В Луцьку стартував комедійний проект - 18 Вересня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Понеділок, 29.04.2024, 16:15
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Вересень » 18 » В Луцьку стартував комедійний проект
В Луцьку стартував комедійний проект
09:45

У Луцьку дебютувало нове камеді-шоу «І смішно, і грішно», яке є проектом групи відомих луцьких КВНщиків. Своєрідна презентація відбулася учора, 13 вересня, в одному з нічних клубів облцентру Волині. Про це пише  vip.volyn.ua.

Керівник об'єднання Валерій Стернійчук розповів, що нове шоу чимось подібне на популярний камеді-клаб.

За словами Стернійчука, у цій групі об'єдналися КВНщики двох найбільших вузів краю - Луцького національного техуніверситету і Волинського нацуніверситету. «Вони пограли в Лізі КВН «Волинь», представляли нашу область на фестивалях в інших регіонах», - каже він.

«Тут представник команди «Форс-мажор» - Світлана Матвійчук - з якою я розпочав свою діяльність. Це - дуже відповідальна людина, яка зібрала талановитих колег. Крім того, Олег Копчунь із «політеха», Нікіта Чибар та інші», - розповів він.

Валерій Стернійчук зізнався, що виступи - частково імпровізація, частково - «зі шпаргалкою». Звичайно, трапляється і не зовсім нормативна лексикака притаманна камеді-клабу.

«Але головною метою є не сипати бруд на людей, а навіть та ж ненормативна лексика має звучати феєрично, має звучати гарно і органічно, і подаватися зі смаком», - підкреслив він.

Власне, шоу тривало приблизно півтори години. Героями різноманітних жартів стали не лише зірки шоу-бізу, але й українські політики, волинські можновладці.

Волинська асоціація КВН бажає успіхів та процвітання новому комедійному проекту на волинських сценах.

Переглядів: 885 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>