Редакторський звіт про третій чвертьфінал - 27 Грудня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Понеділок, 29.04.2024, 07:47
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Грудень » 27 » Редакторський звіт про третій чвертьфінал
Редакторський звіт про третій чвертьфінал
17:04
Остання гра ліги «Волинь» в 2010 році підтвердила високий клас учасників сезону. І навіть, якщо по іменах багато прогнозистів казали, що гра буде слабкою, то радий повідомити, що вони помилялися. Гра видалася чудова та інтригуюча.

6. В дрова (Луцьк) – (3,8+3,0+1,5+2,8)=11,1
Молода луцька команда, яка дуже виросла після слабкого виступу на фестивалі. В цій грі хлопцям не вистачало вже чисто технічних навиків: був помітний нижчий клас, невміння грати розминку. Але це вже було доволі цікаво. Рух в напрямку росту майстерності і бажання помітили і редактори, і судді, тому, думаю, що уже в наступному сезоні хлопці зможуть скласти конкуренцію іншим командам.

5. ВДУШ (Луцьк) – (4,4+4,0+1,75+3,2)=13,35
В новому сезоні все теж йде по-новому. Приїжджі колективи не признають авторитетів, корифеям луцької сцени все рідше вдається по-справжньому здивувати. Ось і тут склалася така ситуація. Фіналістів останнього сезону не пустили в півфінал суперники. І справа не в тому, що лучани були несмішні. Клас команди був помітний, але не було в їх виступі «видумки», яка і відповідає за «находчивость». Ну, і слабка розминка. Ці фактори і вирішили долю єдиного учасника всіх трьох сезонів ліги.

4. Наслідки політехніки (Львів) – (4,8+4,0+1,0+4,0)=13,8
Взагалі фіналістам минулого сезону важко дався цей етап сезону нового. Без проблем його пройшли тільки «Оптом дешевше», але ж і тут ми маємо розуміти, який «ОД» грав в фіналі навесні. Тому сміливо можна говорити, що фіналісти вирішили пройти чвертьфінали на авторитеті і досвіді, і вже понесли перші втрати. Львів'яни зі своїм експериментальним гумором ледь відскочили. Думаю, експеримент можна вважати завершеним, ступінь успішності визначайте самі. Підтягуйте розминку, в цій грі вона була слабкою і ледь не залишила вас за бортом сезону. Удачі в наступних іграх.

3. Вікторія Бекхем (Рівне) - (4,0+5,2+1,25+3,6)=14,05
Цій, однозначно, неординарній команді допоміг пройти далі вдалий загальнокомандний образ. Домашні конкурси були написані не на найкращому рівні, але розминка дала непоганий шанс, яким рівняни скористалися. Помітно, що команда ще навіть не почала використовувати свої козирі (береже, чи ще й сама їх не бачить, питання інше). В цій команді достатньо різнопланових акторів, щоб просто розривати домашніми ігровими конкурсами. З нетерпінням чекаю на той час, коли «Вікторія» постане перед луцьким глядачем у всій красі. Потенціал поки що не розкритий і на чверть.

2. Острів свободи (Хмельницький) – (4,4+5,4+1,5+4,0)=15,3
Класна команда, якій доволі часто не фартить. Хто не знає, «ОС» і «Проект-05» - ще до недавна одне обличчя. Через обмеженість людського ресурсу, по дружбі, і віддаючи дань новомодній тенденціїї, вирішили об'єднатися з командою «Ідея Фікс» (Київ). А на гру об'єднаного колективу доїхали аж по одному представнику з кожної команди, тому теж можна говорити про експеримент. Візитка від «Проекта», СТЕМ від «Ідеї» – ось і сценарій для «Острова свободи». Поки що висновки робити рано. Будемо дивитися на результат півфіналу. Удачі.

1. Емансіпе (Луцьк) – (4,8+4,8+2,0+4,0)=15,6
І складна міссія, представляти Луцьк в півфіналах ліги «Волинь», випадає тендітним дівчатам. Жоден з інших луцьких колективів навіть і близько не наблизився до такого результату. Фішка дівчат – продумані тексти і чарівний вокал. Хто скаже, що тільки пісні спасають команду, напевно, помилиться. Погляньте, дуель вони теж виграли вчисту, а там пісень не було. Це вже друга гра, де молода дівоча команда демонструє високу якість гумору. Якщо так піде і далі, то будуть боротися за призи. Тому рекомендую сідати писати матеріал на півфінал уже. І бажаю удачі.

На цьому все. Всім бажаю гарних новорічних свят.


Олександр Мельник
для kvnvolyn.at.ua

Переглядів: 691 | Додав: africanrace | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>