Редакторський звіт про перший півфінал - 6 Березня 2012 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Понеділок, 29.04.2024, 11:05
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2012 » Березень » 6 » Редакторський звіт про перший півфінал
Редакторський звіт про перший півфінал
12:50
Перший півфінал сезону по іменах обіцяв дуже гарну інтригу. Дійсно, явно виділялася Аварія, а всі інші команди були приблизно рівні за класом. І гра виправдала ці сподівання. Тільки Аварія не показала тієї впевненості, якої від неї чекали, тому інтрига закрутилася навіть більше, і лідер після кожного конкурсу змінювався. Сам же рівень гумору теж був доволі високим, тому гра вдалася, і незадоволених глядачів бути не повинно.

6. ЕхТамара (Київ) – (4,4+4,0+3,4+3,4)=15,2
Киянам було найскладніше. Луцьк, як і будь-яке інше місто, любить щось нове і незвичайне. Але ще, напевно, не приїхала та нестандартна команда, яка буде боротися за перемогу в сезоні. Кияни чомусь не захотіли стати тією командою, і виходили на гру якимись приреченими. Дуже добре зайшла візитка, але провальною розминкою команда поховала свої шанси на перемогу. Доволі непогане відео і однозначно найцікавіший музичний епізод уже нічим допомогти не змогли, журі вже не вірило в столичних КВНщиків.

5. Емансіпе (Луцьк) – (4,0+4,4+4,0+3,2)=15,6
Цього разу минулорічний успіх повторити не вдалося. Справа не в тому, що команда більше не пише тих смішних жартів. Справа якраз в тому, що жарти лишилися абсолютно тими ж. Тобто рівень гри лишився, але новизни і свіжості не було. Старі теми, знайома реалізація. Дуже приємно здивувало тільки відео. Це перше смішне і якісне відео про Луцьк, яке мені довелося побачити. За нього подякував і зал своєю овацією. Вважаю, що вашій команді потрібно кардинально модернізовувати свій гумор, відмовлятися від "мєстячкових" тем, піднімати темпоритм, освоювати нові методи написання гумору. Тільки так можна буде досягнути успіху в майбутніх сезонах.

4. Острів свободи (Київ-Хмельницький-Луцьк) – (4,4+5,4+3,0+3,2)=16,0
Після розминки були першими, хотілося вірити, що зможете втримати прохідний результат, але слабке відео відкинуло команду назад. Ця команда намагалася дивувати щоразу, і іноді їй це вдавалося. Так і в цій грі уже заїжджені походеньки в журі були подані під новим ракурсом, що було доволі смішно. Хоча чистота теми цього гумору доволі сумнівна. Не зайшов, як чекали, традиційний реп в музичному епізоді, що теж засмутило. Але ніхто не має наміру казати, що ця збірна зіграла слабко, тому що вона уже давно одна із улюблених команд ліги Волинь, і її завжди будуть раді бачити глядачі.

2-3. Кабмін (Тернопіль) – (4,0+5,0+3,6+3,8)=16,4
На прохідне місце команда піднялася тільки після музичного конкурсу. І цей факт має стати тривожним дзвіночком для тернополян. Візитка не мала шарму тієї тернопільської непередбачуваності, а деякі жарти взагалі були старими і невідомо ким написані. Несподівано не було цікавих попадань в розминці, в основному резини і ті не найвищої якості. Але відео сподобалося, воно було цікаве і смішне. І музичний епізод усіх покорив живим виконанням під гітару і цікавим текстом. Молодці, що пройшли в фінал, але треба перед фіналом зробити правильні висновки з цього результату.

2-3. Пазітів (Львів) – (4,6+5,0+3,6+3,2)=16,4
Після того, як львівська команда пройшла ребрендинг в минулому сезоні, це поки що їхня найкраща гра. Візитка дійсно була найсмішнішою. І ще більш приємним має бути те, що їхні несподівані каламбури почали заходити. Декілька текстів для мене претендують на статус класики (як про сором’язливу Горохівщину і відсутність дороги до Луцька в принципі), а найкраща відповідь в розминці, про майбутнє Дурнєва, теж була від львів’ян. Цікава ідея була реалізована в відео. Конкурс не був самим смішним, але точно самим оригінальним. Підвів слабкий музичний епізод, але балів, які були набрані в попередніх конкурсах, вистачило для проходу в фінал. Удачі вам там.

1. Аварія (Рівне) – (4,4+5,2+3,8+4,0)=17,4
Прогнозований лідер, доволі довго йшов лише другим. Не так добре заходила візитка, а в розминці не мали, чим здивувати. Проте, почали повертати свої позиції, починаючи з відео. Воно було смішним. Хоч і доволі неформатним. Представників органів державної безпеки, звичайно, висміювати треба, але деякі з жартів були доволі жорстокими і грубими. А от музичний епізод був достойним найкращих слів. І тема, і реалізація на найвищому рівні. Пісня про мужиків з приємним і смішним бек-вокалом від Івана Заня була однаково смішна і чоловікам, і жінкам. Цим номером наші східні сусіди підтвердили свій клас і рівень, а в результаті пройшли в фінал.

З нетерпінням чекаємо другого півфіналу, там команди мають бути не менш смішні. Всім вдалої підготовки.
Переглядів: 766 | Додав: africanrace | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>