Редакторський звіт з фестивалю "VolFest 2012" - 2 Жовтня 2012 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Середа, 01.05.2024, 02:21
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2012 » Жовтень » 2 » Редакторський звіт з фестивалю "VolFest 2012"
Редакторський звіт з фестивалю "VolFest 2012"
13:53


5-ий сезон Ліги КВН «Волинь» стартував сильним фестом, на який приїхали, як знайомі луцькому  глядачу  команди, так і нові, не менш круті колективи. Отож , повний зал, обєктивне  журі, ведучий на сцені, поїхали:

Відкривали фестиваль  «На парапеті» Луцьк– Ковель. На цей раз зібралися собі актори і автори з різних команд і вирішили піти в сезон. На сцені цей «проект» виглядав доволі пристойно. Добротний матеріал гарно поставлений на ноги, розминку відіграли на оцінку – добре. Сезон покаже на що здатна ця компанія! Перша гра колективу вже 20 жовтня.

Наступні  «Fifa» Ужгород. Проблеми самоорганізації команди мають глобальний характер. На мою думку до фестивалів потрібно готуватися краще і результати будуть кращі. Правда в розминці були дуже вдалі відповіді. В сезоні обіцяли виправитись , на що з нетерпінням чекаємо.

«Західний ґай » Коломия . Зовсім юна команда КВН. Зараз Ви в пошуку себе, у Вас багато ідей , проте не всі вони доцільні. Гра показала , що ви можете, але  потрібно працювати над матеріалом. А ще потрібно більше впевненості в собі . Наша наступна зустріч вже дуже скоро, тому зробіть правильні висновки.

«Вікторія Бекхем» . Команда , яка за останній ігровий сезон грали в двох фіналах різних ліг,  тому проблем на фестивалі у них не було . Переважно перевірений матеріал, який нормально «заходив» на зал. Хочеться побажати Вам , все ж таки дослуховуватись до слів, можливо вони сказані не дарма.

« Ікра» Луцьк . Єдина команда з Луцька , яка взяла на себе тягар відповідальності за рідне місто. І Вони справились. Так, ще немає дуже сильного гумору , гарної динаміки на сцені, але є поняття самої гри і бажання грати. Можу побажати Вам , лише наснаги в сезоні!

«Будапешт » Острог. Старі знайомі у новому стилі. Мені подобається те що Ви робите. Нова яскрава форма і такий самий гумор. Що правда він дуже «текстово» швидкий , але доволі якісний. Думаю в сезоні ця команда розкриється у нових  фарбах.

«500 дней лета» Дніпропетровськ. Тут все просто , лауреат цьогорічного фестивалю. Гумор класний і доступний . Є деякі жарти на грані, проте вони дуже смішні. Розминка на високому рівні , що показує клас команди.

Другий блок відкривали « Без понтов » з Чернівців. Ще з минулого сезону Ми відмічали професійний ріст цієї команди. Це вже приїхала не молода команда ,а колектив який  чітко розуміє на що розраховувати і як смішити людей. Не понижуйте  планку  і боріться за перемоги.

«Чорнобровці» Дубно. Класно , що з’являються нові команди у нас в сезоні , вони несуть щось ново-позитивне . У колективу з Дубно вже є деякий запас матеріалу на який можна покластися, проте на сезон його явно не вистачить. Тому , до роботи. Думаю ще здивують нас ці хлопці.

«Степан Гіга» Рівне . Команда із своїм баченням КВН. На редактурі все було класно, впевнений текст, чітка подача жартів і надія в світле майбутнє. Я був впевнений , що реакція залу буде аналогічна моїй, але залишилось якесь двояке враження , все начебто нормально, а з другої сторони якось не так. Думаю глядачеві потрібно краще взнати Вас в наступних іграх.

«Т.Б.П.Ч.» Рівне . А ось і другий лауреат фесту. Кожна команда КВН ,напевно мріє що б сподобатись глядачам з першого жарту, і це сталося. Всі жарти сприймали на ура, а останній номер пішов в овації.  Молодці, надіюсь в скорому часі Ви , як мінімум, повторите цей результат.

«ВІНС» Вінниця. «ВІНСи» за минулий рік стали більш досвідченні в плані гумору. Тепер Вони можуть скоренько переписати сценарій з усіма правками і він стане тільки кращим. Розминку відіграли нормально, але без явних «розривів». Вам потрібно ще більше працювати над собою і сезон в цій справі, допоможе.

«Проспект металургів» Запоріжжя. Переможець фестивалю КВН «VolFest» 2012 Абсолютний фаворит фестивалю ще до його початку, Величезний досвід гри і запас матеріалу , зробили свою справу. Мало того, що візитка класна, так ще і розминка закріпила успіх.

 

Сезон розпочався!!!! Тому до бою друзі, до перемог. Вдачі Всім.

Звітував

 Руслан Місюк.

Переглядів: 700 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>