Редакторський звіт про фестиваль Ліги КВН "Волинь" - 21 Вересня 2009 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 29.03.2024, 04:10
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2009 » Вересень » 21 » Редакторський звіт про фестиваль Ліги КВН "Волинь"
Редакторський звіт про фестиваль Ліги КВН "Волинь"
13:07

   

17 вересня стартував 2й сезон ліги КВН «Волинь». Почався він фестивалем,

на який приїхали 17 команд з 5 областей України, а також 1 команда зі столиці. Приймали дійство 4 місцеві команди.


Офіційний результат фестивалю:

Переможець – Термінал Б (Бориспіль);

Лауреати: 

Абзац (Рівне),

Наслідки політехніки (Львів)

Смали (Скадовськ).

За результатами фестивалю учасниками сезону ліги «Волинь» стали команди: Хлеба и зрелищ (Рівне), Лінія відриву (Ковель), Насоси (Рівне), Тра-та-та 36 км (Новояворівськ), Шок (Радивилів), Оптом дешевше (Тернопіль), МАК (Тернопіль), Біляші (Тернопіль), Торгаши-Ж (Київ), Аж2О (Луцьк), Пляж Малібу (Львів).

І по декілька слів про кожну команду.

Абзац (Рівне)
Прикраса фестивалю. Незрівняний жіночий шарм і чоловічий підхід до справи. Цей монохромний колектив, напевно, закохав у себе весь зал. Редакторів і журі точно. Несподіваний гумор, живі мізансцени, пара танців, якісний текст і інші фішки і фішечки. З такою грою, думаю, команда не обмежиться дипломом лауреата фестивалю.

Аж2О (Луцьк)
Єдиний представник Луцька, який зміг пройти відбір фестивалю. Дійсно, скориставшись перевагами домашньої роботи з редакторами, команда змогла зробити свій виступ смішним. Але роботи ще непочатий край. Акторська гра, культура поведінки на сцені, робота з мікрофонами – перші етапи роботи. Допомогла зняти сумніви дуже хороша розминка.

Б-52 (Луцьк)
Наліт не вдався. Абсолютна відсутність досвіду і навичок зробили свою чорну справу. Але не варто впадати у відчай. Це було бойове хрещення. Ви витримали екзамен достойно. А Студліга покаже, що ви винесли з цього фестивалю.

Біляші (Тернопіль)
Дуже цікавий колектив з хорошою акторською грою і гарним відчуттям сцени і залу. Лише не дуже сильна розминка позбавила команду диплома лауреата. А так на відмінно справилися з роллю другого номера програми. Думаю, спортивна злість повинна допомогти команді відіграти свій диплом уже в чвертьфіналі.

Бонуси (Луцьк)
Не зовсім зрозумілі амбіції команди. На словах вони високі, на ділі не дуже. Акторська майстерність і гумор, ніби, дозволяють. Але відсутнє розуміння процесу. Цей фестиваль має стати для вас неоціненним досвідом. Потрібно зробити правильні висновки і з новими силами стартувати в Студлізі.

Катастрофа (Тернопіль)
Дозволю собі не погодитися з журі. Оригінальність і якість гумору цієї команди на порядок вищі за багатьох учасників фестивалю. Але, думаю, зіграли роль невміння добре здати свій матеріал і ніяка розминка. Сподіваюся побачити команду в сезоні Студліги.

Лінія відриву (Ковель)
Молода і дуже енергійна команда. Розпочали з доволі смішного танцю, продовжили такими ж мініатюрами. Автентичність гумору поки залишається таємницею, будемо сподіватися, що хлопці пишуть самі, інакше в сезоні доведеться важко. Приємно, що на зміну жіночій команді з Ковеля цього сезону прийшла чоловіча. Несхожість колективів на руку «Лінії відриву».

Мак (Тернопіль)
Доволі симпатична команда з цікавими ідеями. Проте, мені здалося, що ці ідеї вимагають на порядок сильнішої акторської гри. Тому раджу Маку підтягнути саме цей аспект майстерності. Чвертьфінал якраз дасть вам таку можливість.

Медогляд (Тернопіль)
Здалися до гри. Доволі симпатичну візитку зламали переживання, що підлі редактори поставили команду так пізно. З таким матеріалом можна було грати в будь-якому блоці. Напевно, це поки у вас говорила відсутність досвіду. Сподіваємося на нові зустрічі. Якщо не проігноруєте запрошенням в Студлігу, то попрацювати зможемо уже в цьому сезоні.

Наслідки політехніки (Львів)
Несподіванка і відкриття фестивалю. Якісний текст, шикарна акторська гра і чарівна фронтвумен-конферансьє. Цілком заслужений диплом лауреата. Тому що змогли розкачати зал, будучи передостанніми у списку виступів. Приємною несподіванкою став прийом залом цієї команди, це доводить те, що яким би не був глядач втомленим, хороший виступ не залишиться непоміченим.

Насоси (Рівне)
Ще одна команда, яка сама собі вибрала складний шлях. Обмеженість людського ресурсу і не типовість альтернативного гумору примусять їх працювати вдвічі більше за інших. Звичайно, якщо у команди є амбітні плани. Загалом виступ дуже сподобався, бо завжди приємно бачити щось незвичне, особливо, коли у команди присутнє розуміння того, що вона робить.

