Архів матеріалів - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Середа, 24.04.2024, 17:00
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » Архів матеріалів

Попередня редактура команд-учасниць Ліги КВН "Волинь":

null

буде проходити в двох варіантах:

1. Для команд з міста Луцьк - 14, 16 вересня в приміщенні Коледжу технологій та бізнесу ВНУ ( ВДКТБ ) , що на пр-ті Волі, поблизу Київського майдану. О 16.00.

2. Для команд з інших міст - потрібно попередньо прислати електронний варіант Вашого привітання на адресу: rymis@i.ua      до 13 вересня (включно ).

Редактура команд в залі НД "Просвіта" (17 вересня):

Буде проводитись з 12.00 , до цього часу команда повинна прибути в зал і зареєструватися.

Поселення команд:

Оргкомітет Ліги КВН "Волинь" може знайти для команд з інших міст квартири (орієнтовна вартість 100 грн. - 1 кімнатна квартира за добу ). ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 946 | Дата: 07.09.2009 Коментів: (0)

19 серпня о 17 00 біля головного корпусу ВНУ, чомусь зібралося близько півсотні людей, і це далеко не абітурієнти ,які втупають у вуз ,а волинська делегація , яка їхала на „Студентську республіку 2009” в місто – герой Євпаторію!!!!!!!!! Серед усього натовпу яскраво виділялись фіолетові сорочки в білий горошок ( 3 штуки), це хизувались своєю новою формою команда КВН „Позитивні віруси”. Їх метою було гідно представити Волинь на всеукраїнському мульти-фестивалі!!!!! Сіли ,поїхали . Доїхали. Тепер про КВН , кубок „Студентської республіки” розігрувався 22 серпня , де приймали участь 5 команд. Одразу потрібно зазначити , що організатори постарались на славу і запросили для редактури команд такого „титана” КВН , як Анатолій Дяченко – ре ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 1151 | Дата: 26.08.2009 Коментів: (6)



 

      З 20 по 24 серпня на берегах Чорного моря, поблизу міста Євпаторія відбудеться 11-ий міжнародний мультифестивалю "Студентська республіка 2009". На протязі чотирьох днів студенти з усіх куточків України обиратимуть поміж собою студентського Президента України.

      Честь Волині на цьому фестивалі захищатимуть і студенти волинських вишів. Волинська делегація складатиметься з 50 студентів майже усіх вузів в тому числі:студентський мер, десять депутатів студентського парламенту міста. Також волинські студенти будуть змагатись спортивних змаганнях, квесті, мафії, конкурсі краси "Перша леді".

     Але особливо цікаво для волинських шанувальників КВН , є те, що у кубку Студентської республіки з КВН будуть ... Читати далі »

Коментуйте!

Переглядів: 880 | Дата: 18.08.2009 Коментів: (1)

Сьогодні Молодіжний портал Волині розмістив інтервю постійного члена жюрі Ліги КВН "Волинь" , гравця команди "Літри", і по сумісництву директора радіостанції "Сід ФМ"- Андрія Зубенка. 

Розміщую його дослівно.

Працівники радіостанції – бійці невидимого фронту. Працюєш, працюєш а в результаті всі думають, що на роботі ти відпочиваєш. Андрій Зубенко не лише працює, а й контролює роботу інших – така уже в нього почесна місія! Про те як керувати радіостанцію та про те, що відбувається в ефірі радіо «СіД» ми вирішили дізнатись безпосередньо у пана Зубенка…


Директор радіостанції – це звучить гордо! А як Ти доріс до такого звання?

На радіо «СіД FM» я починав звичайним менеджером з реклами. Працюючи рекламщиком, мене інколи брали як страховку для замін деяких DJ-їв. Згодом тодішнє кер ... Читати далі »
Коментуйте!

Переглядів: 1665 | Дата: 30.07.2009 Коментів: (4)


Розширений репортаж з фестивалю "Ківін 2009" в Юрмалі.

За матеріалами сайту

www.amik.ru

К сожалению, интернет-связь нашего провайдера не так прочна, как Международный Союз КВН, поэтому в онлайн-репортаже возможны непредвиденные сбои, могущие сделать из онлайна "не совсем" онлайн.

Дай бог жизни оператору Скайлинк и мощности его сети в концертном зале "Дзинтари".

Уважаемые любители КВН! Надеемся на ваше понимание. :)

Начало!

На сцене А.В. Масляков. Здоровается со зрителями и по-латышски и по-русски.

Несколько приветственных слов и первые аплодисменты.

Сегодня в жюри

Лайма Вайкуле

Ренарс Кауперс (популярный латвийский музыкант)

Валерий Сюткин

Илья Лагутенко< ... Читати далі »
Коментуйте!

Переглядів: 5625 | Дата: 28.07.2009 Коментів: (0)

Ліга КВН "Волинь" оголошує про початок реєстрації команд учасниць сезону 2009-2010 рр.

