Кубок міського голови Луцька з КВН виборола сільська збірна - 17 Лютого 2014 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 15:18
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2014 » Лютий » 17 » Кубок міського голови Луцька з КВН виборола сільська збірна
Кубок міського голови Луцька з КВН виборола сільська збірна
12:17

15 лютого в Луцьку відбувся КВН за «Кубок міського голови», який зібрав переповнений зал глядачів Палацу учнівської молоді.

Загалом у грі взяли участь чотири імениті команди: «VIP» Тернопіль, «Перша сільська збірна», «Візбаден» Чернівці та «Коліжанки» Львів.

Гумор команд оцінювали п’ять членів журі: Михайло Кузьмич (ведучий шоу «Ранок» на каналі Нова Волинь), Валентин Талах (перший проректор ЛНТУ) , Назар Грищук (студентський мер Луцька), Андрій Собуцький (журналіст газети Сім’я і Дім) та луцький міський голова Микола Романюк.

Команди змагалися у чотирьох конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Біатлон» і «Домашнє завдання».

У першому конкурсі «Візитка» судді віддали максимальну оцінку львівським
дівчатам з «Коліжанок» та тернопільські «ВІПам». «Перша сільська збірна», отримала на 0,2 бала менше, а «Візбаден» втратив одразу 0.8 бала.

«Розминалися» КВН-щики запитаннями від кожної з команд, а також відповідали на цікаві питання членів журі. Саме в цьому конкурсі і вирішилась доля володаря кубку, оскільки Тарас Стадницький з беззаперечною перевагою виграв розминку у своїх конкурентів. Біатлон також був переможним для сільської збірної, як і домашка.

По завершенні всіх конкурсів на сцену піднявся луцький міський голова Микола Романюк і привітав учасників та нагородив володаря кубку «Першу сільську збірну». Другу сходинку в турнірі посіла команда «VIP», третіми були хлопці із Чернівців, а четвертими стали «Коліжанки».

Наступна гра КВН в рамках Всеукраїнської ліги «Волинь» відбудеться в другій половині березня.

Організатори кубку: Луцька міська рада, МГО «Волинська асоціація КВН», за підтримки Андрія Покровського, Луцького національного технічного університету та піцерій «Соло».


Фото звіт з гри тут  http://vk.com/album-7166652_187724162

Переглядів: 1041 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>