Триває сезон змін у волинському КВНі: зіграно перший чвертьфінал - 6 Жовтня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 27.04.2024, 05:39
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Жовтень » 6 » Триває сезон змін у волинському КВНі: зіграно перший чвертьфінал
Триває сезон змін у волинському КВНі: зіграно перший чвертьфінал
23:28

28 жовтня у Луцьку відбувся перший чвертьфінал Всеукраїнської ліги КВН "Волинь". Сім команд змагалися за вихід у півфінал сезону, який відбудеться навесні. Конкуренцію одне одному складали тернопільчани «Оптом дешевше», ковельська команда «Лінія відриву», лучани «Без ПДВ», гості з Молдови «Что hot team то творим», столична команда «Фініки», сусіди із Рівного «Т.Б.П.Ч.» та чемпіони минулого сезону «Тра-та-та 36 км».

«Всі зміни на краще» – під таким гаслом минула вчорашня гра. Журі на чолі з Валерієм Пельцом складали колишні КВНщики Вадим Максимчук та Юрій Тертичний, заступник редактора газети «Відомості UA» Михайло Гарщаль та лідер гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук. Присутні також були незмінні редактори волинського КВНу – Руслан Місюк та Олександр Мельник.


Розпочалась гра з конкурсу «Візитка». Одразу ж яскраво запалили зал «Оптом дешевше», які розповіли про нове телевізійне шоу «Деканат сльозам не вірить», про те, що «Дуров пішов далі. Тепер у Китаї не Велика китайська стіна, а Великий китайський мікроблог», а також, що «Нещодавно у селі Пототори провели світло. Тепер цю біду і вночі видно».


Команда КВН «Что hot team то  творим» жартували на молдавську тематику. «У вас в Луцьку такі дорогі готелі, що нам простіше збудувати новий». Прорекламували вони також автомобільні капоти «Гітлер». Гітлер капот – з перемогою! Чи не найяскравішою учасницею гри була молдаванка Настя, яка під час виступу з’явилася на сцені напівоголеною.

Рівненчани «Т.Б.П.Ч.» вгледіли на стелі сузір’я із жуйок «Пєльц – пупсік», а новояворівська команда «Тра-та-та» прорекламували «Велькопоповицьке ГПЗ».

Конкурс «Розминка» вражав кількістю цікавих та винахідливих питань. «Чоловік Писанки не займається сексом ввечері, бо лікар заборонив йому жирне наніч»,  «Бог створив жінку з ребра Адама. Моя дівчина важить 120 кг. Він шо, створив її з ребра батареї?», «У дегустатора вина зранку бодун урожаю 1847 року. А які парадоксальні професії знаєте ви?». Найсмішніші відповіді були на питання від молдаван: «В молдавських школах об’єднали уроки англійської та фізкультури. Навіщо?». «Молдавський бігун, бегін, беган»; «В Тернополі в школах заборонили матюкатися. Тепер трудовик двох слів до купи зв’язати не може!»; «Щоб молдавани поїхали на заробітки не лише в Росію, а й в Штати!»

Завершив гру конкурс «СТЕМ», у якому найяскравіше виступили ковельчани «Лінія відриву» зі сценкою «Хлібобулочна сім’я». Батько – Батон, мама – Буханка, дочка – Булочка, а син – Бончик. Тут усі живуть у хлібниці, ростуть, як на дріжджах, батько Батон щодня нарізаний, присипають одне одному мукою голови, а дочка Булочка чекає Бубликів від француза Круасана.

Таким чином, переможцем стала команда «Оптом дешевше» (Тернопіль), а загалом офіційні результати 1/4 фіналу Всеукраїнської ліги КВН "Волинь" такі:

1."Оптом дешевше" (Тернопіль) - 15,8
2."Лінія відриву" (Ковель) - 15,15
3. "ТБПЧ" (Рівне) - 15,05
4. "Что hot team то творим" (Бельци, Молодова) - 15,0
5. "Тра-та-та 36. км." (Новояворівськ) - 14,65
6. "Без ПДВ" (Луцьк) - 13,4
7. "Фініки" (Київ) - 12,65

До півфіналу проходять 4 перших команди, п'ята в режимі очікування.

Нагадаємо, що наступний чвертьфінал пройде у 20-х числах листопада.


фотозвіт про гру від Томіка тут http://vkontakte.ru/album-7166652_118504351

Анастасія Передрій

Переглядів: 1638 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 3.4/5 |
Всього коментарів: 10
0  
10 <Анастасія Передрій   (08.11.2010 03:29) [Материал]
Шановні, автор публікації - я!
З приводу "Фініків" та "Без ПДВ" не згадувала особливо, бо (на мою суб'єктивну думку) не було фраз, які можна було б процитувати.

