Відбувся фінал шкільного кубку Луцька - 22 Березня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Вівторок, 16.04.2024, 15:56
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Березень » 22 » Відбувся фінал шкільного кубку Луцька
Відбувся фінал шкільного кубку Луцька
12:10

Веселі і кмітливі школярі обласного центру Волині
18 березня змагалися у фіналі Шкільного кубку Луцьку , на тему: «Знайди себе у світі професій!».
 
Організаторами фестивалю стали Луцький міський центр зайнятості та управління освіти Луцької міської ради  приватного підприємця Миколи Яручика, за організаційної підтримки Ліги КВН "Волинь".

У минулорічних грудневих іграх клубу КВК із 24 команд шкіл Луцька було визначено п’ять фіналістів, що найбільш виразно і цікаво представили тематику конкурсу. У нелегкій боротьбі право на участь у фіналі вибороли «Професіонали» (гімназія №4), «Веселі зайці» (ЗОШ №1), «Потяг №9» (НВК №9), «Лівий поворот» (ЗОШ №26), «23 квартал» (ЗОШ №23), «Фреш» (СЗОШ №10). 
Оцінювати фіналістів взялися голова предметно-циклової комісії режисерського відділу Державного училища культури і мистецтв ім. Ігоря Стравінського Володимир Богданець, начальник відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Наталія Балакіна, приватний підприємець Микола Яручик, завідувач центру практичної психології та соціальної роботи Луцької міської ради Ольга Матвійчук, методист Палацу учнівської молоді Світлана Буднік, начальник юридичного відділу Луцького міського центру зайнятості Віктор Гриценко.   Ведучим гри був капітан команди КВН "Вдуш" Станіслав Ольшевський.

Учасники фестивалю змагалися у п’яти конкурсах: візитка, розминка, конкурс капітанів, музичне домашнє завдання, відеоконкурс. Із гумором та, водночас, усерйоз команди оспівували різноманітний світ професій, переконували у їх важливості, роздумували про те, яку обрати, фантазували на тему професій майбутнього. Те, що попередньо учасники фестивалю змушені були відвідати міський центр зайнятості і дізнатися про професійний світ якомога більше, було зрозуміло із їхніх відеоробіт на тему: «Я хочу бути…».
Боротьба виявилася запеклою. Учні демонстрували артистизм, дотепність, гумор, музикальність та обізнаність в особливостях окремих професій. Вражали членів журі оригінальні постановки та сценічна культура членів команд. Усіх їх можна вважати переможцями, у цьому переконувала реакція залу на кожну із команд. Та журі змушене було обрати найбільш яскравих, достойних переможних кубків.
 
Отож, Головний кубок та диплом переможця фестивалю отримала команда «Потяг №9» (НВК №9), кубки за ІІ і ІІІ місця та дипломи лауреатів – у команд «Лівий поворот» (ЗОШ №26) та «Фреш» (СЗОШ №10).

Переповнений зал Палацу учнівської молоді, який приймав учасників фестивалю, емоції вболівальників переконали, що подібні заходи мають стати традиційними і знайти своє продовження у наступному році. У таких конкурсах учні мають можливість розкрити власні таланти, проявити творчі здібності, реалізувати прагнення до самовираження.
Переглядів: 939 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 4.7/3 |
Всього коментарів: 1
0  
1 Кнопка   (22.03.2010 20:03) [Материал]
По правді говорячи, не було на шо дивитися. Жаль звичайно 10 школу, жарти у них були прикольні, а от 9 та 26 просто більш (чи менш) розкрили тему, ось і все!!!))))

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>