Команда КВН Емансіпе: «Ми надто різні, але ми разом!» - 20 Грудня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Понеділок, 29.04.2024, 03:38
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Грудень » 20 » Команда КВН Емансіпе: «Ми надто різні, але ми разом!»
Команда КВН Емансіпе: «Ми надто різні, але ми разом!»
12:21

Кажу
ть, що жінки і гумор – речі несумісні. Саме тому появу жіночих команд на сцені КВН розцінюють неоднозначно. Проте, ніхто не може посперечатися з чарівністю цього дамського колективу, який дарує світу жіночі жарти. Команда «Емансіпе» – це Ірина Рябчук, Ольга Валянік та Катерина Крошка. Про творчу кухню, плани на майбутнє та жіночу долю КВНщиць спілкуємось далі…

Як з’явилася на світ ваша команда?

Ми грали в КВН в різних колективах. Катя Крошка грала в команді «25 кадр», Іра з Ольою грали за команду «Суд іде». З попередніх колективів ми пішли, бо у нас не було взаєморозуміння, тому й вирішили створити свою. Так як команда у нас жіноча, то, по суті, жартуємо в одному й тому ж стилі.  Хоча, жінки і один стиль – це також поняття непоєднуване (Сміються, – авт.).

Пишете жарти самі?

Не хоче нам ніхто писати, тому доводиться самим щось вигадувати, виходити зі своїх жіночих ситуацій, зі своєї жіночої логіки. Нас часто запитують чи комфортно нам грати втрьох. Для того, аби повноцінно виступити, нам потрібно багато над собою працювати, щоб собою наповнити сцену. Маємо на увазі жартами, а не тілами.

А час завжди є для того, аби працювати над собою?

Катя у нас педагог, у неї постійно мало часу, тому з нею доводиться домовлятись заздалегідь про зустріч. Іра та Оля навчаються на одному факультеті, тому побачитися для них – не проблема.

На вас чекають чергові ігри. Щось хотілося б змінити у своїх виступах?

Хотілося б змінити форму, що для жінок дуже складна і спірна процедура. «А мені в тому негарно», «А мені той колір не личить», «А шо ти на себе насадила?», «Знімай!», «Не буду!». За форму у нас найбільше суперечок.

З якими командами Волинської ліги найбільш товаришуєте?

Ми дуже здружилися з житомирською командою «Ранетки», дуже шкода, що вони не потрапили у півфінал сезону. Хороші стосунки маємо з ковельчанами «Лінія відриву». «Коліжанки» зі Львова також для нас коліжанки у прямому сенсі слова. Взагалі, ми зрозуміли віднедавна, що у КВНі не буває конкурентів, тут є лише друзі. Наші колеги по сцені писали про нас: «Це дівчата не Емансіпе, це дівчата – Вогонь».

Ви грали разом лишень одну гру, що було найстрашніше?

Найстрашніше й було те, що ми грали разом вперше. Конкурси, які ми готували наперед репетирувалися, тому там уже все було відшліфовано. А от, наприклад, на «Розминку» йти було трохи страшнувато, бо це суцільна імпровізація. Річ у тім, що ми надто різні, але ми разом!

Якими рисами, на вашу думку, повинен бути наділений справжній КВНщик?

В першу чергу, дружелюбністю та толерантністю. КВНщиком не стають, КВНщиком народжуються. Взагалі, коли ти граєш в КВН, то ти автоматично береш на себе велику відповідальність. Ніхто не повинен бачити тебе без настрою, ти повинен бути лише на позитиві – такий уже образ КВНщика. Жити, жартуючи, набагато легше.

Дівчата, спасибі вам за розмову! Бажаю гарного виступу у чвертьфіналі та вдячних глядачів. Сподіваюсь, ви і надалі будете «емансіпувати» на сцені КВН!

Розмову вела Анастасія Передрій

для Молодіжного порталу Волині

та  Волинської асоціації КВН

Переглядів: 1000 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 3.7/6 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>