"Студентська ліга Луцька". Редакторський звіт + рейтинг - 18 Грудня 2012 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Вівторок, 30.04.2024, 03:22
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2012 » Грудень » 18 » "Студентська ліга Луцька". Редакторський звіт + рейтинг
"Студентська ліга Луцька". Редакторський звіт + рейтинг
09:05


12 грудня в місті Луцьку відновила свою роботу "Студентська ліга КВН".

У першій грі взяло участь 14 команд КВН з різних міст західного регіону України

Дуже було помітно, що за три роки відсутності ігор КВН у стінах Східноєвропейського  національного університету ім. Л. Українки, глядачі ще не звикли то такого виду відпочинку, але особисто дякую всім тим хто не проігнорував цей захід і разом з нами взяв участь у відродженні Студентської ліги у стінах рідного вузу.

... а тепер про всіх і про все по порядку:

 

11 місце. «Жито» Ковель (3.2 +0.6=3.8)

            Хлопці знали що буде важко, старались проте цього було замало, некоректні жарти, візитка яка була «відкатана» не найкращим чином, зовсім ніяка розминка, та ще зовсім маленький потенціал у написанні власних жартів. Успіхів.

 

10 місце. «Отака байда» Луцьк (3.6+0.6=4.2)

            Цікава команда, що представляла історичний факультет СНУ, на редактурах покладав на цю команду великі надії, але хлопці, відверто розчарували.  У команди був 1 великий козир це їх «байдові пісеньки» які вони успішно завалили! Я думаю ви переосмислите свої помилки і покажете рівень на порядок вище.

 

9 місце. «На відміну від…» Луцьк (3.8+0.6=4.4)

 Команда загадка для мене. Хто вони? де вони? як виглядають вони? Усі питання були зняті після їх виходу на сцену. Експериментально-брутальний стиль, обіцяний їхнім автором, зовсім не вдався. Очевидно через те, що дівчата зовсім не репетирували, а свою фінальну пісню вони мабуть наспівували собі по дорозі з гримерки на сцену, про їх зовнішній вигляд я узагалі промовчу. Ще одним мінусом, на мою думку, була присутність у їх складі учасника команди КВН «Вдрова», який не вніс нічого доброго, а навпаки своїм фінальним танцем  «добив» як журі так і мене.
            Дівчата, майте свою думку і не нав’язуйте собі чоловічих ідей.

 

8. місце. «Cool Band» Луцьк (4.0+0.6=4.6)

Мабуть сама як багато чисельна так і цікава команда, ну принаймні вони себе так позиціонували з самого початку, у їх виступі були присутні і сольні пісні, і цікаві персонажі та навіть справжній оркестр, який чомусь вони заховали за ширму, задумка на 100% цікава, проте реалізована на 8 %, як наслідок і 8 місце. Для всіх нагадаю що команда представляла Волинське державне училище культури і мистецтв ім. І.Стравінського.

 

7 місце. «Своя атмосфера» Луцьк (4.0+0.7=4.7) та «Шабля» Рівне (4.0+0.7=4.7)

Не дивлячись на однакому кількість балів були різними. «Атмосфера» матеріал в них був  дуже не поганий, але брак ігрового досвіду зробив своє. Всім вам потрібно працювати і працювати. По вас видно, що бажання присутнє, а інше я думаю ви з часом здобудете.

«Шабля» показали впевнену гру, трішки підкачали у візитці, та протримались в біатлоні лише 1 коло, запам’яталися жартом про конкуруючий учбовий заклад. Надіюсь у своєму запасі вони мають щось подібне щоб почати підкорювати луцького глядача.

 

6 місце. «Мона лізу?» Рівне (4.2+0.6=4.8) 

Команда одного актора. Це був відвертий експеримент, який частково вдався,  а частково - ні. Глядачі ще на звикли до таких команд, проте хлопець впевнено стояв на своєму і намагався зацікавити глядача. Чи це вдалося видно з оцінок, тому раджу працювати і працювати в цьому напрямку, бо є куди рости.

 

5 місце. «Хто там?» Рівне (4.4+0.8=5.2)

Позитивна команда яка працює над собою і само вдосконалюється, є нюанси на які я вам зважив на «розборі польотів» я думаю ви все переосмислите і будете ще кращими.

 

4 місце. «Этим летом» Рівне (4.6+0.8=5.4)

По справжньому літня команда яка нам нагадала спогади про минуле літо, легкий гумор, ставка на перевірені жарти зробили свою справу, заслужене 4 місце. Чекатимемо на вас нових звершень.

 

3 місце. «4 меn» Рівне (5.0+0.6=5.6)

Дуже приємна команда і не тільки тому, шо жіноча. Взагалі на грі були присутні 2 жіночі команди але ця, поза конкуренцією. Дівчата впевнено та гарно «відмочили» візитку одразу вирвавшись в лідери, але розминка потягла команду в низ, я думаю що ви попрацюєте над цим і все виправите цю прикру помилку.

 

2 місце. «Збірна ТНЕУ» Тернопіль та «Чак Норріс» Камінь-Каширський (5.0+0.9=5.9)

«Чак Норріс» відкривали гру. Зі своїм завданням справились на відмінно. Чітко і без заминок, на біатлоні тримались до кінця але трішки не дотянули. Абсолютно виправдана назва, показали справжню боротьбу.

«Збірна ТНЕУ» закривали гру. Ну дуже вже припали до душі глядачу, доречно буде зауважити, що так само як і їх земляки «Кабмін», що 3 роки назад перемогли у Студентській лізі Луцька. Впевнена та до дрібниць відрепетирувана візитка, безліч смішних мініатюр на аблосютно різні і нові теми, смілива гра із залом, зробили своє. Молодці. Абсолютно виправдали мої сподівання. Спасибі.

 

1 місце. «Що є, того не відняти» Рівне та

  «ІКРА» Луцьк (5.0+1.0=6.0)

Переможці гри. Обидві назбирали максимум в усіх конкурсах. Тримайте рівень і вперед до нових звершень! Дякую.


Рейтинг першого туру:

1.                 «Що є, того не відняти» Рівне   6.0

1.                 «ІКРА» Луцьк   6.0

2.                 «Збірна ТНЕУ» Тернопіль   5.9

2                  «Чак Норріс» Камінь-Каширський   5.9

3.                 «4 меn» Рівне    5.6

4.                 «Этим летом» Рівне   5.4

5.                 «Хто там?» Рівне   5.2

6.                 «Мона лізу?» Рівне   4.8

7.                 «Шабля» Рівне   4.7

7.                 "Своя атмосфера» Луцьк   4.7

8.                 «Cool Band» Луцьк    4.6

_______________________________

9.                 «На відміну від…» Луцьк     4.4

10.              «Отака байда» Луцьк     4.2

11.              «Жито» Ковель     3.8


ФОТО з гри в групі

http://vk.com/album-11750137_166760196

Звіт писав,

 Стас Ольшевський.

Переглядів: 878 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>