Редакторський звіт з другої 1/4 фіналу - 28 Листопада 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Неділя, 28.04.2024, 10:39
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Листопад » 28 » Редакторський звіт з другої 1/4 фіналу
Редакторський звіт з другої 1/4 фіналу
19:34

З боку оргкомітету ліги було деяке занепокоєння кількістю учасників другого чвертьфіналу. Хоча, як показала гра, надіятися на гірше було не варто. Адже всі 3 фіналісти минулого сезону доїхали в бойовому складі і привезли цікавий матеріал. Серед інших команд були втрати з різних причин: переніс гри на будній день, інші ігри в цей же час, особисті обставини. А скорочений формат чвертьфіналу пішов на користь самій грі, тому що глядач після важкого трудового дня не був перевантажений КВН, гра тривала розумні 2 години.

Результат же передбачити було надзвичайно складно, тому що рівень команд приблизно однаковий. Лише один молодий колектив з Чернівців виглядав окремо від інших. Але гра показала, що і ця команда вміє добре писати жарти. В результаті розрив між першим і четвертим місцем склав всього 0,5, а така різниця за 4 конкурси – це майже нічого. А між суміжними місцями проміжки в балах були зовсім мінімальними: 0,05 і 0,1. Що і підтвердило приблизну рівність команд. Але, зрозуміло, в півфінал всіх взяти не могли, тому з одними старожилами наразі довелося попрощатися.

 

5. Вікторія Бекхем (Рівне) – (3,8+3,8+1,0+3,6)=12,2

Команда, яка на фестивалі завоювала призове місце, стабільно показує нестабільну гру. Це я можу впевнено стверджувати, тому що ситуація повторюється з року в рік. Після хорошої гри наступає спад в наступній. Цього разу не були вірно розставлені акценти в матеріалі, і відверто слабкі номери подавалися, як щось надзвичайне, а хороші жарти губилися або акторською грою, або режисерськими задумками. Раджу команді детально вивчати відео своїх ігор, а також систематизувати свій матеріал. Будь-який організований підхід до підготовки гри добре допомагає фільтрувати свій матеріал і формувати сильний сценарій. Бажаю удачі в наступних іграх.

 

4. Без понтов (Чернівці) – (4,4+3,4+2,0+3,8)=13,6

От дійсно, «как ты лодку назовешь…». Команда ще не має оцих понтів, переживає за кожен жарт, кожну мініатюру, тому що не впевнена в її силі. І це, як не дивно, допомагає писати тільки краще, тому що непевний текст відсіюється ще на етапі придумування. Щоправда, акторська гра поки що тільки формується. З таким якісним текстом в цій грі можна було і перемогти. Але що яскраво характеризує команду, вони самі починали сміятися, коли якийсь новий гег, чи рух заходив на зал. Це молодість і запал. Але це не допустимо в майбутньому, тому що ваш справжній сміх виводить вас з тих образів, в яких ви виходили на сцену, а це може колись загубити хороший номер. В цей вечір молоду команду сміливо можна було назвати відкриттям, тому що саме вони здивували найбільше, і здивували приємно.

 

3. Кабмін (Тернопіль) – (4,6+4,4+1,25+3,4)=13,65

Кабмін явно приберігає кращі номери на майбутнє. Якщо візитка була цікава і насичена, то СТЕМ, очевидно, не вдався, бо був типовим і банальним. Але запас міцності в цього колективу є, тому сумнівів щодо подальшої боротьби в сезоні не було. Хочеться лише побажати тернопільчанам більше відходити від чисто фізіологічної складової їх сценічних образів і переходити до загальнодоступного гумору.

 

2. Острів свободи (Хмельницький-Київ) – (4,8+3,8+1,75+3,4)=13,75

Команда трохи загралася по ходу самої гри. Візитку відіграли впевнено на куражі, бо зал дуже тепло вітав цей дует. А от далі почали сипатися. В розминці зайшла тільки перша відповідь, всі наступні пролетіли повз глядача. Щось вдалося відіграти в дуелі. А надмірна імпровізація в СТЕМі згубила саму ідею номеру. Тому що із абсолютно безпечного телешоу номер трансформувався в делікатний стьоб над телеканалом «Аверс», що вдруге зробити добре команді не вдалося. Але прохідне місце команда забронювала, тому шанс виправитися є.

 

1. Емансіпе (Луцьк) – (4,6+4,0+1,5+4,0)=14,1

Луцькі дівчата знову знайшли, чим дивувати. Цього разу це був геополітичний СТЕМ на типову для України східнослов’янську тематику. Не варто дивуватися, це фішка всіх волинських команд – піднімати старі теми. Але тут була і своя деталь, адже дівчата розглядали міжнародний гуртожиток з жіночого боку, тому глядачам сподобалося, а це головне. У всіх інших конкурсах лучанки теж виглядали достойно, декілька вдалих попадань в візитці і дуелі, середня розминка. І помітьте, цього разу вони не робили ставку на свої вокальні здібності, що теж здивувало. Значить, ще не всі карти розкриті, а тим цікавіше буде спостерігати за цією командою далі.

 

Всім командам дякую. Гра вдалася. Ще раз прошу не намагатися двічі, чи тричі жартувати про одне і те ж. Зараз настільки багато тем можна обіграти, що ви самі ставите себе в незручні рамки, коли повертаєтеся до своїх старих ходів. Дивуйте глядачів, тоді вас здивують ваші результати.

 

Олександр МЕЛЬНИК


Ложка дьогтю: З певних причин до Луцька на гру не доїхало дві команди, «Джокер» Львів і «Суперклас» Київ, за рішенням оргкомітету, ці два колективи дискваліфіковані від подальшої участі в цьому і всіх наступних сезонах Ліги КВН «Волинь».


















Переглядів: 713 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 4.7/3 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>