Вінницька команда КВН "БезНа" тріумфувала у Луцьку - 1 Грудня 2014 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 15:59
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2014 » Грудень » 1 » Вінницька команда КВН "БезНа" тріумфувала у Луцьку
Вінницька команда КВН "БезНа" тріумфувала у Луцьку
16:41

Друга гра сезону Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» відбулася 29 листопада у Палаці учнівської молоді Луцьку. Заслужену перемогу здобула команда з Вінниці «БезНа».

В другому турі змагались вісім команд з Тернополя, Луцька, Рівного, Вінниці, Львова.

Оцінювало гру журі в складі: Тарас Яковлев (заступник міського голови Луцька), Андрій Собуцький (редактор спортивного видання«ВолиньСпорт»), Михайло Гарщаль (заступник головного редактора газети «Відомості.UA»), Сергій Ткачук (коментатор радіо «Луцьк») та екс-учасник команди КВН «Віограф» Богдан Мартинюк.

Під час гри команди піднімали найбільш актуальні зараз теми, були жарти і на злобу дня. Зокрема, про російську гуманітарну допомогу, коли джіпіесом для водія був Янукович. Було і про бойкот товарів з РФ, коли батько сварив сина не так за те, що курить, а що цигарки мають штрих-код «46…».

Не байдужа КВНщикам тема курсу долара. Вони поставили мініатюру «Зустріч гривні і долара». «Чому вас 16? Може один на один?» - відреагував «долар», коли до нього вийшов гривневий натовп. «Добре, що ми не в Росії граємо в КВН – довелося би 48 людей на сцену виводити», - жартували хлопці.

Під час розминки член журі, заступник міського голови Тарас Яковлев поцікавився, що має бути зображено на купюрі номіналом тисяча гривень. «Оптимістичний варіант – сто доларів», - прозвучала відповідь.

Згадали вже і про забутий всіма флеш-моб «айсбакетчелендж».

 Один із учасників команди «Жигулі» вилив відро води на себе і запропонував те ж саме зробити ведучому Андрію Зубенку. Той

 виклик прийняв.

 

За результатами трьох конкурсів команди отримали наступний результат:

1 - "БезНа" Вінниця - 11.3 
2 - "Збірна бивших" Рівне - 10.8 
3 - "Жигулі" Луцьк - 10.7 
4 - "Кабмін" Тернопіль- 9.0 
5 - "ЧистоГон" ЗЗУ - 8.9 
6 - "Збірна ТНЕУ" Тернопіль - 8.8 
7 - "Сирень" Житомир - 8.0 
8 - "Бонус" Тернопіль - 7.9


Зазначимо, що серед глядачів були військовослужбовці, які нині перебувають на лікуванні у луцькому шпиталі. На завершення гри вони вийшли на сцену і весь зал їм аплодував стоячи. Окрім того, вінничанин з команди «БезНа» у якості подарунку від команди співав пісню-подяку тим, хто захищає нашу Вітчизну.

Глядачі також мали можливість зробити добру справу – пожертвувати кошти у скриньки, що носили волонтери. Вони ж будуть витрачені на закупівлю амуніції для військових у зоні АТО.

«Вже сьомий сезон КВН продовжується у Луцьку. Зараз відбувається своєрідна зміна поколінь і на одній сцені разом з досвідченими колективами починають молоді команди», - коментує гру голова молодіжної організації «Волинська асоціація КВН» Валерій Пельц.

З його слів, приємним відкриттям цього сезону стала, власне, команда з Вінниці, яка разом з гарним гумором має і прекрасні вокальні здібності.

«Приємно, що на гру завітали хлопці з військового госпіталю. Я сподіваюсь, що гра стала для них хоча б невеликою розрадою», - резюмував він.

Переглядів: 759 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>