьогоріч посіли друге місце.

Гумористи показали мініатюру, де хлопець скупив усі презервативи в магазині, кинув їх на землю і почав по них стрибати зі словами: «Де ви були 9 місяців тому?»

А під час музичного домашнього завдання тоді ще діючі чемпіони демонстрували смішні пісенні жарти.

«Як кажуть мама з татом 40 дітей: «А ми продовжуєм».

Виступ «оптовиків» викликав шалені овації залу: усі присутні аплодували стоячи.

Гра тернопільчан сподобалась і волинському губернатору Борису Клімчуку. За це він навіть віддав учаснику команди Тарасу Рибаку останню цигарку. Наприкінці гри зі сцени Клімчук порадив зберегти губернаторський презент: «Поклади її у футлярчик. Але не кури. Не кури, синок. Не кури, не треба».

Бронзовими призерами фіналу стали гумористи із Рівного – команда КВН «Аварія».

Гумористи припустили, що було б, якби фільм «Термінатор» знімали на кіностудії імені Олександра Довженка.

- Як звати тебе, козаче?

- Олежик Титисячі.

- А мене Роксолана Коннор. Скажи, Олежику, а в тому твому майбутньому москалі-жиди є?

- Є.

- Та що ж це за майбутнє таке, Олежику?

«Українці, дивіться. Тягнибок плавиться», - такі титри презентували гумористи до свого фільму.

Рівненські кавенщики жартували, що після першої шлюбної ночі жінка почала писати прізвище чоловіка з маленької літери.

Вони також зізналися, що шо по дорозі до Луцька, у Піддубцях, зустріли Януковича в шортах. Хлопці поцікавилися, куди він прямує, а той відповів: «Та от, за парасолькою і повернусь».,

Не потрапили у трійку лідерів, але показали гарний рівень гри рівненська команда «Хлеба и зрелищ».

Для участі у грі КВНщики привезли маму одного із учасників команди.

«До католиків Євро-2012 прийде на 2 тижні раніше», - жартували «ХиЗ».

П’яте та шосте місце розділили львівські «Пазітів» та тернопільський «Вікенд».



Під час розминки львівський «Пазітів» цікавилися, про що треба писати першому горохівському таблоїду. «ЧистоГон» відовіли: «Напишіть, що ФлайzZzа виграла Євробачення». (один із членів журі, лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук родом із Горохова, - «ВН»)

«Вікенд» жартували, що хлопчик з брекетами під час грози шукає заземлення.

Фінал – завершення сезону та час подяк. Так, львів’яни з команди «Пазітів» дякували білому, напівсухому…матрацу з електрички, якою доїжджали до Луцька.

А їхні суперники, які посіли останнє місце, тернопільчани «Кабмін» подякували, що присутні у залі обрали відвідати фінал Волинської ліги КВН, а не подивитися фінал Ліги Чемпіонів.

Під час розминки "волинський гусман", один із членів журі, Сергій Ткачук ставив гумористам трійки. Це, звісно, не потішило команд та й навіть губернатора Бориса Клімчука. «Ти дарма прийшов», - звертався Клімчук до Ткачука із залу.

Втім, як пояснив згодом Сергій Ткачук, оцінки ставив справедливо, адже, на його думку, команди під час розминки показували хамство та неповагу одне до одного.

Тематичним був конкурс для капітанів. Кожен із них повинен був заздалегідь підготувати монолог про футбольного арбітра.

Так, «Оптом дешевше» жартували, що «Ахметов ще до початку матчу каже, який буде рахунок». А арбітр матчу «Волинь-Шахтар» ще до початку гри дізнався, якої він орієнтації.

Також КВН жартували над партнером ліги «Волинь» - Благодійним фондом «Будуємо нову Волинь».

Так, «Хлеба и зрелищ» поцікавились у «Оптом дешевше», чим благодійний фонд не влаштовує стара Волинь. Тернопільчани не розгубились і відповіли: «Там «Лайф» не тягне».

