Редакторський звіт 1/2 фіналу Ліги КВН "Волинь" - 1 Березня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Середа, 24.04.2024, 17:36
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Березень » 1 » Редакторський звіт 1/2 фіналу Ліги КВН "Волинь"
Редакторський звіт 1/2 фіналу Ліги КВН "Волинь"
23:08
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Перша 1\2 Ліги КВН "Волинь" пройшла якось неоднозначно і досить нервово. Почалося все ще до гри, коли одну команду ввели в склад гри ,а іншу через декілька годин виключили з тієї ж гри. Повірте, на те були серйозні і достатні причини. Сама ж гра відкрила для луцького глядача всі можливості команди з львівщини, а також вказала на те ,до чого повинні прагнути інші команди!
 
 
 
5. « Біляші » м. Тернопіль 3.6+2.6+3.8+0.4+2.0 = 12.4
Команда з Тернополя ще з фестиваля зарекомендувала себе ,як дуже перспективна . На цю гру у хлопців просто не вистачило матеріалу. Звичайно були смішні речі, але їх кількості замало щоб пройти в фінал.
Хлопці відкривали гру, зразу ж попередили, що приїхали без м’яса, бо піст і так дальше в тому ж стилі. Гумор цієї команди базується переважно на обманках, до яких глядач вже звик, тому великого успіху не було.
На розминку команда не змогла налаштуватися, також не зрозуміла поведінка особи ,яка задавала питання, щоразу змінюючи його , тим самим погіршуючи становище своєї команди. Відео було на рівні ,за що і отримали позитивний бал. В біатлоні вилитіли на другому крузі. А в СТЕМ «напхали» різних мініатюр в одну тему.
Залишаєть подякувати команді за сезон!!!! Ви молодчаги , будем раді бачити вас в наступному сезоні!!!
4. « Смайли » м. Скадовськ 4.0+3.0+3.2+1.0+1.6 = 12.8

Сама далека команда ліги , в плані відстані звичайно. На гру включили до свого складу хлопця з Рівного, проте він кардинально нічого не змінив. Скадовськ , як завжди привіз багато текстових жартів, на які робилась основна ставка.
Візитка получилась зовсім не динамічною, було видно ,що команда втомлена і виснажена (знали б ви їх графік)))). На розминці так і не зуміли зібратись, за що отримали рівно половину від максимума. Відео привезли трішки не форматне , але веселе(більше по цьому конкурсу нічого сказати не можу). Бітлон був виграний з великими труднощами , жарти придумувальсь мало не на сцені . Ну а СТЕМ поставив все по місцях. Маємо те що маємо.
Дякую вам за ваше непереборне бажання грати КВН, долати величезні відстані , витрачати масу часу на те щоб показати себе і свії гумор. До наступного сезону.
3. « Деформація » м. Луцьк 4.6+3.0+3.4+0.2+2.0 = 13.2

Це команда настрою. На цей раз він був відсутній через відсутність перед грою відео і СТЕМу . якщо відео ще втигли доставити то стем видумувся на ходу.
Візитку знову взяв на себе фронтмен Мирон, що б там не говорили а для Дефорів він – мотор із-за якого ця машина їде. Розминку команда вдало для себе відстояла. Цього разу не було жодного влучного попадання. Відео смішне, але дуже вже заполітизоване. Для першого кругу біатлону вибрали доволі посередні жарти, за що і поплатилися. А про СТЕМ я вже писав.
Давайте на наступний раз будемо абстагуватися від проблем ,які вам заважають , а будем якісно робити свою КВН роботу. Ви в режимі очікування , ще не ясно як все складется.
2. « В ДУШ » м.Луцьк 4.6+3.2+3.8+0.8+2.2 = 14.6

Ось так буває, команда , яка тільки за пару днів до гри , перейшла зі своєї "пулі" в іншу , одразу напряму пройшла в фінал. Хлопці виступили так, як від них чекали , рівно і смішно.
Закривали конкурс візитка. Дві хороші пісні, з початку привітання і в кінці, провели розбор з членами журі + 2 хороших блока. Нормальна , добротна візитка. На розминці одне попадання і все ,потрібно буде в фіналі напрягти свої мізки трішки більше. Відео смішне і без політики, правда зроблено переважно з одного фільму. Біатлон: боролись до останього набою, проте їх розривної сили не вистачило для перемоги. На СТЕМі показали коментаторів з луцької олімпіади.
Тепер сміливо можете називати себе Фіналістами. Хочу вам сказати у В ФІНАЛІ БУДЕ В 10 РАЗ СКЛАДНІШЕ , тому зробіть так щоб Луцьк вами гордився.
1. « Тра-та-та 36 км. » 4.8+5.6+4.0+0.6+4.0 = 19.0

