Редакторський звіт про перший чвертьфінал - 2 Листопада 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 17:00
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Листопад » 2 » Редакторський звіт про перший чвертьфінал
Редакторський звіт про перший чвертьфінал
17:40
Від Олександра Мельника

Перша гра сезону продемонструвала доволі високий рівень гумору, велику жагу перемоги і чималу інтригу. Якщо і далі так піде, то це буде дуже цікавий КВН до самого літа. Поки що команди показують, що на фестивалі вони витратили далеко не весь свій багаж смішного матеріалу. Один із жартів гри уже претендує на звання найскандальнішого, але, якби мені довелося ще раз його редактувати, я б його залишив знову.


____________________________________________________________________________________-

7. Фініки (Київ) – (4,0+3,8+1,25+3,6)=12,65
Напевно, найоригінальніша команда гри. Але тут їх оригінальність поставила під сумнів їх профпридатність. Доволі досвідчені КВНщики, але це вже другий виступ поспіль в цій лізі, де враження залишається двояке. Ніби, матеріал і акторка на високому рівні, а результат виходить доволі низький. Шкода, але поки знайомство волинського глядача з цим «хард-панком» доведеться припинити.

________________________________________________________________________

6. Без ПДВ (Луцьк) – (3,8+4,2+2,0+3,4)=13,4
Найбільша проблема гри. Маючи фору домашньої сцени, лучани на відріз відмовилися нею користуватися. Результат не примусив себе довго чекати. Напевно, це був найслабший виступ в усіх домашніх конкурсах, крім дуелі. Можу похвалити лише за швидко переписаний СТЕМ. Чи краще буде сказати швидко написаний? Дуже слабко. Акторська майстерність залишилася в минулому сезоні, свіжі ідеї теж. Основ поведінки на сцені не знають. Зате ми всі тепер знаємо, що хлопці православні і з голеними грудьми. Удачі вам в майбутньому.

________________________________________________________________________

5. Тра-та-та 36 км (Новояворівськ) – (5,0+4,4+1,25+4,0)=14,65
Діючий чемпіон другий сезон поспіль починає з не дуже прохідного місця. Провалилися лише в одному конкурсі, але цього було достатньо. Було видно, що хлопці грають «на розслабоні», і це навіть подобалося. Але це подобається в рамках одного театрального акту, де лише вони являються акторами і режисерами. Коли конструкція завершена, то це дуже весело. Мається на увазі повноцінний ігровий конкурс, наприклад, візитка, чи СТЕМ. А в дуелі на фоні інших виглядали слабко. Та і розминка вийшла посередня. Але потенціал видно навіть у цього неповного складу.

________________________________________________________________________

4. Что hot team то творим (Бельци) – (5,0+5,4+1,0+3,6)=15,0
Наші нові друзі з-за Дністра. Не скажу, що їх гра була феєричною, чи хоча б чудовою. Просто, як виявилося, буває і молдовський колорит. А волинський глядач дуже гостинний. Команда не є новачком на українських сценах, тому уже, напевно, призвичаїлася до наших реалій. В візитці дійсно розривали, і навіть не оголена дівчина була тому виною, просто було декілька хороших жартів. А далі виїжджали на заробленому в першому конкурсі. В розминці це дало змогу перемогти, а от далі систематично втрачали бали. СТЕМ був явно не з цього життя, тому ігровій команді варто зробити правильні висновки. Поки вітаю з проходом в наступний етап і обіцяю, що там буде важче.

________________________________________________________________________

3. Т.Б.П.Ч. (Рівне) – (5,0+4,8+1,25+4,0)=15,05
Несподіванка гри. Приємна несподіванка. Навіть редактура не дала повного уявлення про можливості цього колективу. Але гра показала, що молода талановита команда з сусідньої області може конкурувати з найсильнішими представниками ліги. Незвичайна візитка сподобалася абсолютно всім. В наступних конкурсах трошки здали, щоб набратися сил перед СТЕМом. Ставка правильна. СТЕМ був дуже смішний і цікавий. Чимось нагадував традиційні номери західноукраїнських команд в ВУЛі, але мав зовсім нове трактування. Що ж, планку ви для себе підняли високо, тепер опускати її не можна.

