Редакторський звіт з першої 1/4 фіналу - 28 Жовтня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Понеділок, 29.04.2024, 21:41
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Жовтень » 28 » Редакторський звіт з першої 1/4 фіналу
Редакторський звіт з першої 1/4 фіналу
09:39

На першу 1/4 фіналу ліги КВН «Волинь» всі покладали великі надії. І ті хто прийшов у ПУМ 22 жовтня, на  мою думку , залишились цілком задоволенні побаченим і почутим. Звичайно, коли в одній грі зустрічаються команди більшість з яких вже вигравали щось на Волині, а інші, амбітна молодь, то це шоу заслуговує на увагу.


7.«Кривий потенціал»-Ів.-Франківськ  3,6+3,4+1,5+2,4 = 10,9

Причину цього результату  зумовлюють багато факторів , як в плані гумору так і самоорганізації команди. На гру приїхали далеко не в повному складі і це явно зламало дух команди. На редактурах і прогоні були не зібрані , що і вилилось  у фінальний результат. В кожному конкурсі чогось не вистачало ( у візитці – драйву, у розминці – відповідей, в дуелі – везіння, у  СТЕМІ – СТЕМУ). Переглядаючи цю команду на Фестивалі , думав  що в сезоні вони засягнуть на більше.

Дякую Вам за те, що  Ви у двох все таки приїхали на гру і змагалися за честь свого міста. Можливо другий рік стане більш успішним.


6. «План Кюрі » Київ - 3,6+3,2+1,5+3,8 = 11,1

Старі знайомі із новою назвою. Ця команда в мене на очах змінювала свій стиль вже 4 рази за останніх 3 сезони. І я вам скажу: « Мені подобається те,що вони роблять». Вони не бояться  ніяких змін , ні у складі , ні у гуморі. На цей раз був вибраний літературний напрям. Візитку довго розкачували ,але вистрілили останнім номером  про корупцію, за що і отримали свою порцію сміху. Розминка не вдалася , деякі відповіді проходили «на посмішку» ,інші в тишу. В дуелі мали одну смішну заготовку, друга мініатюра була врази слабшою. СТЕМ мені сподобався , тому що він був правильний і частково літературний.

Ми з Вами знайомі давно,тому не буду Вам вказувати на помилки. Потрібний лише більш якісний гумор.

5. «Ранетки» Житомир - 4,2+3,8+1,25+3,6 = 12,85

Чесно кажучи, шкода цей колектив. Вони 2 роки дуже вдало виступають на ВолФесті , а потім зупиняються за крок до бажаного, прохідного місця в 1/4. В них є все: веселі  жарти, смішна подача, ігровий темп, не вистачає лише везіння. Так, можна говорити про сильних суперників, але всі були в рівних умовах, всі розпочинали з активом 0 балів. «Ранетки» показали смішну візитку , де із загальної картини випав лише 1 номер про екзамен, посередня розминка з  2 гарними відповідями, 2 смішних мініатюри в дуелі, і «Трамвайний» СТЕМ.

Ріст вашої команди очевидний,і у Вас вже присутній певний клас команди, тому потрібно прийняти цей результат і рухатись далі.

4. «Ех ,Тамара» Київ - 4,6+4,0+1,25+3,4 = 13,4

А ось і перший півфіналіст нового сезону. Лауреати цьогорічного «Вол.Фесту» довели всім, хто мав певні сумніви, що їх специфічний гумор «на ура» заходить в Луцьку. Ця, деколи, дуже пасивна подача жартів вперемішку з незрозумілими рухами під час муз. вставок і + смішні пісеньки , захопили луцького глядача. Тому команда впевнено протягом всієї гри трималася в прохідній зоні , що і засвідчили фінальні результати. Вітаю і з нетерпінням чекаю весни. Думаю Ви ще не раз всіх здивуєте.

3. «Хлєба і зрєлищ» Рівне - 5,0+4,0+1,5+3,8 = 14,3

Переможці  вже згаданого «Вол.Фесту» підтвердили свій клас. В цій грі їм не вдалася лише розминка. Всі ігрові конкурси  були поставлені і показані на високому рівні. Особливо мені сподобався СТЕМ: грамотно привязаний до теми, витримана лінія СТЕМу, а головне , смішний !  3.8 за нього,мало, він тягнув на всі 4!!! Колектив з Рівного додає від гри до гри, тому в 1/2 очікую від команди ще кращого результату і гумору. До зустрічі в1/2 ліги КВН « Волинь».

2.«Оптом дешевше» Тернопіль - 4,8+4,8+1,5+3,8 = 14,9

Це перша програна гра "Оптовиків" за 1.5 роки в Луцьку. Поступились лише команді, яка грає свій перший сезон у лізі «Волинь». До цієї гри вони поверталися додому лише тріумфаторами. Дуже впевнено і легко відіграли всі конкурси , але й у всіх і втрачали по декілька десятих бала. Складалось враження , що команда дещо втомилась від щільного графіку ігор, і не змогла настроїтись на перемогу.Всі знають можливості цієї команди. Я сподываюсь, що ця «не перемога» тільки розізлить Вас і глядач побачить весь Ваш азарт до гри в півфіналі. Весна не за горами, готуйтесь.

1.  «Аварія» Рівне - 5,0+5,0+2,0+4,0=16,0

Сама досвідчена команда гри. Вони зібрали весь максимум з можливих балів. Зрозуміло , що «Аварія» домінувала у грі, як то кажуть «на класі». Якщо у візитці з ними ще змагалися , то розминка розставила все по місцях. Розрив майже у всіх відповідях.

Переможців не судять, Вітаю , Ви «старенькі» Молодці!!!

Завжди Ваш,

Руслан Місюк
Переглядів: 739 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>