Не редакторський, але звіт про сезон! - 30 Травня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Четвер, 02.05.2024, 13:36
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Травень » 30 » Не редакторський, але звіт про сезон!
Не редакторський, але звіт про сезон!
00:20
Завершився третій сезон ліги КВН "Волинь". "Сезон змін", який подарував нам багато позитивних емоцій, нових друзів та незабутніх вражень. Власне самих змін було теж немало. В цьому сезоні стіл журі на стійку ведучого змінив Андрій Зубенко, змінились декорації сцени, а з півфіналів і зал проведення ігор ліги. Під час цього сезону започатковано новий турнір " Кубок Любарта", який відтепер стане щорічним. Вперше, за існування ліги, до Луцька завітала команда із за кордону, з міста Бєльци, що у Молдові. Одним словом сезон був вдалий.
А розпочалось все у вересні, коли і відбувся "VolFest - 2010", за результатами якого були сформовані чвертьфінали.

Вже стало доброю традицією, в кінці сезону підводити своєрідні його підсумки. Хотілось би відзначити найбільш цікаві моменти та розподілити їх по номінаціях.

  • Краща команда - "Оптом дешевше" з Тернополя. Команда йшла до чемпіонства два сезони. Срібні призери минулого року припинили експерименти зі складом команди і отримали бажаний результат. Хочу відмітити командний дух "Коліжанок", які боролись до останнього.
  • Кращий актор - Олексій Сорокін з "Острова свободи" , одразу після першої гри став улюбленцем публіки, вів команду крізь сезон до фіналу завдяки досвіду гри та акторській майстерності. У фіналі трошки не вистачило щоб потрапити в призи. Думаю багатьом запамяталась його імпровізація з оператором Аверсу та реп, який і вивів команду у фінал. До кращих  акторів можна віднести Тараса Воловоденка з Кабміну (Андрій Мацевко), Тарас Рибак з Оптом дешевше.
  • Краща акторка - думаю найбільш відомою актрисою сезону стала Христя з Коліжанок, її вислови на розминці та і не тільки  в Луцьку вже переказують в якості анекдотів. Можна відзначити гру Каті Крошки з Емансіпе.
  • Скандал року - тут без сумніву, мініатюра команди "Что hot team то творим" в якій учасниця команди частково оголила груди. Дуже багато про це писалось, говорилось і т.д. Питання досі відкрите, я вважаю що нічого протизаконного тоді не було.
  • Виправдана надія - команда "Емансіпе", яка фактично є збірною різних команд  Луцька. Перед початком сезону у команди була мрія потрапити у фінал, а тут вдалось зайняти 4-те місце і обскакати дві сильні команди. Успішний сезон, гарний старт перед іншими перемогами.
  • Відкриття року - команда "Кабмін" з Тернополя стала відкриттям минулорічної Студліги, а в цьому році їм покорилась і ліга "Волинь". Також відкриттям року можна назвати і команду "Вікторія Бекхем" з Рівного. Наша ліга була першою в якій вони пробували свої сили, загалом вдала спроба. Думаю ще побачимось з командою.
  • Розчарування року - команда "Гостиница Киев", лідери рейтингу після чвертьфіналів, в силу різних обставин не змогли приїхати на півфінал. Причина була поважна, але факт залишається фактом, ліга не дорахувалась одного з лідерів сезону.
  • Краща мініатюра - судячи з реакції залу це була мініатюра "Кабміну"  у півфіналі "Маневичі бачення з ведучим Андрієм Мацевком".

Ось таке субєктивне бачення цього сезону, сподіваюсь правильне ))

Дякую, всім без винятку, командам за сезон!
До зустрічі в вересні!!!

З повагою,

 директор Всеукраїнської ліги КВН "Волинь"
Валерій  Пельц

Переглядів: 771 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>