Валерій Пельц: “КВН – це інтелектуальний спорт” - 25 Лютого 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Четвер, 25.04.2024, 20:35
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Лютий » 25 » Валерій Пельц: “КВН – це інтелектуальний спорт”
Валерій Пельц: “КВН – це інтелектуальний спорт”
18:16

Ось уже розпо4алася передКВНівська метушня!!! Організатори бігають, як ошпарені, все мусить бути на рівні!!! До Валерія Пельца вишикувалася жива 4ерга, кожен від нього щось хо4е.  Нам вдалося витягнути голову НДЛМ у темний куток і взяти у нього ексклюзивне інтерв’ю перед по4атком гри. Отож…

- Розкажи, будь ласка, які в тебе сподівання на цю гру?

- По-перше, ця гра є півфінальною і сподівання покладаю на неї великі. Хо4еться, щоб команди-переможці були сильними, сподобалися нашій публіці і показали себе як найкраще у фінальній грі, яка відбудеться в травні. Думаю, що мої сподівання виправдаються, тому що в цьому змаганні зійшлося 5 досить сильних команд. Зви4айно, різного рівня, але оскільки у4асники вже пройшли в 1/2, то вони справді достойні та смішні. Загалом, у грі беруть у4асть 2 луцькі команди "Деформація” і "Вдуш”, вони є переможцями своїх 4вертьфінальних ігор, але також є дуже сильна команда "Тра-та-та 36 км” з Новояворівська, команда "Біляші” з Тернополя і "Смайли” зі Скадовська. Я впевнений, що гра вдасться і буде цікавою для всіх.
- Скажи 4есно, ти, як "ВОЛИНЯКА" вболіваєш за луцькі команди… 4и все ж таки намагаєшся зберігати нейтралітет щодо якихось вподобань?(сильно провокативне питання))

- Перш за все, ліга КВН Волинь не є, як ти кажеш: "тільки для волиняк і неволиняк”)))! Гра є міжрегіональною,а взагалі, я вболіваю за гарний КВН, який подобається нашим гляда4ам, оскільки ліга КВН Волинь твориться саме для них. Ці заходи проводяться не для того, аби просто проводитися, вони дають людям сили, енергію та хороший настрій в подальшій роботі. Зараз ігри проводяться з інтервалом у 3 тижні. Спо4атку гляда4і приходять на КВН, набираються позитивних емоцій, далі – роблять перерву…і знову 4ерпають сили в Клубі Веселих та Кмітливих.
- 4и є в тебе якісь прогнози щодо переможця? Ти вже зробив ставки на якусь із команд?
- Ну-у-у…… буде трошки не коректно, якщо я назву своїх фаворитів, оскільки я – голова жюрі і це може призвести до зайвих, пустих бала4ок з боку громадськості.Усі команди заслуговують на гарний рівень в оцінках. Я думаю, що ми не будемо їх дуже строго судити і бали будуть позитивними.
- Тобто переможе дружба?
- (Сміється!!!) - Ні, усім виграти не вдасться!!! КВН – це інтелектуальний спорт. Переможуть лише найсильніші та найсмішніші. Сьогодні перемогу здобудуть 2 команди, не важливо, хто займе перше, а хто – друге місце, оскільки саме 2 команди потрапляють у фінал. І третя команда буде ще в о4ікуванні, адже вона зможе за допомогою смс-голосування на нашому сайті www.kvnvolyn.at.ua, потрапити до фіналу гри.
- Ба4у, що твої о4і вже загорілися від безкіне4них організаційних питань, тому не буду тебе більше затримувати. Гарної гри! Дякую за спілкування!!!
Зю Побережнюк
"Для Молодіжного порталу Волині"
Переглядів: 857 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
0  
1 Fobius   (25.02.2010 19:30) [Материал]
А смс голосування на сайті це як? о0

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>