Зубенко і Тіма увійшли в ТОП-10 холостяків Луцька - 18 Березня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 27.04.2024, 18:00
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Березень » 18 » Зубенко і Тіма увійшли в ТОП-10 холостяків Луцька
Зубенко і Тіма увійшли в ТОП-10 холостяків Луцька
11:46
Кажуть, що життя холостяків цікаве та різноманітне. Переконатися у цьому можуть лише ті, хто ще не розписувався у РАГСі, але уже попрощався з материнськими обідами. Жінки частенько звертають увагу на відсутність каблучки на безіменному пальці правої руки – це, так би мовити, зелене світло для завоювання чоловіка. Холостяки – достеменно не відомо що є причиною їх «неодруженості», але ми точно знаємо, що це аж ніяк не позначилось на їх кар’єрній успішності. Саме тому ми вирішили скласти рейтинг найуспішніших неодружених чоловіків Луцька.


1. Андрій Зубенко
Найуспішнішим у нашому рейтингу виявився Андрій Зубенко, директор радіостанції «Сім’я і дім», постійний ведучий ігор Волинської ліги КВН. Радіокар’єра Зубенка розпочалась ще у 2004 році, коли він вперше спробував себе у ролі радійного менеджера з реклами. Далі, як кажуть, пішло-поїхало: робота ведучого ефіру, потім директорство радіостанції, а як результат чуємо голос Андрія щодня на хвилі радіо «СіД FM». Окрім цього, в душі Зубенка живе ще й кавеенщик: гравець команди КВН «Літри» поступово перетворився на постійного члена журі Волинської ліги, а тепер він керує процесом гри на сцені. Дівчата, беріть на озброєння: наразі Андрій Зубенко лишився без обручки.

2. Андрій «Тіма» Тимчук - член журі нашої ліги, а також , вокаліст та автор текстів гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук уже давно хвилює серця луцьких і не лише молодичок. У свої 31 він встиг попрацювати радіоведучим у програмах "М.С. Фіра”, "Westa project”, диск-жокеєм, вивчитися на географа і організувати не один десяток концертів та дискотек у народному клубі «Оболонь» (в народі відомий як «Кораблик»). Розмір туфлів – 41, а важить всього 65 кілограм. Наразі серце Тіми зайняте.


3. Віталій Ліпіч
Випускник школи №1 міста Луцька (це вже багато про що говорить). У 2008 році, закінчивши магістратуру факультету романо-германської філології Волинського національного університету, Віталій не зупинився у своєму прагненні до знань і зумів вступити до University of London на факультет Менеджменту. Також Віталій знаний на Волині і в Україні як активний громадський діяч. Він координує проекти Центру громадських молодіжних організацій Волині "Наша справа” (м. Луцьк). Реалізовував декілька проектів у сфері медіа. Зокрема «Молодіжний медіа центр» та «Web-TV журнал».
Далі рейтинг виглядає так:
4. Сергій Мартинюк - музикант
5. Олексій Курбан- ведучий радіо і ТБ
6. Михайло Кузьмич - телеведучий
7. Назар Вальчук - політичний аналітик
8. Микола Тимощук. - музикант
9. Павло Данильчук. - депутат міської ради
10. Мирослав Ватащук - журналіст


Анастасія Передрій та Анатолій Котлюк,
редакція «Молодіжного порталу Волині»

http://molod.in.ua/?p=5713
Переглядів: 1572 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>