Редакторський звіт. Другий півфінал ліги КВН "Волинь" 2012 - 18 Квітня 2012 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 04.05.2024, 02:11
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2012 » Квітень » 18 » Редакторський звіт. Другий півфінал ліги КВН "Волинь" 2012
Редакторський звіт. Другий півфінал ліги КВН "Волинь" 2012
21:27
Гра вдалась. Ось, що потрібно сказати про другий півфінал ліги КВН « Волинь». Всі команди підготувались до «битви за фінал» дуже серйозно і відповідально. Вечір гумору, в стінах Палацу учнівської молоді, забезпечив глядачам гарний настрій ще на багато днів вперед. Коротко про всіх півфіналістів.

6. «Без понтов» м.Чернівці- 4,2 + 4,0 + 2,8 + 3,6 = 14,6

Невдачу в цій грі молодої команди з Буковини , можна пояснити відсутністю  архіву матеріалу . Дуже важко змагатися коли ти показуєш фактично нові жарти. Колектив з Чернівців якось важко відіграв візитку, складалось враження , що вони не вірять в перемогу. Розминка програна тому що їм не вистачає досвіду відповідати смішно за 30 сек. Відповіді були максимум на рівні студентського КВН. Відео, взагалі не попали, думаю Вам потрібно забути про цю відео роботу, сісти і написати абсолютно інший сценарій , та зафільмувати його. А ось останній конкурс був одним з кращих у півфіналах, абсолютно правильно поставлений і  класно  виконаний.

Ви молодці!!!  Якщо будете розвиватись такими темпами, Україна буде мати ще одну добротну команду із Чернівецької  області! З Вами дуже зручно працювати , буду  радий бачити Вас в наступному сезоні.

5 . «Збірна Острозького району» - 5,0 + 4,0 + 3,0 + 3,0 = 15,0

Своєю візиткою здивували всіх. Дали луцькому глядачеві  те , чого він хотів, а саме літератури . Розрив після кожної репризи, а також кілька вдалих мініатюр і смішна кода. Найкраща візитка за гру. Після 5 балів за домашній конкурс, 4 за імпровізаційний – маловато. Щось не склалося , команда  ще з фесту  розминку грала нормально. А тут…? Відео забавне, але не більше. Це складний конкурс, тому його і гають в півфіналі. На муз. епізоді розчарувались повністю , хоча мали гарні номери у конкурсі.

Ви вважаєте себе молодою командою,  а я кажу, що «Збірна Острозького району» вже повинна ставити перед собою завдання виходу у фінал. В першу чергу Ви повинні переконати себе , а потім редакторів і зал, тим більше , що всі задатки є.!!! Трішки часу і фінали різних ліг КВН будуть підкоренні  Вами.

4."Вікенд" м.Тернопіль - 4,4 + 5,0 + 4,0 + 3,6 = 17, 0

Ось і перший фіналіст з цієї гри,  за добором, але абсолютно заслуженим добором. Команда з фестивалю показувала високий рівень  жартів і акторської майстерності. Візитку довго розкачували , проте на прикінці  все таки вийшли під овації залу. Розминку потрібно вважати вдалою . Були смішні діалоги із представниками  інших команд. Відеоробота  оцінена найвищим балом цілком заслужено. Якісно і смішно відзняте «кіно». Музичний номер був дещо сумбурний, але всі правила конкурсу були дотримані, тому і добра оцінка.

Можу побажати лише натхнення, тому що у фіналі буде ще важче . Спробуйте чимось здивувати глядача, показати те чого від Тернополя не чекають. В іншому випадку  буде надзвичайно складно. Від щирого серця бажаю Вам побільше смішних жартів. Працюйте.

3. "Хлеба и зрелищ" м.Рівне - 4,8 + 4,8 + 3,8 + 4,0 = 17,4

Переможці фестивалю  заробили собі гарний авторитет ще з осені. Частина глядачів  палко підтримувала команду на протязі всієї гри. Вже доросла розминка зробила свою справу, жарти розраховані  на всі вікові категорії людей закоханих в КВН. Номер про металіста викликав фурор.)) Розминка на рівні. Вдалі короткі відповіді на всі запитання. Відео, перевірене і веселе, в деяких епізодах навіть екстремальне. Гарно прописаний і заспіваний  музномер .

Знаючи про Ваші проблемки із складом скажу: це дрібничка у порівнянні з можливістю зіграти у фіналі після виснажливого сезону. Вірю у Вас і Ваші можливості. Зустрінемось  19 травня. Вдачі Вам.

2. « Оптом дешевше» м. Тернопіль -  4,4 + 5,4 + 4,0 + 4,0 = 17,8

Третій фінал за 3 сезони - показник звичайно класний.  Оптовиків в Луцьку знають не гірше ніж у  Тернополі.  Тому і вимоги відповідні. Розпочинали гру і робили це на 5 , а не на  4.4 (проте це моя думка). Розминкою довели, що оцінку за візитку можна підкорегувати влучними відповідями. Дуже якісно зняте відео, помітно , що колектив підійшов до завдання дуже серйозно. В муз .епізоді  заспівали класний, позитивний КОП.

В кожному сезоні нашої ліги команди все сильніші і сильніші, а Ви як грали в кожному із них так і граєте. Тому бажаю Вам зробити ще один останній крок. І після фіналу знову в сезон))

1. "ЧистоГон" ЗЗУ - 5,0 + 6,0 + 4,0 + 3,8 = 18,8

 Лідер гри і сезону підтвердив свій статус. Впевнено відіграна візитка , на досвіді виграна розминка, відео потрібно занести в архів найкращих робіт КВН України, і спокійно «викатаний» музичний епізод. Переможців не судять.

Маю надію , що в фіналі я побачу весь могучий «ЧистоГон».  Тому що фінальна гра - це не весняна прогулянка у парку, а серйозний ,змагальний захід ) Кому я розказую , Ви і самі це прекрасно знаєте!!!!!

Звіт писав Руслан Місюк.

Переглядів: 770 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>