- Фестиваль - 17 вересня 2009 року!!!!!!!!!

ПРИЗОВИЙ ФОНД ЛІГИ - 6 000 ГРН 

1.місце - 3000 грн.
2.місце - 2000 грн.
3.місце- 1000 грн.


--УМОВИ УЧАСТІ ДЛЯ КОМАНД--.

1. Для участі в лізі не потрібно ЖОДНИХ ВНЕСКІВ
2. Під час усіх ігор (окрім фестивалю) ліга забеспечує командам з інших міст: 
- 1-но кімнатна квартира або номер в готелі ( з розрахунку одна квартира на одну команду).
- обід або вечеря, на вибір команди,
- гіда , з можливістю екскурсії по місту

Команда, яка має бажання прийняти участь у фестивалі Ліги "Волинь" повинна надіслати до 7 вересня 2009 року заявку, де зазначено :
-Назва команди,
-місто,
-кількі ... Читати далі »
Коментуйте!

Переглядів: 1592 | Дата: 20.07.2009 Коментів: (8)


На сайті www.kvnru.ru нещодавно з’явилася грунтовна та дуже потрібна як для починаючих, так і для бувалих КВНщиків стаття "Как научиться писать шутки. Краткие рекомендации." (текст оригіналу - тут http://kvnru.ru/06.07.2009/1/).


1. Не верьте тому, кто скажет, что нельзя научиться писать шутки. Если у вас есть огромное желание и вы что-то смотрите и читаете, а также наблюдаете за тем, что происходит вокруг и способны найти в этом что-то смешное… у вас всё впереди!


Основная проблема тех, кто «учился и не научился» писать юмор — узкий кругозор. Каждая шутка делается из чего-то, из факта, из парадокса, из жизненного наблюдения или неожиданного сопоставления. Способы построения шутки, литературное её оформление — это надстройка. Базис — это ваш культурный и интелле ... Читати далі »
Коментуйте!

Переглядів: 3213 | Дата: 17.07.2009 Коментів: (1)

Протягом двох днів, 27–28 червня, в Луцьку відбувався обласний етап всеукраїнського молодіжного мульти-фестивалю „Студентська республіка-2009", який був приурочений до Дня молоді. Організаторами заходу виступили ВОО «Народно-демократична ліга молоді» та Волинська Студентська Рада при голові облдержадміністрації. Дводенний фестиваль відбувався на території Центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки, де і було розташоване студентське наметове містечко.

Участь у заході зголосилось взяли команди 10 навчальних закладів, а саме: Волинський національний університет імені Лесі Українки, Луцький національний технічний університет, Луцький гуманітарний університет, Волинський інститут економіки та менеджменту, Волинський інс ... Читати далі »
Коментуйте!

Переглядів: 1186 | Дата: 08.07.2009 Коментів: (2)

Цього разу феєрію гумору і сатири приймав в себе гостинний і зручний актовий зал Національного лісотехнічного університету, який, знаходячись на 3 поверсі 8- чи 9-порверхового будинку, мав у стелі величезне вікно з видом на небо! Чудеса та й годі!

Ситуація в залі була гарячою не лише через дещо недостатню вентиляцію, але і через запеклу боротьбу 9 команд з цілої України – були команди Львова, Дрогобича, Івано-Франківська, Рівного і навіть Скадовська.
В жюрі були попарно (бо одна голова добре, а дві – вже півкоманди ) представлені КВНщики різних команд і не тільки: Денис Мандзюк і Вололодимир Жогло («Бомба», Млинів), Стадницький Тарас і Олесь Семенюк («Набла», Львів), Володимир Андрєєв і Михайло Буричка («Єталон», Львів), Сєня і ... Читати далі »
Коментуйте!

Переглядів: 1335 | Дата: 18.06.2009 Коментів: (1)


В кінці травня відбулись півфінальні ігри Ліги КВН "ОтКЛіК" м.Київ. В останньому з яких приймали участь команда з міста Луцьк "Фонтан" . До вашої уваги редакторський звіт про цю гру.


Эта игра доказала еще раз, что лидерам преждевременно расслабляться не нужно. Луцк, проиграв первый конкурс, во втором вырвался вперед и лидировал 2 конкурса. Поэтому борьба была достаточно интересная и увлекательная. Хотя огромным количеством юмора не порадовала.



3. Zборная университетов (Кировоград) – (4,0+4,6+3,0+2,8+2,0)=16,4

Вот пример команды, которой игра не удалась совершенно. Что ж бывает и такое. Поэтому готовиться надо сильнее, реб ... Читати далі »
Коментуйте!

Переглядів: 1033 | Дата: 11.06.2009 Коментів: (0)

« 1 2 ... 49 50 51 52 53 54 »
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>