________________________________________________________________________

2. Лінія відриву (Ковель) – (4,4+5,0+1,75+4,0)=15,15
Колись це мало статися. Ковельські амбіції повинні були реалізуватися. Ось, будь-ласка. Думаю, команда не захоче на цьому зупинятися. Акторка знову на найвищому рівні. Тепер до майстерності потрібно додавати авторські роботи саме під цю акторську гру. Ну, і щоб було менше сумнівів у власних силах, можу порадити побільше виступати. Скрізь, де пропонують. Це ще нікому не шкодило. З нетерпінням чекаю півфіналу.

________________________________________________________________________

1. Оптом дешевше (Тернопіль) – (4,8+5,0+2,0+4,0)=15,8
Нарешті «Оптом дешевше» повернулися тим складом, що заявлявся ще на початку минулого сезону. І ця команда довела, що нічим не гірша тієї, що розривала тут в минулому році. Претензій, напевно, найменше. Все було на рівні: жарти, акторська гра, вокальні дані. Трохи перегравали в СТЕМі, але вже могли собі це дозволити. Вітаю з перемогою, готуйтеся до нового візиту в Луцьк.


На цьому дякую всім командам за хорошу гру. Разом з вами чекаю наступну.

Переглядів: 1024 | Додав: africanrace | Теги: звіт, чвертьфінал | Рейтинг: 2.3/6 |
Всього коментарів: 291 2 3 »
0  
29 <ха-ха   (22.11.2010 20:53) [Материал]
100% знакомий почерк. Свєт не задовбуй людей!!! ха ха

0  
28 <1000000%   (20.11.2010 20:46) [Материал]
який прикольчик, 100% і Андрій, разом майже в один і той момент написали коменти, і ще тим більше негативні, під вже не актуальною статею!!!!-))))))))) Без ПДВ(не всі ясно) не паліться так жостко)))) лузери))))))))))))) самі ідіть в дупу))))))

0  
27 <Андрій   (19.11.2010 23:23) [Материал]
Вічне питання, чому на одних лігах пускають на інших ні??????Про те що команда поставила вирізане-можна сварити лише тоді коли команда молода-сира і т. д. , а коли команда знає що вона робить...знає що глядачу сподобається(коли редактора деякі ще зелені і вирізають стоящє), коли команда на інших лігах визиває до себе-повагу(їх люблять)то на це можна сказати лише їм-РЕСПЕКТ!!!!Значить Вони знають своє діло(знають що роблять)А от я дивлюсь зі сторони і вже напевно навіть не дивуюсь з того що Волинська ліга садить свої команди, хоча ще досі винекає питання, "навіщо?????"-хоча на це ми ніколи не дізнаємось відповідь...Мельник-дійсно пограв, побачив багато, легко може починати редактувати(ну те що і робить=)), а ось, цей Руслан, де взявся, що бачив, де грав?????Хоча да було пару в них виїздів, жаль не вдалі....ЯК ВІН МОЖЕ БУТИ РЕДАКТОРОМ?????Шановний Валерій(голова Асоціації КВН Волинь)-ти кого поставив РЕДАКТОРОМ????Організація хороша, ігри достойні(лише іза команд)......ну редактура????Друзі редактура має бути на Вищому рівні....а у Вас???Валєр, роби з цим щось....В першу чергу думайте не за команди з інших міст, а за свою....зробіть так щоб дома їм подобалось грати, бо саме жахливе це коли дома не має де, нормально зіграти....А де ділась команда яка виграла перший сезон???(Ваша Луцька)Що теж похоронили???? Підніміть на ноги своїх в першу чергу....тому що-Вони ваша гордість і надія!!!! І повірте є у вас достойні команди, які приїжають і гордо кажуть "Ми з волині()З Луцька"-які виходять і доказують що Волиняки-ще вміють грати в КВН!!!!! Проханячко до ,Валерія-задумайтесь про те що написане вище!!!