Оптом дешевше (Тернопіль)
Просто хороший виступ. Не вистачило настрою. Напевно, знали, що в сезон попадуть, тому що являються чи не найкращою ігровою командою фестивалю, а тому особливо викладатися не стали. Висока якість номерів сумніву не викликає. А от автентичність довести не зможуть навіть самі автори. Благо, що в Луцьку всі ці мініатюри вперше. Я з ситуацією знайомий, будемо сподіватися, що всі інші теж.

Пляж Малібу (Львів)
Ось ця команда свій потенціал не змогла розкрити навіть на чверть. Хоча перспективи до цього є. І вони були оцінені журі, вони дали шанс команді виправитися в чвертьфіналі. Тому що колектив, без сумніву, цікавий. Але, видно, його молодість поки не дозволяє грати на повну потужність.

Смайли (Скадовськ)
Сама далека команда. В плані географії. По тексту мали, напевно, найбільше гумору з усіх учасників фестивалю. Тому заморочуватися з грою і не довелося. Вийшли, розказали свої тексти, зіграли мініатюру, отримали диплом лауреата і спокійно поїхали в Львів на наступну гру. Приємно, що команда знаходиться в постійному кадровому пошуку. Це також приносить свій результат, поки кістяк команди не сформований. В таких випадках свіжа кров часто стає потрібною допомогою.

Термінал Б (Бориспіль)
Витриманий виступ від самого початку і до кінця. Тема літаків і аеропорту ненав’язливо була присутня в кожному номері. А номери були дуже смішні. Акторська гра на високому рівні. Розминка зіграна просто чудово. Відповідно жодних сумнівів у журі і в залу, хто повинен стати переможцем фестивалю.

Торгаши-Ж (Київ)
Київські стиляги. Виправдали свої образи. А от реноме єдиної столичної команди виправдати не вдалося. Будемо сподіватися на сезон. Тому що команда заінтригувала, але, думаю, кращі її номери ще попереду.

Тра-та-та 36 км (Новояворівськ)
Просто і зі смаком. Спокійно, виважено і, головне, смішно. Дуже важко було виступати останніми, не маючи сильного авторитету в новому місті, але команда справилася з задачею на відмінно. Єдиний колектив на фестивалі, де західноукраїнський колорит був цілком виправданий і достатньо обіграний.

Ума.net (Львів)
Думаю, ось це нерозуміння команди членами журі є системним наслідком неуважності до свого матеріалу і легковажності на розминці. Візитка зайшла доволі непогано. Правда, є сумніви, чи ви являєтеся авторами всіх номерів. А от на розминці стався казус, про який я говорив на генеральному прогоні: краще простояти всю розминку промовчати, ніж відповісти погано. Чекаю вас в Студлізі.

Форс-мажор (Луцьк)
Розчарування фестивалю. Фіналіст минулого сезону не зміг пройти фестиваль нового. Причин багато. Думаю, їх краще знаєте ви самі. Я ж хочу наголосити на домашній редактурі. Фактично (ви всі бачите рівень приїжджих команд), це обов’язкова повинність. І чим раніше ви почнете її відробляти, тим краще. Сподіваюся, що в сезоні Студліги ви доведете, що результат фестивалю – прикра випадковість.

Хлеба и зрелищ (Рівне)
Найкраще команду, здається, описав ведучий. Дійсно, дуже екстравагантно. Якщо десь ближче до старих центрів КВН таким гумором уже нікого не здивуєш, то для Луцька це була новинка. Хлопці роблять ставку на текст у номері, не особливо задумуючись, як його зіграти. Трохи зухвала манера подачі - дань альтернативному стилю команди. Мені особисто такий КВН імпонує. Але я знаю, які перешкоди доведеться цій команді подолати. А так вийшло дуже добре. Ще б тільки слова не забували.

Шок (Радивилів)
Можливо, актори не всі є учнями школи, але гумор і драйв шкільний, це точно. Дуже приємно було спостерігати, як шкільна команда втирає носа багатьом суперникам-студентам. Шок ще далекий від розуміння того, що їм доведеться робити в сезоні, і яким способом цього можна досягти, але я впевнений, що вони це зрозуміють швидше за багатьох інших.

Таким чином з 21 команди до сезону пройшло 15. 6 команд запрошено до Студентської ліги, яка буде поповнена молодими командами, що не брали участь у фестивалі.

Крім того до сезону ліги запрошено ще 5 луцьких команд: Позитивні віруси, 25-й кадр, Деформація, ВДУш і Суд іде. Цим командам було дозволено не грати на фестивалі. Свій рівень вони будуть доводити уже в повноцінних іграх сезону.


Олександр Мельник

Переглядів: 1129 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 4
0  
4 Akropol4387   (22.09.2009 23:48) [Материал]
ненаю........... треба поговрити про це вживу!!!!!!!!

0  
3 <Барс   (22.09.2009 10:52) [Материал]
Да, ФорсМажор тепер має довести, що це була випадковість......

-1  
1 Akropol4387   (21.09.2009 17:36) [Материал]
питання..ЯКІ НЕЗРОЗУМІДІ АМБІЦІЇ.у "БОНУСІВ"

0  
2 africanrace   (21.09.2009 22:41) [Материал]
в тому то й справа, що ваші амбіції я б хотів зрозуміти.
тоді нам з вами було б простіше працювати.

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>