Вдала гра волинян у Вінниці - 17 Лютого 2012 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 03.05.2024, 16:05
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2012 » Лютий » 17 » Вдала гра волинян у Вінниці
Вдала гра волинян у Вінниці
09:10
Новостворена команда "Вікторія Бекхем - Збірна Волині"  «порвавши» вінницьку публіку, потрапила до Чемпіонату Вінниці. Про це Волинським новинам розповіла директор команди «Вікторія Бекхем – Збірна Волині» Світлана Матвійчук.

Під час вінницького фестивалю КВН волинським гумористам з команди «Вікторія Бекхем – Збірна Волині» надали можливість не брати участь у відбіркових іграх, а завдяки виступу на вечірньому гала-концерті одразу потрапити до Чемпіонату.

«Наш виступ минув на одному диханні, без жодних заминок. Все відбувалось дуже точно, енергійно. Про це свідчать овації глядачів», - поділилась враженнями від гри Світлана Матвійчук.

Гра, яка відбулась у Вінниці, стала дебютом для об’єднаної «Вікторії Бекхем - Збірної Волині». До складу нової команди увійшли гумористи з колективів «Б/з ПДВ» з Луцька та «Вікторія Бекхем» із Рівного.

Як розповіла директор новоствореної збірної Світлана Матвійчук, команда «Б/з ПДВ» завжди мала дружні стосунки з багатьма рівненськими КВН-щиками. «Зокрема, з «Вікторією Бекхем» нас об’єднували деякі актори, які грали і за них, і за нас», - розповіла Світлана.

Як розповіла КВН-щиця, новим капітаном команди став Ігор Колоїз. Інші учасники збірної під час вінницького фестивалю навіть побували у ролі суддів – Світлана Матвійчук та Михайло Денисов.



До оновленого складу команди увійшли також Георгій Гіоргадзе, Ольга Шевчик, Максим Бережнюк, Сергій Будь.


Переглядів: 776 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>