Тріумф ВНУ на Студреспубліці у Луцьку (ФОТО) - 28 Червня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Неділя, 05.05.2024, 13:04
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Червень » 28 » Тріумф ВНУ на Студреспубліці у Луцьку (ФОТО)
Тріумф ВНУ на Студреспубліці у Луцьку (ФОТО)
11:08
Протягом двох днів, 25 та 26 червня у Луцьку активне студентство Волині жило у власній державі –  «Студентській республіці». Однойменний фестиваль проводиться у нашому регіоні щороку. Головна мета фесту – вибрати студентського мера та магістрат. Цьогоріч фестиваль відбувався на затишному стадіоні Волинського національного університету імені Лесі Українки.

На відкриття фестивалю прибули представники влади: луцький міський голова Микола Романюк та заступник начальника управління у справах сімї молоді та спорту Ігор Дмитришин. Прийшов привітати студентів ректор ВНУ ім. Лесі Українки Ігор Коцан.

Перший день фестивалю був насичений численними конкурсами та змаганнями, у яких кожна команда намагалась набрати більшу кількість балів.

Студенти грали у волейбол, стрітбол, брейн-ринг, квест, піднімали гирю, перетягували канат, грали в «Мафію» та спортивний покер. Найбільше балів за результатами двохденних конкурсів отримала команда Коледжу технології і бізнесу ВНУ – 472 бали. Саме серед їх учасників знайшовся рекордсмен, який набрав найбільше балів – 51.  Всього у фестивалі було зареєстровано понад 250 громадян, об’єднаних у 13 команд.

Вранці, другого дня фестивалю, свої кандидатури на посаду студентського мера Оксана Ільчук, яка представляє Луцький педагогічний коледж та Роман Савчук, представник ВНУ ім..Лесі Українки. Перед виборами між кандидатами були проведені дебати, на які зібралися громадяни студреспубліки. Кандидати представили свої передвиборчі програми, розповіли про свої плани, а також відповіли на питання присутніх та модератора Валерія Пельца. По завершенні дебатів студенти брали участь у справжніх виборах ( з урнами, ЦВК, кабінками для голосування). Підрахунок голосів показав, що найактивніше громадяни студреспубліки голосували за Романа Савчука, він набрав 62 % голосів і переміг на виборах. подали два кандидати:

В 17:00 біля головного корпусу ВНУ розпочалось караоке, а о 18:00 на сцені зявились 7 прекрасних студенток, які цього вечора були учасницями конкурсу краси «Перша леді Волині-2011» Головними критеріями відбору учасниць були обов’язкове навчання у волинських ВНЗ, володіння державною мовою та зріст не менше 170 см. Цей конкурс краси у Луцьку – один з етапів відбору для всеукраїнського конкурсу краси, який відбувається щороку у Криму.  Для визначення переможниці запросили компетентне журі, яке оцінювало дівочу вроду та інтелект. До суддівської колегії входили власниця модельного агентства свого імені Марина Занюк, керівник оргкомітету «Студентської республіки» Валерій Пельц, начальник Волинського регіонального підрозділу ПрАТ «Датагруп» Анастасій Мельничук, редактор ліги КВН «Волинь» Руслан Місюк та лідер гурту «ФлайzZzа» Андрій Тимчук.

Дівчата розпочали із знайомства, де їх головним завданням було представити своє внутрішнє «Я» завдяки заздалегідь продуманим образам. Так, Олена Марунська вирішила не вигадувати собі ролей взагалі. Вона воліла залишатися собою. «Я сюди прийшла не показати свій образ, а показати своє внутрішнє я», – розповіла студентка. Учасниця від ЛНТУ Марія Бондар також обрала чи не найскладнішу роль – бути собою. «Що в голові – те й на голові», – саме так пояснила студентка присутність у зачісці книги. Ведучий Андрій Зубенко навіть вирішив почитати її вміст. Виявилось, що на голові у Марії – Омар Хайям. У перерві між конкурсами публіці демонстрували показ колекції одягу «У пошуках 3П». Її підготувала  студентка-дизайнер Ольга Шепелик. На таку ідею її надихнула трипільська культура, яка славиться своїми неповторними керамічними виробами. Саме у такому стилі і демонструвалися сукні з колекції. Приємно потішив публіку, особливо чоловічу її частину, конкурс купальників. Тут дівчата також не були банальними. Студентки були одягнені у купальники з українською символікою, а також з квітами – один з них був повністю обшитий соняшниками. Журі по-різному оцінювало принади та ідеї дівчат, проте лише одну учасницю одноголосо нагородили п’ятірками – Юлію Ковальчук, яка демонструвала купальник нареченої. Для того, аби перевірити, що дівчата не лише красиві, а й розумні, проводився інтелектуальний конкурс. Тут журі не задавало питань, а ретельно спостерігало за тим, як дівчата відповідають на конкретні питання ведучого. Андрій Зубенко цікавився у них назву найвищої гори України, найбільшого озера українського заходу, скільки років українській незалежності, хто зображений на купюрі номіналом 200 гривень, чому дорівнює квадрат гіпотенузи. Дівчата вірно, не задумуючись, відповідали на поставлені питання. Лише одна учасниця, Марія Бондар, виявилась не палкою шанувальницею футболу, назвавши тренера ФК «Волинь» Віталія Кварцяного – «Кварцовським». Таку похибку простила жіноча учасниця журі Марина Занюк, проте чоловіча більшість твердо поставила Марії «4». Фінальний конкурс, вихід у вечірніх сукнях, завершив змагання і розставив учасниць за своїми місцями. Приз глядацьких симпатій отримала Анастасія Новицька. Другою віце-леді Волині стала Любов Ніколаюк, титул «Перша віце-леді» отримала Віра Рудзевич. Переможницею конкурсу стала студентка-журналістка ВНУ ім.Лесі Українки Юлія Ковальчук, якій урочисто передала корону минулорічна Перша Леді – Аліна Назаренко. Переможниця неодноразово брала участь у подібних конкурсах, приміром, у червні Юлія здобула титул "Перша віце-міс ВНУ ім.Лесі Українки”.

Далі бу святковий концерт за участі гуртів «Давня казка» та «ФлайzZzа», які привітали молодь з їх святом.

В 22:00 по завершенню святкового концерту на площі біля ВНУ відбулась урочиста посвята у студентські мери Романа Савчука та депутатів "студентського магістрату" міста, до якого увійшли: Харчева Олена - ВНУім. Лесі Українки, Бендовський Денис - КТБ ВНУ, Бондарук Владислав - ВНУ ім. Лесі Українки, Отченаш Андрій - ВДУКіМ, Артишук Вадим - КТБ ВНУ, Антоняк Катерина - ВНУ ім. Лесі Українки, Поліщук Юлія - ВНУ ім. Лесі Українки, Дунай Алла - ВІ МАУП, Ільчук Юлія - ЛБМК, Безіков Олександр – ВДУКіМ. Обраний мер стає офіційним радниками чинного мера Луцька, про що заявив Микола Романюк нагороджуючи переможця.


Переглядів: 1905 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>