Редакторський звіт про ВолФест 2011 - 27 Вересня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 20.04.2024, 19:35
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Вересень » 27 » Редакторський звіт про ВолФест 2011
Редакторський звіт про ВолФест 2011
18:27
Від першої гри сезону завжди очікуєш чогось особливого. Навіть редакторам не завжди зрозуміло, хто на що здатний, особливо коли працювати доводиться в такому цейтноті, що через багату польську культуру навіть не вдається прогнати третій блок на сцені. Головне на таких КВНівських марафонах – заявити про себе, тому що в такому потоці командних облич важливо виділятися. Ось тут в повній мірі працювало правило – «краткость – сестра таланта». Пари хвилин якісного гумору, або двох-трьох вдалих відповідей на розминці було цілком достатньо, щоб пройти в сезон. Важче було тим, хто вирішив вивалити на редакторів, а потім і на глядачів увесь свій архів за декілька сезонів. Такі виступи, навіть якщо й були наповнені якісним гумором, після четвертої хвилини дуже втомлювали. А молоді команди, які не вміють тримати темпоритм, іноді просто випадали з гри. Але загалом фестиваль показав хороший рівень команд, приємно було познайомитися з новими гостями, особливо далекими, ще більш приємно було бачити друзів старих. Але про всіх по черзі.

Вікенд (Тернопіль)
Фактично відбулася лише зміна вивіски. Я не знаю і не хочу знати всіх подробиць тернопільських міжусобиць в КВН, тому мені ця команда мало чим відрізнялася від "Біляшів", які у нас уже грали. З’явився приємний жіночий голос, їх, очевидно, стало трохи менше, але рівень гумору та його стиль лишилися такими ж. Команда відкривала фестиваль і з задачею впоралася, за що їм дуже дякую. До зустрічі в сезоні.

Джокер (Львів)
Молода львівська команда на редактурі виглядала трохи впевненіше, ніж на сцені. Але їх потенціал не відмітити важко. Тому в сезон команду запросили, щоб мати можливість на власні очі бачити, як вони будуть рости і розвиватися саме в цій лізі. Бажаю удачі.

В дрова (Луцьк)
Те, що цю місцеву команду журі в сезон не взяли, для мене стало сюрпризом. За останній рік прогрес очевидний і дуже великий. Деякі номери цього вечора заходили чудово. Щоправда, розминка була дуже слабенька. Можливо, це й зіграло вирішальну роль. В будь-якому випадку, розслаблятися команді не варто, сезон КВН в Луцьку буде насиченим, і їм буде де грати і доводити, що результат фестивалю випадковий.

Давай короче (Київ)
Кияни не справилися з роллю авангардної команди першого блоку. Якщо візитка викликала інтерес у глядачів, то в розминці команда занадто розслабилася. Апелювати до нерозуміння жартів залом, чи низького рівня освіченості глядачів не розумно, в інших блоках команди з таким же незвичним гумором і тією ж мовою заходили дуже добре, що і позначилося на їх результаті, тому проблему краще пошукати в собі.

Без понтов (Чернівці)
Виступ був дійсно без понтів. Можливо, їх якраз і не вистачило для хорошого результату. Але рівень команди доволі пристойний, думаю, у них ще все попереду.

І так далі (Остріг)
Дуже цікавий літературний гумор уже в кращих традиціях Рівненської області. Мені ще не доводилося стикатися з представниками цього міста в КВН, тому я був приємно здивований і вражений. Потенціал у команди надзвичайний. А які перспективи, будемо дивитися по ходу сезону. Там уже не буде можливості лишити якусь тичку «чисто для себе». Там потрібно щоразу дивувати і кожного разу виступати сильніше, ніж попереднього. З нетерпінням чекаю нової зустрічі.

Хлеба и зрелищ (Рівне)
За той час, що команда не приїжджала до Луцька, їх клас виріс в декілька разів. Тепер це боєздатний колектив зі своїм баченням КВН. В виступі команди візуальний ряд пристойно підтримується міцним текстом, а акторська гра уже зараз близька до рівня ВУЛ (колись була така ліга). Тому команда одразу стала явним фаворитом фестивалю, лишалося хоч раз смішно відповісти в розминці, що їм і вдалося. Бажаю не зменшувати темп і відіграти в цьому сезоні ще не менше 3 ігор! Вітаю з перемогою, вона цілком заслужена.

Такі прості (Львів)
Заручники своєї назви. Видно, погано читали «Пригоди капітана Врунгеля». Порадувало лише виконання окремих номерів і загальний рівень майстерності команди. Але поки що особливо виділяти львів’ян я би не став. Для високих результатів ще потрібно трохи пограти, щоб мати запас міцності, матеріалу і досвіду.

Майка Поло (Рівне)
Молода команда з Рівного тільки починає будувати свою гру. Вже є ідеї, але ще немає реалізації. Приїхали спробувати свої сили, поки що їх не вистачає, щоб боротися з більш досвідченими суперниками. Але якщо добре трудитися, то результат обов’язково буде.

