Редакторський звіт по ¼ ліги КВН «ВОЛИНЬ». 25.11.2010 р - 29 Листопада 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Вівторок, 30.04.2024, 08:36
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Листопад » 29 » Редакторський звіт по ¼ ліги КВН «ВОЛИНЬ». 25.11.2010 р
Редакторський звіт по ¼ ліги КВН «ВОЛИНЬ». 25.11.2010 р
20:55


7. Де штопор (Луцьк)

 Зовсім  юна команда з Луцька. Основною проблемою якої є постійна зміна складу. Найкраще ,що виходить в команди це співати. Вокальні дані цієї команди гідні того щоб демонструватись на сцені, що не скажеш про їх гумор! Будемо сподіватись, що рано чи пізно, в ці світлі голови почнуть приходити гарні  ідеї і жарти.  КВН – це спорт , тут перемагає той - хто більше тренується і грає, тому ця невдача повинна стати вам добрим уроком ,що приведе до Вашого гумористичного успіху.

6. Ранетки (Житомир)

                У лауреатів фестивалю VolFest. візитка вдалася на славу - переважна ставка робилась  на студентські будні , а номер про „екзамен” ,через постійний сміх в залі ,затягнувся на хвилину. Але на жаль ,це був лише перший конкурс.Далі  була розминка.. Тримаючи в пам’яті , як команда відіграла  цей  конкурс на фесті , був за них спокійний, проте не так склалось як гадалось , не пішла. В дуелі одну мініатюру виграли ,одну програли (маючи при цьому 2 смішні мініатюри), завершальний конкурс СТЕМ розставив все по місцях. Дуже радий знайомству. Дякую вам за позитивний настрій, яки ви даруєте . Надіюсь , що луцький глядач побачить вас і в наступному сезоні!

4-5 Кабмін ( Тернопіль)

                Дуже колоритна і « калорійна » команда. Всі жарти різнобарвні і близькі глядачеві. Фішка команди в її учасниках ,кожен з них по своєму смішний. Щоб оцінити гумор цієї команди в першу чергу їх потрібно бачити. Спочатку ідуть візуальні образи, а потім текстове наповнення. Можливо в цьому і основна проблема. Команда смішна , але на мою думку ще б трішки більше смішних текстів, і це буде „повний” порядок.. Ви пройшли перший етап в сезоні. Потрібно проаналізувати помилки і з новими силами вже в півфіналі „нагодувати” всіх вашим неповторним гумором. До зустрічі в 1\2 Ліги КВН „ Волинь”.

4-5 Супер Клас ( Київ)

                Для мене особисто відкриття гри. Візитка впевнено і смішно відіграна, кілька номерів просто розірвали зал. Боюсь не перехвалити команду бо розминку ледве не провалили,(3.8 з 6.0 ) малувато для команди з серйозними намірами на сезон .  В Дуелі була крута мініатюра про „українців в донецькому Шахтарі”в якій вони вибили Коліжанок.

А СТЕМ показав на що ця команда реально претендує . Правильно прописаний і просто таки чарівно відіграний (окремо виділяю образ «мами»). Якщо підтягнете розминку, то ви просто  заставите всіх полюбити себе. Думаю що ця команда принесе нам ,ще не мало смішних сюрпризів. 

3. Торгаши-Ж ( Київ)

                Команда  подумала так: „ Якщо сезон змін ,то і самим потрібно змінюватись”. І як добре у них це вийшло . Вони тепер повністю розкуті. В цього колективу дуже добре поставлена акторська майстерність, все що вони не можуть сказати словами , вони зіграють. Також в розминці було 3 сильних відповіді, що можна вважати успіхом. В дуелі виграш та нічия,  і рівно відіграний СТЕМ про дитсадок. Цілком логічне 3-тє місце. Як і в минулому сезоні Ви без проблем подолали 1\4. Надіюсь що удача не відвернеться від вас і в півфінальній грі розіграшу Ліги.

2. Коліжанки (Львів)

                Переможниці фестивалю „ ВолФест” 2010 р. Що й підтвердили у візитці . Смішні жарти і мініатюри про сімені реалії життя , відносини чоловіків і жінок, а також буття „стрьомних” дівчат. В розминці спочатку заходило все, але потім дівчата взяли паузу, напевно готуючись до наступного конкурсу. В битві мініатюр : першу виграли, в другій зазнали фіаско. І завершував всю програму виступу добре зіграний СТЕМ..  Дівчата , ще з фестивалю показали ,що настроєні серйозно. Проте сезон довгий, і я сподіваюсь Вам вистачить натхнення щоб не забавити обертів і в 1\2 фіналу.

1.Гостиница Киев ( Київ – Кривий ріг )

Переможці гри. Потрапили в сезон за запрошенням організаторів, і цілком виправдали наші сподівання. Смішна візитка, яка розпочалась із „ Віталія Кварцяного  ,що пропунує таксі „ і завершилась „комфортним” номером про „ вредну дівчину” . Розминка виграна в чисту , всі 6 відповідей смішні! 2 смішних номера в Дуелі і гарний СТЕМ з клоуном. Ось така формула успіху від києво- криворіжського КВН колективу. Чекаю наступної зустрічі в сонячному Луцьку. Ви доказали ,що недаремно граєте в лігах АМИК. Думаю ,що ви вже знайшли своїх прихильників і в нашому гарному місті.

 

В очікуванні третьої ¼ фіналу

Русік М.

Переглядів: 758 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>