0  
26 <1000000%   (19.11.2010 18:57) [Материал]
до 100%
Ні! ти помилився, я далеко не з редакторів!!! якщо ти думаєш, що я написав про вирізані мініатюри то я з них, ти помиляєшся!!! написав про "вирізані мініатюри", по твоїм словах, а те що вони "вирізані", раніше й незнав! добре, хоч просвітив всіх, що команда нічьо не може написати, то беруть "вирізане"!!!! Знаєш, якби був дійсно на місці редакторів, то б не допустив команду взагалі, ще до гри!!!! от цей випадок дійсно заставляє сказати, на що дивляться редактори, беручи "таких" в доволі сильну гру!!!

0  
25 <Кася   (18.11.2010 13:21) [Материал]
Ви говорите що луцькі команди їздять лише в Рівне і Тернопіль, тобто Ви всі Луцькі команди звужили до одного В_ДУША????????????????????????Ой як Ви помиляєтесь, а чому забули хоча б про тих самих Позитивних вірусів??7 Та щей багато команд, а то найшли що запам*ятати......Луцьки команди їздять на інші ліги і розвиваються, тілько це не подобається цій лізі.......

0  
24 <1000000%   (17.11.2010 19:08) [Материал]
до 100%.
Шановний Ви так палко захищаєте команду, яка вилитіла, часом не член її будете??? і до речі, як ви кажете "вирізані мініатюри на дуєль" далеко не хороші, точніше ніякі. Жартувати про те що пройшло дуже давно, це низький рівень!!!!

0  
23   (16.11.2010 20:46) [Материал]
всем привет,я худ.рук команды "финики".
вот сижу читаю и моему удивлению нет придела...чтож вы друг на друга так гоните?
для того чтоб луцкие команды хорошо играли у себя дома им нужно ездить по другим лигах,и не только в Ровно и Тернополь)с радостью и Киев посмотрит на что они способны)
насчёп "православщины",крестик-это ещё не самое страшное что могло быть в этой игре)Мельник не даст соврать)и ненужно говорить что все проигравшие команды гонят на победителей!мы ж не гоним,а желание было)на то и придумали толлерантность)))

0  
22 <Єталон-Добер   (15.11.2010 09:40) [Материал]
Всім привіт! Ну не знаю. не знаю товариші, маеріал дійсно наш, і це ми говоримо відкрито, дали друзям поюзати, ніоли не думав що дійде до такого, але хлопаки самі бууть писати для цього потрібен був маленький як то кажуть поштовх, от вони його і мали. Тому шановні волиняни, не треба лишнього кіпішу)))

0  
21 <Глядач   (14.11.2010 14:42) [Материал]
А шо там з ЕМАНСІПЕ не так? Вроді хороші дівчата. рівень нормальний, шуткі, подача... Все на місці. Хотів би шоб дійшли до фіналу. Удачі їм!

0  
20 <Кот   (10.11.2010 20:21) [Материал]
Таке враження що Вам усім по 5 років.....ну є та ліга, ну робить вродіби щось, ну не вдало деколи, ну позорять деколи.....Ну у Вас в самому Луцьку є ж люди, цілі команди які прославляють Вас(Волинь, Луцьк), гордіться їми, а не бакланьте їх, не вбивайте їх морально! Хоча не вб*єте, Врни сильні...ми їх знаємо....такщо гортіться дійсно тими, що Славлять Волинь(Луцьк)..... а не тими що викликають відразку.....Такщо вперед, наші хороші....ми Вас любимо і віримо у Вас....

1-10 11-20 21-28
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>