ЕхТамара (Київ)
КВН буває різний. Щоразу в Луцьк приїжджає хтось, щоб про це нагадати. Насправді команда ще дуже молода, і їй цей сезон в лізі «Волинь» може принести багато користі. Кияни ще дуже далекі від розуміння «что такое хорошо, и что такое плохо» в КВН, тому ігри на виїзді в різних містах повинні навчити їх знаходити раціональне зерно в своєму космічному гуморі. Головне прислухатися до залу і завжди робити тільки правильні висновки. А за розминку можна похвалити. Цього разу вона вдалася. Бажаю так само її грати увесь сезон. І вітаю з дипломом.

Овер тайм (Рівне)
Дуже хвилювалися. Постійно забували слова, збивалися. Вам потрібно побільше грати і щоразу намагатися виграти, це принесе вам впевненість у своїх силах і жартах. А без цього перемог не буває.

Файні галичани (Львів)
Команді потрібно міняти формат. Всі номери виглядали затягнуто, а паузи між ними, впродовж яких сцена пустувала, були надто довгими. Маючи з легкої подачі редакторів всього 3 номери, виступ команди тривав навіть більше, ніж у деяких команд з «нерізаною» візиткою. Потрібно піднімати темп, це дасть змогу зрозуміти, що вам робити далі.

Кривий потенціал (Івано-Франківськ)
Колись доводилося стикатися з представниками команди на їх сцені. В Івано-Франківську їх явно обожнюють, і виступи хлопців нерідко супроводжуються бурхливою реакцією. Очевидно, що в Луцьку такої реакції чекати не доводилося. І навіть для самої команди слабкий захід деяких номерів став одкровенням. Але до честі команди вона зуміла вчасно зібратися і дограти візитку на дуже хорошому рівні, за ці зусилля по ходу виступу і потрапила в сезон. Бажаю такого ж хорошого настрою в сезоні.

Ранетки (Житомир)
Що не вдалося повному складу команди в минулому сезоні, з легкістю покорилося всього двом учасникам на Фестивалі. І секрет успіху виявився дуже простим – хороший матеріал і впевнена гра. Якщо так продовжиться, то команда може розраховувати на хороші місця в сезоні ліги. Побачимо. Бажаю тримати себе в тонусі!

ВІНС (Вінниця)
Не вистачило в команди настрою до початку третього блоку. Звичайно, виступати так пізно завжди гірше. Але 4 команди із 6 з цього блоку змогли пройти в сезон, а, значить, і вінничанам це було під силу, просто не вистачило везіння.

Стоп кадр (Харків)
Дуже смішно, дуже якісно, але трохи схоже на R2D2, і з цим команді доведеться боротися, щоправда, не в цій лізі. Для лучан такий гумор, можливо, і не був в новинку, але сподобався, це однозначно. Як різноманітні західноукраїнські команди розривають Слобожанку, так слобожанці спробують розірвати Західну Україну. В КВН зажди на першому місці стоїть якісний текст, а його в цієї команди було, напевно, найбільше з усіх учасників фестивалю. Бажаю вам натхнення в сезоні.

План Кюрі (Київ)
Реінкарнацію команди можна назвати вдалою, а от результат – ні. Якість і кількість гумору збільшилася порівняно з попереднім сезоном, але тепер новий склад команди потрібно по-новому вчити його продавати. Впевнений, що в киян це вдасться, і нам ще доведеться зустрітися.

Вікторія Бекхем (Рівне)
Несподіваний виступ від ветеранів ліги. Тобто, всі чекали, що буде хороший гумор, але щоб настільки. І справа навіть не в одному номері з членом журі, історія колківського телебачення була не менш цікавою. Тепер команді доведеться не легко, бо особиста планка гумору піднята високо, і нижчі результати уже нікого з глядачів не задовольнять. Але і не забувайте про внутрішнього редактора, номер з виходом до журі потрібно було скорочувати мінімум вдвічі. Бажаю вам здорового глузду в сезоні і вітаю з призовим місцем.

Пазітів (Львів)
Старі знайомі під новою назвою. Колишні «Наслідки Політехніки» цього разу ще зменшили склад, але підвищили якість тексту в своєму гуморі. Примітивні каламбури лишилися в минулому, тепер команда більш глибоко задумується над тим, що розповідає. Якщо тенденція збережеться то львів’янам буде під силу повернути собі роль одного із лідерів сезону. Чого я їм і бажаю.

ВДУш (Луцьк)
Лучани оновили склад і повертаються в лігу «Волинь». Цього разу команду поповнили чарівні дівчата, які тепер, напевно, і будуть замовляти музику в даному колективі. Що ж, це буде цікаво, тому що команда стала більш музичною та артистичною. Але помітно, що робота ведеться і над якістю тексту, за що відповідатимуть, напевно, хлопці. Бажаю вам представити рідне місто в сезоні не гірше, ніж це минулого року зробила команда «Емансіпе».

Резюмуючи скажу, що фестиваль вдався. І всі, хто не приїхав, можуть починати шкодувати. З нетерпінням чекаю чвертьфіналів, адже там буде багато сюрпризів, половина команд сезону участі в фестивалі не брала. Побачимо, кому це буде на руку. До зустрічі на іграх ліги КВН «Волинь».

Олександр Мельник
Переглядів: 880 | Додав: africanrace | Рейтинг: 3.0/2 |
Всього коментарів: 1
+1  
1 <Андрій   (27.09.2011 18:58) [Материал]
Дякую за правду!

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>