У волинському КВН запанували «Позитивні віруси». ФОТО. ВІДЕО - 28 Травня 2009 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 27.04.2024, 00:09
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2009 » Травень » 28 » У волинському КВН запанували «Позитивні віруси». ФОТО. ВІДЕО
У волинському КВН запанували «Позитивні віруси». ФОТО. ВІДЕО
16:27

У фіналі Ліги КВН «Волинь», який відбувся учора, 27 травня, у народному домі «Просвіта», перемогла збірна географічного факультету ВНУ «Позитивні віруси».



До фіналу потрапили 5 команд. Зокрема, за визначенням незмінного ведучого ігор Ліги Сергія Абрамчука, доволі амбіційна молода команда «25-й кадр» (збірна Луцька). Також – гості з Ковеля «Проти вітру», незвична збірна Луцька і Дубна «Деформація», збірна географічного факультету «Позитивні віруси» та збірна ЛНТУ «Форс-мажор». «Деформатори» врахували гіркий досвід півфінального жарту про бандерлохів (цього разу у журі працював і очільник "НацАльянсу" Ігор Гузь), тож уникали жартів на політичну тематику.

 

Після двох перших конкурсів «Деформація» впевнено лідирувала. Одначе значно слабше виступила у конкурсі капітанів та домашньому завданні. Як наслідок із результатом 25,1 бала посіла друге місце. Перша сходинка дісталася «Позитивним вірусам», які в останньому конкурсі зробили відчайдушний ривок, випередивши лідерів. «Бронза» – у команди «25-й кадр», якій найбільше симпатизував директор Ліги Валерій Пельц. Четверте та п’яте місця, відповідно, – у гостей із Ковеля «Проти вітру» та збірної ЛНТУ «Форс-мажор».

Також дуже тепло глядачі Просвіти приймали в цей вечір гостей фіналу - команду з міста Київ "5.50", які показали дуже високий рівень гумору.


">  

Довідково:

Організатори Ліги КВН «Волинь» – ВОО НДЛМ. Медіа-підторимку, зокрема, надає Інтернет-видання «Волинські Новини».

Переглядів: 2283 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 2.7/6 |
Всього коментарів: 171 2 »
0  
17 <Сява_був   (13.06.2009 01:22) [Материал]
усім командам потрібен ОДИН (ні два, ні три) ДІЙСНО харизматичний лідер і 2-3 автори, які навіть на сцену можуть не виходити...перевірено часом та командами:)

0  
16 Свєтік   (05.06.2009 10:04) [Материал]
Який ти злий і не добрий.....

0  
15 kvnvolyn   (04.06.2009 12:27) [Материал]
ну то де твої хлопці ?? скільки той банер буде валятись , хоч хто небуть заберіть його бо буде в смітку ))

0  
14 Свєтік   (04.06.2009 00:32) [Материал]
Валєра, в мене банери і все остальне таскають хлопці...... Чи ти хочиш на дівчину скинути великий банер....?????????

0  
13 kvnvolyn   (03.06.2009 17:57) [Материал]
Света ти як говорити про спонсорів то хоча б прийди і забери банер Там Тама бо вони тобі точно більш нічого не дадуть якщо ти після кожної гри будеш його просирати )))

0  
12 Fobius   (03.06.2009 15:53) [Материал]
От як будим сыренькими проти всіх остальних команд, будим іншим командам помагати матєріалом, а вони нам піво будуть ставити! =)))
Варився я в тій каші не раз, але просто я не знайшов для себе - навіщо воно все мені так сірйозно треба? Дайте мені мотивацію - і я буду ригати! Де заохочення? КВН - це класно, це емоції, це друзі, це якісь там адреналін... але навіщо мені над ним серйознішати, якшо все це я отримую і на теперішньому рівні? Навіщо більше, якщо більше в мене є - сімія, дружина... в мене є важливіші речі, на які в першу чергу потрібно витрачати час! Це не говорячи про купу моїх інших інтересів... я щиро люблю КВН, але за багато років він мені не приніс жодної копійкі, тікі багато горілкі! =) А шоб принести звідти чєрвонца - це тре вкласти 10 такіх червонців....
Трохі абідно, шо пришлось змішувати КВН і гроші, сам не люблю таких тем... Але як казали умні люди, класно займатися улюбленою справою і получати за неї файні гроші. Нажаль я не маю знайомих, які добилися цього з КВНом... Маю знайомих яких квн погубив... для мене ця гра - це хоббі, розвага і те що я вище казав... не перегібайте ви палкі... Я рамантік, но не мічьтатєль - тре ставити в жизні пріарітєти...
Якби я мав колись такі можливості як зара, то за такий час наша команда була б сильна... а так квну у Луцьку дааавно не було...
Кумирною для мене є ідеї, які сповідували ще дуже дуже старі Луцькі команди, які собі без всякіх заморочок могли просто рішити поприкалуватись і порвати все і вся, покі інші вилизували свої шуткі і постановкі... я наврятчи такого добьюсь, але спосіб таких дій мені більш імпонує... =)))

