Свіжа порція якісного гумору: другий чвертьфінал ліги КВН "Волинь" - 28 Листопада 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 13:20
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Листопад » 28 » Свіжа порція якісного гумору: другий чвертьфінал ліги КВН "Волинь"
Свіжа порція якісного гумору: другий чвертьфінал ліги КВН "Волинь"
18:27

25 листопада у Луцьку пройшла чергова чвертьфінальна гра Всеукраїнської ліги КВН "Волинь". Участь у ній, як і обіцялось, взяло сім команд, які змагалися за місця у півфіналі, серед них троє столичних гостей: «Торгаши-Ж», «Супер Клас» та «Гостиница Киев»; львівські «Коліжанки», житомирські «Ранетки», тернопільський «Кабмін» та лучани «Де штопор?».



 Цього разу результати гри залежали від журі  у  складі: голови громадської організації «Волинська асоціація КВН» Валерія Пельца, ведучого радіо «Луцьк» Сергія Ткачука, заступника редактора газети «Відомості.ua» Михайла Гарщаля, екс-кавеенщика Вадима Максимчука та нинішнього гравця команди КВН «Аварія» Андрія Бобляха. Незмінними редакторами КВНу були Руслан Місюк та Олександр Мельник, а  ведучим – Андрій Зубенко. За ініціативою організаторів усі члени журі представлялися під характерні їм музичні композиції. Приміром, досить кумедним був вихід редактури КВН під пісню гурту «Мері», де у приспіві: «Вам не повезло всім».

 Гра складалася із чотирьох конкурсів: «Візитка», «Розминка», «Дуель» та «Стем». «Жирні новини» розповідали «Кабмін», посилаючись на власну зовнішність. «Чорні цятки на обличчі набридли? Повиганяйте з хати мух!». Передбачили хлопці також, що коли у Луцьку позакривають секонд-хенди, то на вулицях відбуватиметься шоу «Голі та смішні». Розповіли ще про те, що у Степана Гіги нарешті взяли автограф – раз в рік і палка стріляє. У «Розминці» учасники заявили, що боулінг – це єдине місце, де в компанії мужиків можна покатати шари, на що їм відповіли, що краще полірувати кеглі. Згодом у останньому конкурсі демонстрували сценку про один день з життя двірників.

 Команди КВН «Торгаши-Ж» торкнулися зміни – учасники змінили образ стиляг на більш стандартний для КВНу. Кияни відтворили на сцені гру «Маріо», виголосили голандську мудрість: «Як посієш, так поржеш», а завершили представлення фразою: «Торгуй – не торгуй, получиш шиш. С Вами была команда Торгашиш». У «Дуелі» капітан команди Іван та учасниця Настя талановито грали сценки у магазині побутової техніки та страту Жанни д’Арк, а у конкурсі «Стем» учасники торкнулися болючої теми ціни за Луцькі маршрутки.

 Із значним відривом у грі перемогла збірна Києва та Кривого Рогу, команда «Гостиница Киев». Зал був у захваті від типових життєвих ситуацій, які спостерігалися на сцені. Приміром, характерна розмова у маршрутці, яка завше обмежується декількома словами: «Да, хорошо. Угу.». Не менш характерне побачення в закоханих, де дівчина традиційно дістає хлопця питаннями чи він її любить, чому він їй ніколи не телефонує, чому її ніколи нікуди не водить і як вона підписана в нього в телефоні. На останнє пролунала геніальна відповідь: «Кирилицею!». Вдало виступила команда і у «Розминці».

 Лучани «Де штопор?» були виявились аутсайдерами гри. У «Розминці» команда заявила, що голова журі Валерій Пельц неодружений. Це викликало відвертий ступор у залу, адже насправді він одружений. Наприкінці гри член журі Сергій Ткачук порадив їм не здаватися та більше працювати над собою, адже таким чином і сам розпочинав свою кар’єру у КВНі.

 Команда КВН «Супер Клас» рекламували життя у «дорогих» луцьких клубах, розповіли, що у Хмельницькому в маршрутках поляків не возять, бо не гоже Богдану Хмельницькому ляхів возити:). Неперевершено показали себе учасники у конкурсі «Стем»: мама розгрібала речі сина з його власної шафи. Після того, як знайшла там кальян обурилась і сказала: «Ото понатикують шось у вазу, немає куди квіти поставити!!!».

 «Ранетки» з Житомира знущалися з історії, показуючи сценку про студента, який попереплутував усі історичні факти та пропонував викладачу взятку у вигляді пляшки «Чамбо» та печива. Протягом усієї гри учасник команди закінчував жарти фразою: «Но я ооооочень хочу с вами тусоваться!»

 Чи не найяскравішими учасницями гри були львів’янки «Коліжанки». Спонсором їхнього виступу були жіночі парфуми «Я пасла корову». І ніхто не назве тебе авцою. Дівчата шикарно показали себе у «Розминці». Там же вони розповіли, що на Великдень траванулися хот-догами, бо вони були непосвячені. А також, запитували чи є в залі «якіто незнакомі мужикі». У «Дуелі» демонстрували роботу офіціантів у дорогому луцькому кафе. Зі сцени також пролунала порада для чоловіків ховати усю свою зарплату у сумку жінки, адже вона все-одно ніколи нічого там не знаходить. Після гри Сергій Ткачук висловив своє щире захоплення дівчатами: «Коли жінки так жартують, чоловіки миють ноги».

 Таким чином, результати гри такі:

 1. Гостиница "Киев" (Київ-Кривий Ріг) - 16,15
2. Коліжанки (Львів) - 15,5
3. Торгаши-Ж (Київ) - 14,55
4-5. Кабмін (Тернопіль) - 13,9
4-5. Супер-клас (Київ) - 13,9

6. Ранетки (Житомир) - 13,3
7. Де штопор? (Луцьк) - 9,6


До півфіналу проходять п’ять перших команд. Нагадаємо, що наступний чвертьфінал відбудеться 22 грудня, а відео варіант гри можна буде побачити в ефірі телеканалу «Аверс».

ФОТО звіт тут http://vkontakte.ru/album-7166652_120462659

 

Анастасія Передрій

Спеціально для  kvnvolyn.at.ua


Переглядів: 1454 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 4.8/5 |
Всього коментарів: 4
+1  
4 <Антонио   (29.11.2010 20:22) [Материал]
Мабудь не досить смішні для волинської ліги!!!

та ще мабудь побачимось!!!дуже надіюсь!!!

ДЯКУЄМО!


0  
3   (29.11.2010 19:27) [Материал]
Айайай, Ранєтки, ну як так??? чого вам не вистачило? ви ж такі смішні!!!!

+1  
2 <Філолог (той, що полуничний)   (29.11.2010 00:55) [Материал]
Погоджуся, якісний репортаж, вміло підкреслено усі теми, усі кумедності, усі прогалини, все цілком естетично оформлено, наче ще раз побував на грі)

0  
1 Ann   (29.11.2010 00:48) [Материал]
Мені також сподобалася гра!=)Насправді КВН розвивається!(Якщо порівняти перші ігри та ці ,що відбуваються зараз).Одразу можна зауважити як розширився масштаб,професійність(адже на цій та на попередній грі навіть розминка стала смішною)!=)команд, нові декорації на сцені. Також дуже сподобалося як представляли журі ,це 100 відсотково підняло настрій і налаштувало на позитивну хвилю.
Дякую організаторам дійства,насниги працювати так і надалі.І Вам Анастасія ,за даний звіт.
Анна Ш xmas yes

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>