Історія волинського КВН. 1969 рік - 1 Грудня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Понеділок, 29.04.2024, 05:41
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Грудень » 1 » Історія волинського КВН. 1969 рік
Історія волинського КВН. 1969 рік
20:14
Сьогодні в перший день зими ми пропонуємо Вам зробити екскурс в історію волинського КВН, який взяв свій початок в середині 60-их років минулого століття, за кілька років після створення гри у Москві. Поштовхом для написання матеріалу, та і напевно цілої історично пошукової роботи в майбутньому, став лист редактора "КВН - ГАЗЕТИ" Олександра Михайловича ШЕМЕТА.

Отже в цій статті ми розповідаємо про 1969 рік, першість міста Луцька з КВН

Далі текст від першоджерела.
Источник Александр Туллер (капітан команди госучреждений)

В команде госучреждений были  представители сберкасс,финотдела, проектных институтов (среди них блистал Боря Карп), дома культуры и пединститута.

 До финала в 1969 году мы победили команду горбольницы, а  в полуфинале команду универмага, которую все считали фаворитом первенства. Автозаводцы в полуфинале победили команду приборостроительного завода, хотя не уверен,что именно в полуфинале. Состав чемпионата-69 был довольно представительным.

Полученный за победу в финале над командой автозавода кубок был помещен на стенде в вестибюле областной конторы Госбанка, где мы с Ильей Резником работали.

На фотографиях:

1. В пожарных шлемах команда госучреждений-чемпион города Луцка  1969 года. Справа в профиль с медалью "За отвагу на пожаре" капитан т.е. я.


2. Конкурс капитанов. Слева я, в центре ведущий финала работник горотдела культуры Женя Слепой, справа капитан команды автозавода Коля Полячек. Горд этим конкурсом,так как выиграл его со счетом 5:2.Никогда ,ни до ,ни после такого мне не удавалось.


3. Конкурс болельщиков. У микрофона наши болельщики: артист драмтеатра, в то время капитан сборной города (по моему фамилия Шевченко), затем Жора Стасюк и артист областной филармонии Рональд Валяев. Правее участники нашей команды держат лист, а совсем справа ведущая финала, солистка городского ансамбля танца "Волынянка" Галя Ляда.


4. Конкурс "Эстафета". Слева я, затем мой друг работник госбанка Илья Резник, затем Валера Веселовский, за ним еще один наш участник, потом замечательный парень студент пединститута Сережа Сохненко и работник городского Дома Культуры Валера Романенко.


Ось таким був КВН у 1969 році в місті Луцьку. Особисто для мене ці фото та конкретні факти стали справжнім відкриттям. Для багатьох з вас сподіваюсь цей матеріал теж буде цікавим. Хочу звернутись до всіх хто свого часу грав у КВН в нашому місті: "давайте спільними зусиллями відновимо історію волинського КВН, бо згадувати є що і про це повинні знати не лише Ваші друзі та родичі, а і сучасне молоде покоління, яке тільки починає грати в цю прекрасну гру".


Всі хто має цікаву інформацію, фото з історії КВН на Волині прошу надсилати їх за адресою valerauss@ukr.net

Особлива вдячність за надісланий матеріал Олександру Шемету.

www.kvnvolyn.at.ua

Валерій Пельц


Переглядів: 834 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>