Вищої української ліги КВН не буде! Причини і перспективи... - 21 Серпня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 20.04.2024, 02:56
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Серпень » 21 » Вищої української ліги КВН не буде! Причини і перспективи...
Вищої української ліги КВН не буде! Причини і перспективи...
14:46
Резонансна новина від ТТО АМІК про відміну сезону 2011 у Вищій українській лізі КВН, буквально сколихнула любителів КВН, а особливо 24 команди, які вже  за місяць повинні були ступити на сцену Жовтневого палацу в Києві. В кавеенівських кулуарах інформація про перенесення сезону гуляла вже тиждень, але вона не мала жодного офіційного підтвердження. І ось 19 серпня зявився такий текст на офіційному сайті http://amik.ru.

ТТО "АМіК" повідомляє про скасування ігор Вищої Української Ліги КВН-2011 через велике завантаження співробітників і технічного персоналу телевізійного у підготовці до ювілейного спецпроекту, присвяченому 50-річчю КВН.
Після закінчення спецпроекту в грудні в Києві планується проведення Зимового Кубку Вищої Української Ліги КВН.
Приносимо свої вибачення командам, заявленим у сезон ВУЛ, а також просимо керівництва всіх офіційних Ліг МС КВН розглянути можливі заявки від команд ВУЛ на участь в іграх, що залишилися офіційних Ліг МС КВН.


Пояснення від АМІК звичайно поважне, але запитань виникає багато:
  • чим таким зайнятий АМІК, що відмовляється від перспективної ліги в столиці  України? - Підготовка до спецпроекту в ювілейному сеоні, справа важлива, і займає багато часу у всіх хто до цього причетний. Але дуже реально можна було б розділити сили організаторів, зрештою можна було призначити нових редакторів ВУЛ, а також віддати цю лігу Маслякову (молодшому).
  • для чого команди ВУЛ їхали на Сочинський фестиваль 2011? - це ще одне, не мало важливе питання, яке перед собою зараз ставлять команди відміненого сезону. Адже більшість з них в цьому сезоні планували грати лише у ВУЛі. Тепер для них дві дороги: або знову в Сочі або на пенсію.
  • КВН в Україні не потрібен на ТВ? - невже такий всенародний проект як КВН не потрібен на українському телебаченні, і чому керівництво АМІК не може вирішити питання з трансляцією ігор ВУЛ? Можливо АМІК хоче отримати за цей продукт нереальну суму?
  • чи не планує АМІК забрати Вищу лігу в України ? - ось головне питання, яке повинно цікавити всіх любителів КВН в Україні, оскільки таким хитрим способом в України можуть забрати головну лігу. Причини? Не зрозуміло, але версія припустима.
  • що робити командам в яких забрали право грати в КВН? - куди податись командам, які вже не грають в Центральній лізі МС КВН? Іти в міжрегіональні ліги немає сенсу, оскільки рівень більшості команд перевершив рівень цих ліг. Ось дилема для команд, яку потрібно вирішувати вже зараз.



www.kvnvolyn.at.ua



Переглядів: 1735 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 4.0/3 |
Всього коментарів: 1
0  
1   (21.08.2011 22:22) [Материал]
печаль.. скорше всього хочуть забрати в Україні вишку..

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>