Кубок Любарта поїхав у Рівне - 14 Лютого 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 23:29
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Лютий » 14 » Кубок Любарта поїхав у Рівне
Кубок Любарта поїхав у Рівне
12:49

Напередодні Дня святого Валентина, 13 лютого уіги КВН «Волинь» у Луцьку відбувся Перший всеукраїнський "Кубок Любарта". За почесний трофей змагались одні з кращих команд України: «Набла» Львів, «Аварія» Рівне, «Wiesbaden» Чернівці, «Злые языки» Київ. рамках Л

Команди зустрів традиційно для Ліги КВН "Волинь" переповнений зал глядачів – ніхто не хотів пропустити грандіозне свято гумору. Оцінювати таких зірок українського КВНу взялось журі у складі голови Волинської асоціації КВН Валерія Пельца, заступника начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ігоря Дмитришина, лідера гурту «FlyzZza» Андрія Тимчука, капітана команди «Лорди» Сергія Трунова, заступника редактора газети «Відомості UA» Михайла Гарщаля. Вели підрахунки балів редактори Олександр Мельник та Руслан Місюк, а незмінним ведучим був Андрій Зубенко.

 Команди зіграли чотири конкурси: візитка, розминка, біатлон та домашнє завдання. Оскільки усі учасники мають чималий стаж гри в українських лігах КВН, то багато жартів використали зі свого попереднього досвіду, що не зробило їх менш смішними.

Лауреатами «Кубку Любарта» стали учасники команди «Злые языки», призери декількох всеукраїнських ліг. Молоді люди вперше виступали в Луцьку. Було не зрозуміло: Луцьк не розумів Київ, чи Київ не розумів Луцьк. Проте усі запам’ятали пародію на рекламу з правилами покеру, та трагічну історію з баяном і ставленням до музики.

Бронзовими призерами кубку стала чудова команда з Чернівців «Wiesbaden». Колектив жартував на різноманітну тематику. Трейлер до фільму «Коза Дереза. Сага.

Новолуння», швидкий секс по телефону, вірусна база Рівненської, елітне котяче пійло «Віскіс», Луцький Макдональдс, чемпіонат Ківерців з покеру, новий мобільний оператор «love:(», який лове в селах – усе це було предметом жартів учасників. «В селі без телевізора Маргошу переказують з покоління в поколіня», «ніхто не хоче працювати в Ліпінах, бо нема дурних!» - найвлучніші вистріли жартами під час конкурсу «Біатлон». Команда була за крок до знаменної перемоги, але їй не вистачило сил у домашньому завданні.

Одна з найпопулярніших українських команд КВН «Набла» стала срібним призером кубку. Учасники також вперше з виступом у Луцьку, але уже знали, що гаманці і телефони, проїжджаючи ГПЗ потрібно тримати при собі. Також команда виявилась обізнаною у вічних проблемах Луцька: «Жителі Луцька можуть вічно дивитися на три речі: як горить вогонь, як тече вода і як будується міст від залізничного вокзалу до ринку» та «Волинські авіалінії святкують сторічний ювілей до початку свого заснування». Не обійшлось, звісно, і без їх традиційного колориту: жарти про народні прикмети та національні свята. Приємно було побачити цей колектив на сцені нашого міста.

Переможці гри, хлопці з команди КВН «Аварія» порвали зал своїми жартами про «Радіо Луцьк». «-Тату, а море тепле? -Так, синку, тепле. Але не таке тепле, як хвилі радіо Луцьк...»,  «-Тату, а небо синє? -Так, синку, синє. Але не таке синє, як ведучі радіо Луцьк...», «Радіо Луцьк. Якщо ви нас чуєте, значить бабця зробила «брехунець» голосніше», «Радіо Луцьк. Ми знаходимось десь на частоті між "пшшшш" і "пшшшшш"...». Звісно, жартували і на іншу тематику. «В селі такого не побачиш – день міста», «Депутати, які картавлять клали, кладуть і будуть класти»,  «Рядовий Іванов заснув в церкві. Як кажуть, солдат спить, а служба йде» та багато інших. Запорукою успіху Аварії став їхній капітан Микола Коваль, який на власним голосом і гітарою виграв останній конкурс.










Загальні результати по конкурсах наступні:

1. Аварія (Рівне) - (4,6+6,0+0,8+6,0)=17,4
2. Набла (Львів) - (4,8+5,6+1,0+5,4)=16,8
3. Wiesbaden (Чернівці) - (5,0+5,4+0,9+5,2)=16,5
4. Злые языки (Київ) - (3,4+3,8+0,7+4,6)=12,5

Побачити усе це і не лише можна буде незабаром в ефірі телеканалу «Аверс», офіційного телепартнера Волинської Ліги КВН.


Анастасія Передрій

Спеціально для www.kvnvolyn.at.ua

Фото Ірина Качан

Переглядів: 1281 | Додав: africanrace | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>