Редакторський звіт про фінал - 1 Червня 2009 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 18:14
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2009 » Червень » 1 » Редакторський звіт про фінал
Редакторський звіт про фінал
17:42

 

Відбувся фінал. Від якого всі чекали чогось веселого і смішного. Після гри деякі очікування збулись, я маю на увазі виступ команди "5.50" в завершальній частині гри. Привітання всі команди відіграли фактично на рівні, біатлон на мою думку вдався більше двом командам, капітанка -самий сильний конкурс в фіналі, на домашньому завданні всі команди показали, що покищо досвіду не вистачає. Тепер про все по порядку.

5."Форс мажор" ( 6,2+0,6+9,8+6,2 = 22,8 ).

Найслабше привітання гри, що зумовлено молодістю команди та надзвичайно частою зміною складу. Це дуже негативно вплинуло на результат, деякі учасники команди вперше грають КВН і зразу у фіналі. Зі всієї команди можна відзначити лише гітариста. Біатлон: як на мене зовсім не правильна подача жартів, отримали 0.6 тільки через те, що попередні дві команди провалили біатлон. Капітанка:сильна текстова частина+непогані питання і відповіді від капітана. Домашка: повне фіаско по тій самій причині , що і привітання.

4." Проти вітру" ( 7,8+0,2+8,6+7,2 = 23,8 ).

Виступали першими в привітанні проте запалу і гумору не вистачило для того щоб перевести на свій бік наш теплий луцький зал. Як на мене дівчата не показали на сцені те на що вони спроможні. Біатлон: показали на редактурі доволі багато смішних жартів, але почали біатлон з самого слабшого, за що і поплатилась вилетівши на першому колі. Капітанка:смішний текст але зі старими ходами, проте добра відбивалася в імпровізаційній частині цього конкурсу.

3. "25 кадр" (8,4+0,4+8,6+7,4 = 24,8 ).

Жіноча команда на яку покладали великі надії у фіналі, відігравши посередньо привітання отримали за нього посередні оцінки, склалося враження, що команді не вистачило часу щоб відшліфувати свою візитку. Біатлон: тупа начитка тексту без найменшої здачі, при чому, як і ковельчани почали з ненайвдаліших жартів. Капітанка: саме в цьому конкурсі капітан команди Крошка Катерина проявила себе з найкращої сторони, ввійшовши в образ політика з самого початку конкурсу, вийшла з нього коли оголошували оцінки за конкурс.Дуже вдалий конкурс. Домашка: не збита, не відрепетирувана, але гарно проспівана за що окрема вдячність вокалістці команди.

2. "Деформація" ( 9,0+1,0+7,6+7,4 = 25,0 ).

Перший раз в житті команди завершували привітання :)). Причина тому непоганий матеріал і нормальна постановка жартів. Було видно що команда серйозно підійшла до  підготовки цього конкурсу, що і вилилось в балах, перше місце в привітанні. Біатлон: вдало розставивши жарти без проблем виграли цей конкурс. Капітанка: саме з цього конкурсу почались проблеми. Не дуже вдало підібраний образ і не самий сильний текст , зробили своє діло. Домашка: як на мене могли написати і смішніше, а так получили середні оцінки.

1. "Позитивні віруси" ( 8.6+0,8+7,6+8,2 = 25,2 ).

Рівневе привітання, програли лише "Дефорам", хороші жарти, але чесно кажучи постановка "кульгає", причому дуже сильно. Біатлон: добре тримались до останього круга, але трішки невистачило в кінці, слід зауважити, що жарти були вистроєні досить вдало. Капітанка: провал, ніби і образ підібрали,але капітан як то кажуть "перегорів",зайшов в ступор в імпровізаційні частині конкурсу, що могло привести до програшу в цілій грі."Позіків" спасла їх домашка,добре скомпонована з хорошим вокалом в кінці.Проте переможців не судять. Вітаю з перемогою.

До зустрічі в наступному сезоні,

завжди ваш Русік М.))

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1030 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 4.0/4 |
Всього коментарів: 1
0  
1 rausomo   (02.06.2009 20:13) [Материал]
Vielen danke!=)

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>