0  
11   (03.06.2009 15:17) [Материал]
ну якщо трохи заглибитись у питання фонограм, то тут є 2 моменти:
1) Можна і в інтернеті знайти купу мінусів потрібних пісень. Цього добра навалом. Але тут постає інше питання: не завжди під той мінус який обраний можна гарно заспівати (тональність, частоти і т.д.) Цей же мінус писався під конкретного виконавця і під його голосові дані. І, інколи, так трапляється, що "фанера" забійна, драйвова, а вокал команди хромає.
2) Якщо є гроші на фонограми, то відповідно можна і записати мінус під голоса своєї команди. Досвідчений звукорежисер завжди допоможе в цьому питанні. Не всі ж мають голосові дана а-ля Сашко Вудський (команда КВН "Ёлы-Палы" Житомир), Ёлка (команда КВН "Палата №6" Ужгород). То щоб воно гарно дивилось, навіть при опосередкованих вокальних даних, можна записати "мінус" під себе.

0  
10 Свєтік   (03.06.2009 15:06) [Материал]
Шановний, AndreZ ви написали що в спонсора потрібно брати гроші на фонограму(якісну), я трішки з Вами не згідна, адже для цього просто потрібен нормальний звукач.... А на все остальне спонсор потрібен, але якщо деякі в ньому не потребують то це їх діло.....І на мою думку молоді команди повині вчитись на своїх помилках, вони повині пройти через всі поразки, щоб рвіння до перемоги все зростало і зростало....

P.S.без образ.....


0  
9   (03.06.2009 14:11) [Материал]
Образ не має, виріс вже з того. В тому що шукати спонсора це трохи морока - згідний. Але якщо не шукати, то і не знайдеш. Стукайте і Вам відкриють. Враховуючи Ваш підхід: "то хіба шо людям з дубна і з сел на білєтік, шоб приїхали поріпітірувать", то і команда не буде розвиватись. А їздити треба, обов'язково. Тим більш що зараз є можливість обирати серед різноманітних ліг. Коли з'їздиш, подивишся, поваришся у тому, то вже і підхід до підготовки буде іншим. Не забувайте той факт, що з наступного сезону Лігу КВН Волинь зроблять відкритою і запрошуватимуть команди з України. Ви ж не хочете щоб ці команди виходили на сцену, вигравали і проходили далі в чемпіонаті (а так і буде), а місцеві команди виглядали сіро на їх фоні. З таким підходом далеко не заїдеш. Тоді можна сидіти в Луцьку нікуди не пхатися за межі області і казати, що жюрі не справедливе і зал "не захавав" Ваші жарти, а вони ж були смішні.
У Вас залишився тільки інтерес - будь-ласка нехай так і буде, а якщо у молоді є бажання розвиватись, то я тільки за! Просто маю ще одне бажання, щоб в Асоціації КВН України, де виступатимуть команди з нашого славетного міста, знову прозвучала фраза: "Ось це команди, які підтримують традиції луцького КВНу". До речі, луцькі команди в АКУ завжди любили.
P.S. Відповідаючи на попередній Ваш пост - я лучанин, вже 11 років.

0  
8 Fobius   (03.06.2009 13:39) [Материал]
Конструктивна критика - це погляд з усіх боків, а не з одної яка просто наболіла... да я і не кричу, просто вчора не було шо робити, в неті все надоїло, думаю тре з кімось про шось посперечатися, от собі і пишу! =))) Я прікрасно знаю, як воно має бути приблизно по нормальному, як організовується праця в команді і все остальне. Я хай там не яких успіхів не добився в КВНі, але багато поїздив по Одесі з іншою командою, багато наблюдав, виступав трохі за інші команди (якшо пару жартів можна сказати шо це я виступав, але тож по країні прокатався), створював свою команду, і концерти пару раз робив, дружив і дружу з іншими командами не тільки з Луцька.... все це прекрасно знаю... але трохі надоїло то всьо, я ж кажу - покі просять виступати - виступаєм, будуть в Луцьку сильніші команди шо з нас не будуть сміятися - ну і шо, не будим виступати... ну нема в мене вже сірйозності до цього... є тількі інтерес і усьо... ціль одна - сподобатись глядачу, нічого більшого......
А спонсори - це лишня морока... Да, якшо кудась їздиш то вони потрібні, а якшо собі в Луцьку тусуєшся, то хіба шо людям з дубна і з сел на білєтік, шоб приїхали поріпітірувать! =)))
У спонсора тож є свої условія - банери, листівкі, коопєратіви і подобні всякі штукі... Добре, якшо спонсори - нормальні люди, з якими можна поговорити, а якшо ні то піпєц, бачив шо люди доходили чють не до лизання тим спонсорам, хотя бувало часом і навпаки! =)))
Карочє я не спорю, в основному я розділяю мислю, тікі хочеться написати всьо з іншої сторони, може бути всьо і зовсім по інакшому, а не по протореній стандартній схємі, можна не підстригати схему команди під загальну лєсєнку... Якшо обідив - вибачаюсь! =)

1-10 11-17
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>