Редакторський звіт. Третя 1/4 фіналу Ліги КВН "Волинь" - 25 Грудня 2012 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 04.05.2024, 14:27
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2012 » Грудень » 25 » Редакторський звіт. Третя 1/4 фіналу Ліги КВН "Волинь"
Редакторський звіт. Третя 1/4 фіналу Ліги КВН "Волинь"
23:31
З невеличким запізнення, звіт про останній чвертьфінальний етап Ліги КВН «Волинь» сезону 2012-2013рр., все ж таки, побачить світ. Великі сподівання і надії покладали організатори і глядачі на цю гру і вона перевершила їх очікування (на мою думку).

7. «Чорнобровці»  м. Дубно --- (3,8+4,4+0,5+2,8)=11,5

Якщо сказати, що команда з районного центру рівненської області була аутсайдером в грі, то ми помилимось. Команда вже існує рік-півтора, грала, як мінімум в 5-ти лігах, проте достатню кількістю матеріалу так і необзавилася,  що доволі плачевно. Очевидно, що гумору вистачає лише на один етап, а далі виникають значні проблеми в його написанні. Також імпровізація бажає кращого, дві невнятні відповіді і парочка  «відстоювань» зробили своє діло на розминці (4,4) за фундаментальний КВН конкурс замало для проходу в наступне коло змагань.

Дякую за знайомство і сезон. Бажання грати у Вас присутнє, а це головне. Результат, він буває різним, частіше приходить з досвідом, через декілька років з початку КВН кар’єри. Тому, все попереду.

6. «Вікторія Бекхем» зб. Волині --- (4+4,4+0,4+3,2)=12

Представники скоріше етнічної Волині до гри почували себе доволі впевнено. Без проблем дописали візитку(дописаний фінальний номер виявився далеко не самим гіршим в грі), але на диво не вдала розминка підірвала позитивний дух команди, що відобразилось в наступному конкурсі. Виліт з першого кола біатлону, результат неправильного вибору перших двох жартів(в списку були і смішніші репризи). Ставка на провірений муз.номер не зіграла в повній мірі(навіть з врахуванням виходящих рижобородих персонажів).

Як казали серйозні люди в КВН: «Пишіть новий матеріал, навіть, якщо є вже готовий і провірений». В чомусь, Вони, такі праві. Візьміть це в майбутньому до уваги. А так, дякую за сезон.

5. «Без понтофф» м. Чернівці --- (4,8+4,2+0,6+2,8)=12,4

Ось таке от, неприємне здивування вечора. Команда, яка після візитки була в фаворитах гри, до останнього конкурсу, фактично залишилась за бортом подальших сезонних баталій. Вину за провал, хлопці повинні взяти виключно на себе. Понадіялись на торішню вдалу імпровізацію в завершальному конкурсі, а «вона взяла і не прийшла». Добре ,що запасу по балам вистачило, а так би Ми з Вами ….

Це Вам, такий собі, урок. Воно, як буває, полоса чорна, полоса біла. Оце надіюсь, що на півфінал, Ви приїдете білі і пушисті з добротним гумором в усіх, без виключення, конкурсах.

4. «Ікра» м. Луцьк --- (4,8+4+0,7+3)=12,5

Новостворений луцький колектив, відверто здивував. Така собі, впевнена і смішна візитка, знайшла свого глядача. Майже дотягли до максимальної оцінки за конкурс, проте в порівнянні з лідерами гри, привітання виглядало дещо студентським. Програна розминка, результат скоріше хвилювання за результат і (4,8) за візитку, затьмарили розум). В біатлоні боролись, як могли і з чим могли. Музичний фрістайл вийшов якимось рваним і не зіграним.

Поки, що немає стабільності, але є хороші плоди роботи. Продовжуйте працювати над собою і півфінал цього сезону буде для Вас не досягненням, а стартом. До роботи, товариші.

3. «Фіфа» м. Ужгород --- (4+4,4+0,9+3,4)=12,7

Команда загадка. На прогонах і репетиціях, просто таки, максимальна не зосередженість, а безпосередньо на іграх, так собі нормально виглядають. Загадка одним словом. Загадка також, як ужгородський колектив за відверто посередніх результатів, пробився в 1\2 з твердого, прохідного місця. Чудо тай годі. Але видно, це мало статися і ми спостерігатимемо за півфінальними іграми за участі команди «Фіфа».

Роблячи акцент на своєму фронтмені, задумайтесь чи потрібно його використовувати в такій великій кількості мініатюр і в таких ролях. Можливо варто більше розподіляти ролі між усіма членами команди. Не наполягаю, проте рекомендую.

2. «ЧистоГон» ЗЗУ --- (5+5,4+0,8+4)=15,2

Чемпіони минулого сезону відкривали гру. Їх чекають і люблять в багатьох містах Волині, тому максимум за візитку цілком закономірний результат. Розминка, як завжди на рівні. Не памятаю, щоб коли-небудь хлопці брали менше 5. Вихід з біатлону на перед останньому колі, зумовлено другим сезоном в Лізі. І стабільно хороший фінальний номер.

Рецепт успіху дуже простий, Вони пишуть і показують смішний матеріал. Мені просто цікаво, Чи вистачить Вас, ще на один сезон?). 

1.  «Перша сільська збірна» --- (5+6+1+4)=16

Коли цей парубок в кірзових чоботах вийшов на сцену, по залу прокотилась хвиля легенького здивування,-«Один?, з села?» і трішки сміху. Проте після привітання глядач вибрав собі фаворита гри. Підтримка парубка в сорочці в «клетку» була просто шалена. Максимум в усіх конкурсах на чвертьфінальній стадії, підкорились лише Стадницькому. Прото таки мега вдалий новий образ від Тараса. Браво. Талантіще.

         Будемо надіятись, ти не втратиш своїх переможних кондицій до фінального етапу сезону. Дуже вже твоє село подобається лучанам.

 

 

Звіт писав

Місюк Руслан

Переглядів: 677 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>