КВНу 52. Вітання від ліги КВН "Волинь" - 8 Листопада 2013 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Неділя, 28.04.2024, 16:44
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2013 » Листопад » 8 » КВНу 52. Вітання від ліги КВН "Волинь"
КВНу 52. Вітання від ліги КВН "Волинь"
08:43

Сьогодні, 8 листопада, всі кавеенщики світу святкують своє професійне свято, а саме День народження КВН. Усіх хто причетний до цієї чудової гри вітають люди причетні до волинського КВН.

******************************************************************

КВНу 52! Чи багато це, чи мало? Для людей це може бути багато, але як для явища, яке щороку збирає під свої прапори все більше і більше шанувальників це коротка мить.

      Любий наш КВН, як добре, що ти в нас є! Якби не ти не відомо чи було б так весело жити. Не лише сьогодні, але за часів СРСР. Багато хто каже, що КВН вже не такий. Втім я не згоден. Змінюються часи і, відповідно, змінюються теми для жартів. КВН був, є і залишається дзеркалом життя (головне, щоб не перетворювався на «криве дзеркало»). Якщо комусь не подобається те, над чим жартують квнщики, тоді нехай роззернуться і самі побачать, що всі ці теми поруч з ними. Наразі це є актуально, а що буде актуальним за 5 років ще не відомо. Чи могли ми уявити років десять п’ятнадцять тому, що жарти про перші мобільні телефони і те як з ними поводяться згодом не будуть такими смішними та актуальними. Тоді ж можна було луснути від сміху! Але все тече і все змінюється.

    Саме про сьогоднішній день не скажеш, що день народження – це сумне свято. Як можна сумувати у найвеселіший день на планеті. На Планеті КВН! Тож всіх квнщиків вітаю з днем народження нашої улюбленої гри! Молодим командам бажаю натхнення і наполегливості у роботі над матеріалом. Досвідченим – не задирати носа, адже в спину дихає молодь. А колишнім... а колишніх квнщиків не буває! Саме так: спробувавши хоча б один раз ти назавжди залишаєшься з цією грою. Зі святом!  

 Андрій Зубенко - ведучий ліги КВН "Волинь" 

******************************************************************

КВН - це більше ніж гра. За 52 роки свого існування вона набула популярності по всьому світі. Від імені Волинської асоціації КВН вітаю всіх гравців, глядачів, любителів цієї гри. Бажаю всім хто причетний до КВН здоров'я, наснаги та творчих успіхів. Грайте КВН, ходіть на КВН, любіть КВН!!!!

                   Валерій Пельц - голова "Волинської асоціації КВН"
          ******************************************************************

Вітання усім творцям та шанувальникам КВНу! Страшенно обожнюю цю гру, яка поєднує інтелект і розваги та, на відміну від ігрових автоматів, є законною :) Зичу усім, хто причетний до кавеенівської сцени, прухи, креативу та міцного здоровля, а глядачам – регулярно отримувати масу задоволення і кайфу від перегляду ігор. Окремі вітання Волинській лізі КВН з п’ятиріччям! Впевненості, успіхів та віддачі ;)

Андрій Тимчук - лідер гурту "ФлайzZzа", член журі ліги КВН "Волинь"

******************************************************************

Олена Довгалюк - капітан команди "Акуна Матата". Член журі ліги "Волинь"

******************************************************************

Від щирого серця, з чистою душою, зелено-карими очима, тверезими думками та помитими ногами, Вітаємо Вас з днем супермегатрендовпенглобалфайної гри !!!!!! Бажаємо щастя, здоров'я, всього найкращого. Гірко !!!!! 

З любов'уou, сімейка Місюків.:-) (редактор ліги "Волинь" та директор команди "Емансіпе")

              ******************************************************************

Вітаю усіх причетних до планети КВН. Бажаю, щоб почуття гумору ніколи не зникало і ваші жарти приносити чудовий настрій і продовжували життя. Зі святом, друзі!


Мигайло Гарщаль - заступник головного редактора газети «Відомості», член журі ліги КВН "Волинь"

******************************************************************

Хоч "КВН уже не тот", але це тільки черговий етап у його стрімкому розвитку, тому я бажаю йому не здавати позицій, залишатися культовою грою, що об'єднує мільйони молодих людей по всьому світу! А всім причетним - творчої наснаги, сил та перемог!

Стас Ольшевський  - Редактор "Студентської ліги Луцька"

******************************************************************

Його обожнюють всі: він є найулюбленішим заняттям учнів, студентів, довго "не відпускає" після виходу зі стін вишу та є чи не найрейнтиговішим телешоу для всіх вікових категорій. Його ймення - КВН, грає яка запалила на небосхилі багато зірок, не одному подарувала путівку в життя, та, найголовніше - давала бути самим самим собою. Оскільки я був і гравцем, і журі, то знаю по чім пуд солі. Тому в цей день хочу привітати УСІХ причетних до "Ліги КВН "Волинь", бо то є вже БРЕНД!!! ЛЮДИ, творіть так само якісно, як творите, і будьте й надалі СОБОЮ - БУДЬТЕ ЗАВЖДИ КАВЕЕНІВЦЯМИ !!! ВІ - ТА - Ю !!!

Андрій Собуцький - журналіст газети "Сім'я і дім", член журі ліги КВН "Волинь"

******************************************************************

Як зараз пам'ятаю перший ефір КВН від 8 листопада 1961: була глибока осінь, ведучим був ще навіть не Масляков, але вже щось таке в цьому було! Після того я та моя команда дивилися усі передачі Клубу Веселих та Найкміливіших :)
І сьогодні, в 52 раз, вже навіть не засновники, а сама Гра святкує свій день народження. Як саме вона святкує? Веселими та гамірними зустрічами мільйонів колишніх та теперішніх гравців! Адже правду говорять, що колишніх квнщиків не буває.
Друзі, не цурайтесь один одного (тут щось Тарасом Григоровичем пахне), обіймайтесь, коли бачите іншого гравця (знов те саме) і вітайте зі святом Планети КВН (о! те що треба!), яка змінила наше з вами життя назавжди. І ми будемо приходити на ігри і грати в КВН.
Тож від імені всієї телевізійної команди шоу "Ранок Нової Волині" вітаю  із днем народження Великої Гри! Зі святом, друзі!

Михайло Кузьмич - ведучий програми "Ранок нової Волині", член журі ліги КВН "Волинь"

******************************************************************




А все починалось так...

 


Зображення [?]:
Переглядів: 967 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>