vidomosti-ua: Ліга КВН «Волинь» відзначила другу річницю - 19 Листопада 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 04.05.2024, 16:17
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Листопад » 19 » vidomosti-ua: Ліга КВН «Волинь» відзначила другу річницю
vidomosti-ua: Ліга КВН «Волинь» відзначила другу річницю
00:24
За два роки існування її організаторам таки вдалося повернути до Луцька свято гумору та драйву, що зветься КВН. Про досягнення та перспективи ліги «Відомостям» повідав її директор Валерій Пельц та редактор Руслан Місюк.

- Нині Ліга КВН «Волинь»  знана та популярна, але розкажіть, як усе починалося?

- Це була ідея групи людей та організації «Народно-демократична ліга молоді», яку я на той час очолював. Я та ще кілька екс-кавеенщиків вирішили, що потрібно «робити» в Луцьку КВН. Спочатку планували, що це будуть змагання між місцевими командами. Так, перша гра пройшла на День святого Валентина в 2008 році. Тоді брали участь всі Луцькі команди, а також ковельчани. Це був такий собі внутрішньообласний КВН, де ми пробували свої сили як організатори. Тоді ми побачили, наскільки зацікавлені КВНом глядачі та учасники, й зрозуміли, що на цьому зупинятися не можна. Вирішили продовжувати розпочату справу, але вже у форматі ліги. Саме так у листопаді народилася Ліга КВН «Волинь». Провівши перший сезон, трохи ставши на ноги, ми зробили лігу відкритою, щоб познайомити луцького глядача з досвідченими українськими командами.

- Зізнайтеся, чи важко було все це закрутити, з якими труднощами стикалися на початках?

- Труднощів було чимало: від друку квитків та афіш до оренди залу та апаратури. Тоді ми знали, що прагнемо чогось, але не знали, як це має виглядати. Тепер же все вийшло на автоматичний рівень. Ми маємо хорошу організаційну команду. Нині єдине, що можемо не спрогнозувати, — це сама гра, події, які відбуватимуться на сцені, а все інше перебуває у нас під контролем.

 - Чи був тоді на Волині достатній рівень КВНу для створення цілої ліги?

 - Це був свій, волинський, рі-на початку зали не пустували. Загалом наш місцевий КВН — молодий та «зелений». Вже зараз ми працюємо над тим, щоб у Луцьку кавеенівські традиції продовжували розвиватись. Існує невелика проблема з місцевими командами: вони з різних причин то з’являються, то зникають. В результаті немає команди, яка б традиційно грала саме на Волині. Проте є кілька досить перспективних колективів, на які ми робимо ставку. Вже з наступного року, на мою думку, вони зможуть представляти нашу область.

- Організація будь-якого дійства - це серйозна справа. А організація КВН -  це як?

- Організація - це завжди серйозно, навіть у КВН. Після кожного змагання ми збираємо організаційну групу, міркуємо про плюси та мінуси гри, одразу плануємо наступну. Звичайно, в кавеенівському середовищі це відбувається весело та цікаво, але ми до всього ставимося серйозно. Просто не можемо дозволити собі ставитись до цього як-небудь, адже на нас сподіваються команди-учасниці та глядачі.

- Чого вдалося досягти за ці два роки?

- За цей час ми змогли налагодити контакти з багатьма командами. Так, минулого сезону змагалися 20 команд: представники столиці, Львова, Тернополя та інших міст. Цього сезону на луцькій сцені пробуватимуть свої сили вже 25 колективів, чотири з яких із Луцька. Ми змогли долучити до гри команду з Молдови. Вдалося досягти того, що про лігу КВН «Волинь» говорять навіть у Східній Україні та за кордоном. А головне зібрали гарну команду людей, яким цікава робота в лізі КВН «Волинь», це Андрій Зубенко, Олександр Мельник, Станіслав Ольшевський , Олена Гнасюк, Ірина Рябчук, Майя Пельц, Борис Дідай, Віктор Дацюк, Андрій Пельц, Дмитро Сацюк, Максим Томащук. Спільно з цими людьми ми робимо продукт, який подобається глядачам. Якби людям було не цікаво, думаю, вони б не приходили, зали були б напівпорож німи. На кожен продукт є свій покупець, і ми свого вже знайшли.

 

Ольга УРИНА

vidomosti-ua.com

Переглядів: 659 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>