Ось це безперечний лідер гри !!!! Як з першого конкурсу захопили лідерство так його нікому і не віддали. Вони виправдали всі надій , які були на них покладенні.
Візитку відіграли прекрасно, все ясно, смішно, динамічно і під музику. Кожен жарт заходив в зал і змушував закохуватись в цю команду. Розминка: попали всі відповіді і безапеляційно виграли конкурс. Відео забавнее і веселе із використанням самих нових світових прем’єр. А ось на біатлоні розслабились, видно для того щоб перевернути зал на СТЕМі.
Те , що творилось в залі під час СТЕМу неможливо передати словами. Цілісний , розривний епізод із життя Кузьми Скрябіна не залишив ні одного глядача ,який би не запам’ятав цю команду. Відзначимо також яскраву гру капітана Назара. МОЛОДЦІ!!!!!!
Після цієї перемоги , ви всім дали зрозуміти ,що серйозно налаштовані на перемогу в Лізі. Надіюсь , що фінальна гра буде такою ж феєричною і красивою , як ця !!!
Завжди ваш Русік М.
Переглядів: 949 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/5 |
Всього коментарів: 5
0  
5 Ромка   (09.03.2010 12:02) [Материал]
Гарна гра ! Про те не сподобалось не відповідність в деяких моментах, наприклад стем команди
« Тра-та-та 36 км. »-мало відповідав темі Олімпійських ігор-просто команда гарно спригнула на номер якій ще не раз можна буде побачити тільки в інших містах де буде виступати команда! А відео команди Смайли на мою думку було найкраще - хлопці самі зняли -по своєму сценарію - не розумію оцінок журі на рахунок цього!() А в Біляшах взагалі виступав якійсь накурений пацанчик -це було видно -за цим теж потрібно якось слідкувати dry )

0  
4 <Досвідчений КВНщик   (04.03.2010 19:52) [Материал]
Привіт всім. КВН Живий!!! Сподобався БОЛТ з Прстроченим АКСом! сміявся так що не зауважив хто здавав.
Біяші знову дуркували, але чесно кажучи не вазили чимось особливим.
Смайли на фесті сподобались більше, КВН треба все ж таки грати, а не читати.
Дефрмація - повністю розділяю думку редактора, добавлю лише що видно команда не зіграна.
В Душ бачив перший раз, рівно але посередньо смішно.
Тратата виграли повністю, видно що команда на голову вища за своїх суперників. Без коментарів.
А тепер по організації:
1. Дискваліфікація команди за непродані квитки - вершина тупізму, цікаво хто придумав?
2. Фонд Яручика - це круто але можна обійтись і без відео. Після цього СТЕМ якось не сприймався.
3. Що з звуком не знаю, але чути було кепсько!
4. Непрофесійне журі - перший крок до непрофесійного КВНу, це вже всі давно знають.
5. А Сергійко Абрамчук порадував, дуе рівно провів гру, так тримати!

0  
3   (02.03.2010 12:05) [Материал]
На жаль...не зміг приїхати і зіграти.Хочемо Вам також подякувати за сезон!))Всім всім всім!)Редакторам,директору ліги,всім,хто причетний до організації,командам,добрим та привітним жителям міста Луцька та...звісно ж глядачам!)Всім тим,хто ходить на КВН та любить його!)Будемо також дуже раді,завітати до Вас на фестиваль нового сезону ліги КВН "Волинь"!)А,можливо,і на фінал)....в якості глядачів)Ше раз величезне спасибі за ВСЕ!)Знайдемся!)

З любов'ю та повагою Біляші з Тернополя :-)


0  
2 Fobius   (02.03.2010 09:25) [Материал]
"для Дефорів він – мотор із-за якого ця машина їде"
Колись я цей міф трохі розвію! =))))
Культ особи Мирона! crazy

0  
1 <Критик   (01.03.2010 23:15) [Материал]
Дякуєм за звіт. Доволі точно оцінили, хоча сидячи в залі до початку гри, ставки робилися на інші команди.

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>