Під час «капітанки» керівник команди «Хлеба и зрелиш» Андрій Янчишин розповідав, що квиток на Євро-2012 – насправді нещасливий. КВНщик продовжив різними варіаціями на цю тему. «Щасливий квиток – це коли ти прийшов на поминки, а в тебе wi-fi ловить».

Кращим актором сезону визнали капітана команди КВН «Аварія» (Рівне) Івана Заня. «Ми заберемо тебе до Луцька, приїжджай», - сказав Борис Клімчук рівненському КВНщику.

Нагороди переможцям вручав голова облдержадміністрації Борис Клімчук. Він зізнався, що у нього самого часто «бувають КВН-и». «Буває, коли у приймальні в 7 ранку збирається 10 людей, з яких я 7 не знаю – це чистий КВН. Але ваш КВН ліпший, ніж мої», - мовив губернатор.

Призовий фонд ліги склав 10 тисяч гривень. До того ж протягом сезону команди розіграли ще 4 тисячі.

Загальний результат гри такий:

1. ЧистоГон (Збірна західної України) – 21,2

2. Оптом дешевше (Тернопіль) – 20, 8

3. Аварія (Рівне) – 19,6

4. Хлеба и зрелищ (Рівне) – 19,2

5-6. Пазітів (Львів) – 18,0

5-6. Вікенд (Тернопіль) – 18,0

7. Кабмін (Тернопіль) – 17,2

Оцінювали фіналістів журі, до складу якого увійшли ведучий радіо «Луцьк» Сергій Ткачук, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин, ведуча радіо СіД FM Вікторія Жуковська, лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук та головний редактор інтернет-видання «Волинські Новини» Мирослав Ватащук.

До складу лічильної комісії увійшов директор «Волинської асоціації КВН» Валерій Пельц та редактор Руслан Місюк. Заправляв дійством, за традицією, Андрій Зубенко.


"Волинська асоціація КВН» висловлює подяку за постійну підтримку у проведенні ігор благодійному фонду Бориса Клімчука «Рідна Волинь», Волинській обласній організації Партії регіонів, Управлінню у справах сім'ї, молоді та спорту Волинської ОДА, підприємству «Кромберг і Шуберт» Україна, фірмі «Алерт», піцерії «Соло», торговій марці «Славутич».

А також вдячність інтернет-виданню «Волинські Новини» за співпрацю та інформаційну підтримку.


Анастасія Передрій

Волинські новини

Переглядів: 1354 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 2
0  
2 <Чувак   (28.05.2012 20:52) [Материал]
Підтримую користувача вище

0  
1 <Профі   (21.05.2012 22:58) [Материал]
"Оптом дешевше" - чемпіон. Біда в тому, що в складі журі половина "не КВН-щиків", вони не орієнтуються в етичних рамках, які вимагає класичний КВН, ось так і підтримались нищепоясові жарти та сценки в стилі дня факультету. Також візитка і розминка були оцінені дивно. В розминці "Вікенд" вів себе НЕДОПУСТИМО, цим провокував інші команди. Але це журі (крім Ткачука С.) особливо не оцінило. Здача питання з ПЛУГОМ була досить примітивна, такого в фіналі бути і не може, оскільки навіть часові рамки були перетягнуті.

Здається, після домашки і журі визнали б "Оптом дешевше" переможцем, але математично це було не влагодити. Не ставити ж "ЧистоГону" - трійки. Команди "Кабмін" та "Вікенд" - доволі слабенькі для фіналу, в деякі моменти хотілось покинути зал. Та, в принципі - багато так і робили. Закінчення гри, було дуже драматичним. Хотілося б на майбутнє бачити в журі людей, причетних до КВН, щоб гра оцінювалась не лише на базі емоцій а й на базі етичних класичних принципів КВН.

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>