Редакторський звіт про перший півфінал - 13 Березня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Неділя, 28.04.2024, 00:50
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Березень » 13 » Редакторський звіт про перший півфінал
Редакторський звіт про перший півфінал
13:10
Перший півфінал третього сезону вперше пройшов в Палаці учнівської молоді. Думки щодо позитиву і негативу зміни локації в кожного свої, а повноцінні висновки можна буде зробити лише через декілька ігор. Однозначно, зал більше пристосований для перегляду КВН, але були нарікання на роботу супровідної апаратури і віддаленість гримерних кімнат.

Що стосується самої гри, то цього разу не вдалося провести повноцінної редактури, причин дуже багато, наслідки одні. Одразу 2 команди виходили на сцену на свій страх і ризик, і обидві певною мірою постраждали, але про це нижче. Вина редакторів явна, але в умовах форс-мажорних ситуацій одразу хочеться нагадати про саморедактуру. Як мінімум інтернет для перевірки жартів ще ніхто не відміняв.

7. Торгаши-Ж (Київ) – (4,2+4,2+2,6+2,6)=13,6
Я б не став називату гру киян невдалою. Вони, звичайно, багато втратили з відсутністю своєї ведучої актриси, тому що пропали всі напрацьовані образи і довелося оперувати власне гумором. Але якраз в цьому компоненті команда відзначилася хорошим пошуком ідей і їх реалізацій. Проте клас колективу не дозволяє поки в експериментальних іграх здобувати хороший результат. Були вдалі знахідки, але було ще більше прохідних номерів і жартів. Дуже дякую команді за сезон, буду радий новим зустрічам.

6. Т.Б.П.Ч. (Рівне) – (4,0+4,4+3,2+3,2)=14,8
Ці хлопці пішли іншим шляхом. Вони зробили ставку саме на ті ходи, які раніше приносили їм позитивний результат: хорошу акторську гру, продумані тексти і здорову «дурочку». Але цим і можна пояснити таке низьке місце – здивувати нічим новим команда не змогла. Але потенціал у колективу великий, вони тільки проходять шлях свого становлення, думаю, ще всі головні перемоги у них попереду.

5. Наслідки Політехніки (Львів) – (4,2+5,2+2,8+3,2)=15,4
А ось і перші, хто постраждав від своєї необачності. В візитці прозвучало декілька старих і чужих жартів, що одразу поставило команду в скрутне становище, яке вони з честю намагалися виправити. На загальному фоні не погано відіграли розминку, і підтягнулися до групи лідерів. Але абсолютно невдалий відеоконкурс поставив хрест на сподіваннях команди вдруге грати в фіналі ліги. Хлопці самі себе обмежили в способах пошуку жартів, взявши цільну мелодію і лише одну відеороботу для монтажа. Фактично, коли у всіх інших кількість жартів у відеоконкурсі обмежувалася лише хронометражем, у львів'ян обмеження сталося саме собою. Тому що один епізод з нарізки (найчастіше) і є одним жартом, а коли відеоряд прямолінійний, то він є одним жартом сам по собі. Дістати лідерів в музичному епізоді було вже нереально, хоча цей конкурс вдався «наслідкам» чи не найкраще. Шкода, але на цьому ваша турнірна боротьба припиняється.

3-4. Тра-та-та 36 км (Новояворівськ) – (4,4+5,2+4,0+2,8)=16,4
Така велика кількість фіналістів з однієї гри легко прогнозувалася у випадку нічиєї на третьому місці, що в результаті і сталося. Але в цьому є і плюс, молоді команди в фіналі зможуть конкурувати з більш досвіченими колективами на одному рівні, тому що конкурсів буде менше. І такого розриву між лідерами і аутсайдерами, як минулого року, не буде. Якраз ця команда і була одним із лідерів в фіналі минулого року, але поки ніяк не може знайти себе в цьому сезоні. Музичний епізод був зовсім без музики, лише про музику. Молоді актори ще не можуть підтримувати високе звання чемпіона. Путівку в фінал цього разу команда здобула в відеоконкурсі, де було декілька вдалих знахідок, проте там же були і сумнівні за якістю і походженням шматки, але 5 членів жюрі вирішили, що смішно, тому й ми не будемо в цьому сумніватися.

3-4. Что hot team, то и творим (Бельци) – (4,6+5,2+3,6+3,0)=16,4
Молода молдовська команда, як і весь молдовський КВН. І помилки були, як у новачків (це друга команда, яка постраждала через відсутність редактури). Не повірю, якщо дівчата скажуть, що їм завадила співати погана апаратура, інші команди справилися з музичними елментами в своїх виступах нормально. І двічі невдало заспівавши в візитці, можна було дуже швидко видалити таку ж невдалу фіналку з музичного епізоду, тим більше, що там вона була абсолютно не потрібна. В іншому ж – середній виступ з рідкими вдалими номерами, але команду підтримували добре, тому що вони являються улюбленцями публіки після феєричного чвертьфіналу. Бажаю вам удачі в фіналі.

2. Емансіпе (Луцьк) – (4,6+5,4+3,4+3,6)=17,0
Пройшли в фінал на класі. Показали гру в своєму стилі і на своєму рівні, але не більше. В фіналі для перемоги цього точно не вистачить. Вдало ввели чоловічий образ в свій виступ, але на радощах використовували його де треба й не треба. Ви взяли цю ношу на свої плечі, тому не треба перекладати її на чоловічі на півдорозі. Але радує, що команда знаходиться в постіному пошуку, щоправда найкращі ідеї так і лишиються не розкритими до кінця (група підтримки в ¼, пісня з плакатами в 1/2). Цікаво, що буде недороблене в фіналі? wink

1. Кабмін (Тернопіль) – (4,8+5,4+3,8+4,0)=18,0
Не знаю, що завадило команді так розкритися в попередній грі. Якщо вони свідомо берегли сили на півфінал, то знімаю капелюха. Гарна акторська гра, чудові тексти, ідеально продумані образи. Я не маю до чого придертися в цій конкретній грі до тернополян, всі конкурси були зіграні дуже сильно. Якщо таку ж гру вони зможуть продемонструвати в фіналі, то будуть боротися за чемпіонство. Бажаю удачі.

Загалом гра була хороша і уже подарувала багато фіналістів. Побачимо, яким буде другий півфінал. Чекаємо з нетерпінням.

Звітував Олександр Мельник.

Переглядів: 914 | Додав: africanrace | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>