Архів матеріалів - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Четвер, 25.04.2024, 07:38
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » Архів матеріалів



Отримати журнал можна в офісі ВОО НДЛМ

вул.Глушець 49\13


Коментуйте!

Переглядів: 1135 | Дата: 10.06.2009 Коментів: (3)

Твої найблищі родичі КВНа вітають тебе.

Хай доля не знає печалі і втоми,
Хай щастя панує завжди в вашім домі.
Хай шанують вас добрі люди,
Хай здоров'я міцним до 100 років буде.
Хай діти щебечуть, немов солов'ята,
І радості, щастя дарують багато.
Хай життя цвіте пишною айстрою,
Все добре до вас звідусіль приліта.
Сердечно бажаємо гарного настрою,
Щастя, здоров'я на довгі літа.
Коментуйте!

Переглядів: 989 | Дата: 07.06.2009 Коментів: (6)

 

Відбувся фінал. Від якого всі чекали чогось веселого і смішного. Після гри деякі очікування збулись, я маю на увазі виступ команди "5.50" в завершальній частині гри. Привітання всі команди відіграли фактично на рівні, біатлон на мою думку вдався більше двом командам, капітанка -самий сильний конкурс в фіналі, на домашньому завданні всі команди показали, що покищо досвіду не вистачає. Тепер про все по порядку.

5."Форс мажор" ( 6,2+0,6+9,8+6,2 = 22,8 ).

Найслабше привітання гри, що зумовлено молодістю команди та надзвичайно частою зміною складу. Це дуже негативно вплинуло на результат, деякі учасники команди вперше грають КВН і зразу у фіналі. Зі всієї команди можна відзначити лише гіта ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 1029 | Дата: 01.06.2009 Коментів: (1)

31 травня святкує свій день народження редактор ліги КВН "Волинь" Руслан Місюк.

Від колективу ліги КВН "Волинь" вітаємо тебе з цим гарним днем у твоєму житті


Коментуйте!

Переглядів: 982 | Дата: 31.05.2009 Коментів: (4)

27 травня відбувся фінал ліги КВН "Волинь", на якому гостями виступала команда з міста Київ "5.50". І сьогодні про КВН і життя цієї команди ми поговоримо з її капітаном, лучанином - Олександром Мельником.

- Розкажи будь ласка про історію команди 5.50, і чому саме так вона називається?

- Колись це була факультетська команда факультету кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Створили ми її власноручно з ще кількома друзями 2002 року. З того складу в команді лишився тільки я. 3 сезони ми грали лише в університеті, а потім друзі з Донецька розповіли нам про АКУ. 2 роки грали там, та з часом цього КВН нам стало мало, тому ми тепер А ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 1303 | Дата: 30.05.2009 Коментів: (2)

 Вже стає традицією для сайту kvnvolyn.at.ua брати інтерв'ю у людей які пов'язані з волинським КВН. І сьогодні моїм співрозмовником є капітан команди

"В душ!" - Стас Ольшевський.

- Давай вдамося в історію команди «В_душ!». Коли і як це було? Чому саме «В_душ!»?

- Особисто мені КВН подобався ще з малку. Пам’ятаю що це була моя найулюбленіша телепередача. Згадую тодішні команди: «Эскадрон гусар», «ЕрМИ», «Транзит», «Уральские пельмени», «Новые армяне», «Дрім Тім», «ХАИ», «ДПИ», «Дети лейтенанта Шмидта»…
Тоді з’явилась мрія «Хочу грати в КВН!». У школі можливості небуло, але вона з’явилась в університеті. Там знайшов колег «по роботі» і закрутилось.
 Офіційною датою створення команди є – 17.11.20 ... Читати далі »
Коментуйте!

Переглядів: 1288 | Дата: 30.05.2009 Коментів: (4)

Вчора28 травня відбувся фінал Рівненської ліги КВН. За звання чемпіона змагались: "Бомба" (Млинів), "ФАВАВУ" (Рівне), V.I.P (Тернопіль) та "Без понтов" (Кіровоград).

