Редакторський звіт півфінал Студентської ліги КВН Луцька - 4 Березня 2013 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Вівторок, 07.05.2024, 20:04
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2013 » Березень » 4 » Редакторський звіт півфінал Студентської ліги КВН Луцька
Редакторський звіт півфінал Студентської ліги КВН Луцька
18:13

21 лютого відбувся такий довгоочікуваний молодими КВНщиками півфінал «Студентської ліги Луцька». По кількості людей в залі можу з впевненістю сказати, що у студентства з’явився неабиякий інтерес до КВНу і до «Студентської ліги» зокрема. Сама ж гра принесла приємне задоволення як глядачам, так і командам,  та закінчилась з такими результатами:

10 місце - "Мона Лізу" Рівне - 9.4

«Найбагаточисельніша» команда ліги. Сьогодні був явно не його день, тому що таких гострих слів не дозволить собі справжній КВНщик, за що і був покараний на розминці. Візитку відіграв рівно, але без особливого азарту та бажання, і, як наслідок, очікуване місце.

9 - 8 місце - "Майонез" Луцьк - 9.6

Раджу їм змінити теми жартів на більш актуальні та не використовувати старий і бородатий матеріал. Невпевнена візитка, непогані відповіді на розминці, але зовсім неякісні 5 новин не принесли перемогу хлопцям. Надіюсь ви не впадете духом і будете все ж таки працювати над собою та самовдосконалюватись. Успіхів.

9 – 8 місце -  "Шабля" Рівне - 9.6

Покладав на команду великі надії, тому розташував під кінець другого блоку візиток. Зауважу, що на прогоні команда виглядала набагато краще, ніж на грі; в чому стан справ навіть не здогадуюсь, можливо, дався взнаки брак ігрового досвіду. Мали на озброєнні хороший матеріал, проте метушня з реквізитом збивала темп і виступ виглядав недопрацьованим.

7 місце - "4 мен" Рівне - 11.4

Дівчата вирішили на цю гру поекспериментувати з власним гумором, та, на жаль, зайняли посередню позицію у грі. Вдався конкурс 5 новин, але зовсім підкачала розминка. Раджу більше попрацювати над цим основним конкурсом у КВНі. Залишили по собі приємне враження, особливо у чоловічої половини глядачів.

6 місце - "Хто там?" Рівне - 11.8

Відкривали гру. Справились та виправдали покладені на них зобов’язання, трішки підкачала розминка та «5 новин». У них вбачається бажання грати в цю непросту гру, а в наш час це велика рідкість. Саме тому, за рішенням керівництва ліги, дібрані до фіналу. З чим я вас і вітаю!

5 місце - "Ікра" Луцьк - 12.6

Ще одні представники Луцька, переможці минулої гри. З перших хвилин виступу вражали новинками, проте чесно кажучи не розрахували своїх можливостей.  Надіюсь ви зважите на свої помилки і гідно представите університет і рідне місто у фіналі.        

4 місце - "Етим летом" Рівне - 13.0

Сама позитивна команда з легким гумором, який дуже до смаку глядачам. Чудова акторська та саме командна гра допомогла прорватись до фіналу. Підтягуйте розминку і все буде добре! Працюйте!


3 місце - "Що є, того не відняти" Рівне - 13.2

Ще одна жіноча команда сезону підсилена «типовим»  фронтменом) Показали добротну, а головне якісну гру, трохи не дотягли на розминці, що на мою думку і буде стимулом працювати далі.

2 місце – "Чак Норріс" Камінь-Каширський - 14.2

Другу гру поспіль закінчує у чільній трійці лідерів. Якісна подача жартів та динаміка роблять свою справу. Так тримати, бо фінал уже близько.


1 місце  - "Збірна ТНЕУ" Тернопіль - 14.4

Явні фаворити гри. На них чекали, надіялись і сподівались… Хлопці виправдали все!) Таких танцювальних «па» глядачі давно не бачили, а у поєднані з гумором викликали фурор, за що і були нагороджені глядачами доброю порцією оплесків. Від себе, просто дякую хлопці!

Переглядів: 714 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>