Відбувся останній півфінал сезону КВН у Луцьку - 17 Травня 2015 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 01:53
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2015 » Травень » 17 » Відбувся останній півфінал сезону КВН у Луцьку
Відбувся останній півфінал сезону КВН у Луцьку
07:50

Менше політики, а більше соціальних тем, ну й, звісно, «чіткий паца» з району – таким був КВН у Луцьку, де чотири команди змагалися у другому півфіналі за право боротися в фіналі сезону.

Це був останній півфінал сьомого сезону Всеукраїнської ліги КВН «Волинь», який відбувся сьогодні, 16-го травня.

За путівки у фінал змагалися:

«Збірна бувших» (Рівне), «Кабмін» (Тернопіль), «Молодіжна збірна Рівного»,  «Квартет +» (Житомир).

Команди грали в конкурсах «Візитка», «Розминка», «Відеоконкурс» та «СТЕМ».

«Ми бачимо, що інтерес до КВНу трохи падає, я взагалі спостерігаю, що зараз складно людей відірвати від комп’ютерів на будь які заходи втім, глядачі є. І взагалі, КВН – це інтелектуальна гра, тут учасники розкривають проблеми, які зараз є в суспільстві, а проблем у нас чимало. Цікаво зауважити, що з минулого року менше жартують над політикою, а екс-головні «герої» сцени Азаров і Янукович взагалі зникли», - розповідає голова молодіжної організації «Волинська асоціація КВН» Валерій Пельц.

А жартували майстри гумору про п’яних ДАІшників, грішних попів, а також «рвав» сцену «чіткий паца» з району.

Лучанам сподобався жарт, з якого розпочали рівняни: «У Рівному немає доріг, в Житомирі немає доріг, а коли приїхали до Вас, то зрозуміли, що Україна єдина», - глядачі зустріли оплесками.

А ще зірвалися бурхливі оплески, коли учасник із команди «Кабмін» Тернопіль, який важить за сотню кілограмів, затанцював на сцені брейк данс.

Отож, з великим відривом «Збірна бувших» Рівне перемогла суперників нокаутом. Тепер вони у фіналі будуть змагатися із трьома командами: «Чак Норіс» (Камінь-Каширський), «Безна» (Вінниця) «Збірна Ювілейного» (Рівне).

Окрім них, у фінал може потрапити ще одна команда, яка набере найбільше голосів під час голосування в групі ліги http://vk.com/kvnvolyn: «Жигулі» (Луцьк) чи «Молодіжна збірна Рівного».

Зауважимо, ця гра стала особливою, адже члену правління «Волинської асоціації КВН» Олені Гнасюк її коханий Олег Медко зробив пропозицію руки і серці, дівчина погодилася.

Фінал сезону відбудеться на початку червня. 

Переглядів: 1271 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>