Майже всю гру "V.I.P" та "Бомба" йшли або з рівною кількістю балів, або з відривом у 0,2 бала. У підсумку найкраще серед усіх "V.I.P" провели фінальний конкурс. Проте за рішеннями журі бронзовим призером стали "ФАВАВУ", а срібними... V.I.P.

Рішення журі так здивувало зал, що під час нагородження аплодував команді V.I.P. хвилин 5. Тоді гравець команди сказав: "Ми приїхали і поїхали, а людям тут жити". Потім команда розвернулась і пішла з залу. А разом з нею і майже весь зал. У підсумку за нагородж ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 1232 | Дата: 30.05.2009 Коментів: (2)

У фіналі Ліги КВН «Волинь», який відбувся учора, 27 травня, у народному домі «Просвіта», перемогла збірна географічного факультету ВНУ «Позитивні віруси».



До фіналу потрапили 5 команд. Зокрема, за визначенням незмінного ведучого ігор Ліги Сергія Абрамчука, доволі амбіційна молода команда «25-й кадр» (збірна Луцька). Також – гості з Ковеля «Проти вітру», незвична збірна Луцька і Дубна «Деформація», збірна географічного факультету «Позитивні віруси» та збірна ЛНТУ «Форс-мажор». «Деформатори» врахували гіркий досвід півфінального жарту про бандерлохів (цього разу у журі працював і очільник "НацАльянсу" Ігор Гузь), тож уникали жартів на політичну тематику.

 

Після двох перших конку ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 2282 | Дата: 28.05.2009 Коментів: (17)

 27 травня, в луцькому Народному домі «Просвіта» о 18:30 відбудеться фінальна гра Ліги КВН «Волинь». За перемогу боротимуться п’ять команд. Це «25 кадр» (збірна Луцька), «Позитивні віруси» (географічний факультет ВНУ), «Проти вітру» (Ковель), «Деформація» (збірна Луцька та Дубна), «Форс-мажор» (ЛНТУ). Напередодні гри «Перець…» вирішив поспілкуватися з капітаном ковельської команди КВК «Проти вітру» Альоною Дяченко – про щирий волинський гумор і особливості місцевого КВК…


– Чи існує особливий ковельський гумор?

– Ні, його не існує. Ми просто жартуємо, «здаємо» ті жарти, котрі ми вважаємо смішними. От нам смішно, ми пішли і «здали», і людям, значить, смішно. Хоча ми не намагаємося виступати для когось, а для себе, щоб нам теж посміятися.

– Хто придумує для вашої команди жарти?

... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 3033 | Дата: 28.05.2009 Коментів: (38)



  27 травня, о 18.30 в Народному домі "Просвіта" в місті Луцьк відбудеться фінальна гра Ліги КВН "Волинь".

За медалі перших переможців ліги поборяться команди: 
- "25 кдр" ( збірна Луцьк),
- "Позитивні віруси" ( збірна географічного факультету, ВНУ ),
- "Проти вітру" ( м.Ковель ),
- "Деформація" ( збірна Луцьк - Дубно ),
- "Форс мажор" ( ЛНТУ ).

Команди позмагаються у чотирьох конкурсах під загальною темою гри "Літній відпочинок", а конкурси будуть такі:
- привітання,
- капітанський конкурс,
- біатлон,
- музичне домашнє завдання.

У фіналі також виступить команда 5.50 місто Київ, фіналіст Слобожанської ліги КВН АМІК, м. Харків. Учасники трьох сочинських фестивалів 2007, 2008, 2009 рр.

Довідка:

Організатор Ліги КВН "Волинь" Волинська обласна організація Народно-демократична ліга молоді. За підтримки Управління у справах сім'ї молоді та спорту ВОДА, служба "Морячок таксі", пивний клуб "Майдан", магазини молодіжного о ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 1291 | Дата: 18.05.2009 Коментів: (10)

« 1 2 ... 50 51 52 53 54 »
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>