0  
9 <Пельц   (01.11.2010 18:06) [Материал]
Друзі статтю взяли з молодіжного порталу.

а редакторський звіт про всі команди буде на днях від наших редакторів


0  
8   (01.11.2010 14:41) [Материал]
тоесть "финики" в игре не играли!?!раз проиграли ,значит отчёт писать ненадо...

0  
7 <Степанович.   (01.11.2010 01:13) [Материал]
Ахахаха)) Ніхто і не сумнівався, що головною пікчою на головній буде саме фотка з сісьондрами))) Настя, ти молодець!!! Обов*язково повториш в 1/2 або в наступній Затоці) ;)

0  
6 <Андрій   (31.10.2010 20:40) [Материал]
а рейтинг команд, так з минулого сезону і не буде мінятись???
http://kvnvolyn.at.ua/index/rejting_komand_ligi_kvn_quotvolinquot/0-17

0  
5 <Лінія Відриву   (30.10.2010 22:11) [Материал]
ОООО цікава думка!!!))))

Доречі респект!!!)))Щоразу все краще і краще!!!)))

До фіналу у Волині буде ведучий як Масляков!!!))))


0  
4 <Фільмар   (30.10.2010 21:49) [Материал]
То, певно, Андрій Зубенко)) У ролі Маслякова, до речі, дуже гарно виглядав і , головне, - молодо у порівнянні з ним)))) Цікаво, а хто в журі потягнув би на роль ГУСМАНА??

0  
3 <Лінія Відриву   (30.10.2010 05:19) [Материал]
Дякуємо дуже-дуже!!!!!!))))

Але хто це такий гарно сформований мінізвіт склав?))))


0  
2   (29.10.2010 23:34) [Материал]
А коли склад другої 1/4 оголосять?

0  
1   (29.10.2010 22:49) [Материал]
Допоки чекаємо на редакторський звіт про гру поділюся власними враженнями. Мені гра дуже сподобалася. У порівнянні з минулим сезоном набагато краще. Можливо якесь магічне значення теми сезону "Ми починаємо сезон змін"? Приємно були бачити і старих знайомих луцької публіки: "Тра-та-та", "Оптом дешевше", "Лінія відриву", а також новачків ліги "Т.Б.П.Ч", "Без ПДВ", "Фініки" і, звісно, прикрасу не лише цієї гри, але й всього сезону, команду з Молдови "Что hot team то и творим". Шкода минулорічних чемпіонів, що не змогли пройти до 1/2. Відзначу - Назара не вистачає і дівчат також. Хоча і жарти нормальні і подача, але все одно якесь відчуття відсутності єдиного цілого. Але все можливо - маю на увазі, що ще зможемо побачитись у цьому сезоні. Дивна тенденція коїться з чемпіонами у Лізі: у наступному сезоні не можуть подолати стадію 1/4 (пригадайте "Позитивних вірусів").
Тернопіль порадував. По-перше тим, що приїхав тим складом яким починав і минулого сезону, по-друге жартами. Особливо мені сподобались їх мініатюри в "Дуелі" (про рельсу і слона). Молодчаги і плюс переможці гри.
"Т.Б.П.Ч." От хто для мене був "темною конячкою" цієї гри так це рівняни. Але так завести зал і розірвати його як зробили ці хлопаки це щось. Живо, драйвово і дуже смішно (СТЕМ з дерев'яною ломакою можна вважати вже класикою). Нагадали мені старий добрий рівненський КВН роки 3-4 тому. Успіхів у подальшому.
Ну і, звісно, молдавани. Про екстремальний жарт з оголеними персами чарівної представниці країни вина та коньяку "Белый аист", писати не буду. Хто не бачив - заздріть тим хто був на грі. Окрім того команда добре виїхала на своєму колориті у трьох конкурсах, а ось на СТЕМІ трохи здала. Було теж нормально і, місцями, дуже смішно, але цигель не дотягнули. А з іншого боку потрапили до півфіналу, здобули любов луцького глядача і продемонстрували знання української мови. Це найголовніше.
Ковельчани з "Лінії відриву" цього сезону повністю відповідають темі - змінились, дійсно, на краще. Складається враження, що вони можуть поділитися своїм драйвом та запалом з усіма командами ліги. Молодці! СТЕМ про хлібну родину це щось. Давненько не бачив і не чув такої добре і чітко прописаної текстовки. Успіхів у півфінальних змаганнях.
Стосовно інших учасників гри скажу так: потенціал є, треба просто більше працювати. Особливо це стосується лучан з "Без ПДВ".
Всім успіхів і запрошую на другий чвертьфінал, що відбудеться у 20 числах листопада. Буде теж дуже весело.

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>