Редакторський звіт 1/2 фіналу . 18 березня - 26 Березня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 03.05.2024, 16:18
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Березень » 26 » Редакторський звіт 1/2 фіналу . 18 березня
Редакторський звіт 1/2 фіналу . 18 березня
12:22
Передостання гра сезону визначила ще трьох фіналістів Ліги КВН «Волинь». Вечір гумору розпочався із значним запізненням у зв’язку з форс мажорними обставинами ,що виникли у команди Тернополя. Сама гра була смішна спочатку і трішки слабшою на завершені, оскільки у деяких молодих команд просто невистачило якісного гумору на всю гру.
 
5. Аж2О - (3,8+3,2+0,6+2,4+2,6)=12,6
 Вихід цієї команди в 1\2 ліги – це вже досягнення для колективу, який існує менше року. Візитку лучани краще показали на генеральному прогоні чим на самій грі, згадується лише гарна пісня в фіналі привітання. Тримаючи у пам’яті спогади про їх 1\4, я мав надію на розминку ,але в цей вечір якісно вистрілити луцьким політехівцям не вдалося. Біатлон --- довго боролись за виживання і витиснули із своїх жартів максимум. Відео чомусь не розсмішило лише 5 члені журі ( і це залишиться великою загадкою століття). На СТЕМі команда начебто і вивела певну спортивну лінію, але це їх не спасло. В цієї команди є світлі думки, але не має ігрової практики. Дякую за сезон, продовжуйте в тому ж дусі.
 
4. Торгаши-Ж - (3,6+3,0+0,2+4,0+3,0)=13,8
Гості зі столиці. Команда самобутня і у вигляді на сцені і у гуморі, який вони демонструють. У візитці, як завжди фірмовий танок, дальше набір різноманітних мініатюрок з яких найбільше згадується показуха із захворівши голлівудським актором. Розминка знову не вдалася(( З цим потрібно щось робити !!!!!!! На біатлон у Києва жартів було найбільше, проте на перший круг команда одразу вибрала інтелектуальні жарти ,які в зал не зайшли. Відео --- одне з найкращих відео за 2 півфінали. Гарний підбір нарізок і хороший монтаж. СТЕМ переписували за пару годин до гри. Ви принесли щось своє(нове) у волинський КВН, за це вам вдячні. Раді були бачити Вас в Луцьку. Очікуємо наступного візиту СТІЛЯГ.!))
 
3. Наслідки Політехніки - (4,8+4,6+0,8+2,0+3,0)=15,2
Стабільність — основний дивіз цієї команди в Лізі. Вони чітко і рівно грають візитку, 2 рази за привітання зривають бурні аплодисменти. Розминка проходить не менш стабільно ніж привітання, дають 2-3 смішні відповіді і достатньо. На біатлоні поступилися лише в останньому крузі. Відео --- якісне, але не сильно смішне. Ставка на одну мега популярну пісню не зіграла. СТЕМ, гарна нова спортивна тема , все як просили. Було багато тексту і деколи в цих словах було важкувато знайти гумор. Вітаю з виходом в фінал. Ви це реально заслужили своєю працею і відповідальним ставленням до діла. Готуйтесь до заключної битви другого сезону Ліги КВН „Волинь”.
 
2. Термінал Б - (4,4+3,8+0,4+4,0+3,8)=16,4
Тема гри --- спорт, значить виступаємо в спортивних костюмах. Логіка присутня. )) Це все про Бориспіль. Луцький зал приймає цих „зальотних пацанів” , як своїх. Так би мовити – улюбленці публіки. Цього разу знову про аеропорти, таможню, ЕМО на літаку і т.д.і т.п. Багато руху і реквізиту на сцені. Розминочка хлопців підвела. Маю надію, що до фіналу цей конкурс ,як і всі, буде нормально підготовлений і натренірований)))Біатлон --- з текстами у команди біда. Покажуть вони будь-що , а ось прописати текстовуху , складніше. Звідси і результат. А ось відео рівневі ,за що заслужений максимум. СТЕМік прикольний, про набір спортсменів на олімпійські ігри(правда з района). Те ,на що від вас очікували, те ви і зробили. Ви такі , які ви є. На мою думку нічого змінювати не потрібно, а просто прогресувати і рости!!! Скоро фінал, Борисфени, готуйтесь)))
 
1. Оптом дешевше - (5,0+5,4+1,0+3,6+3,6)=18,6
Спершу зазначу , що приїхали на гру вже доволі знамениті і відомі „фейси” з Тернополя. Приїхали із чіткою задачею пройти в фінал, з чим успішно справились. У візитці були показані провірені номера , які дали шалений сміховий ефект в залі. Розминку виграли спокійно і невимушено. Тому , що досвіду в цієї команди набагато більше чим будь у кого на сцені. З біатлоном та ж ситуація: вагон жартів в архіві і всі смішні. А ось відео у порівнянні з командами Київщини виглядало слабше. СТЕМ скрутили в дорозі до Луцька , тому такі бали. Гарна, впевнена гра. До цього рівня і потрібно прагнути.
 
Проте фінал розставить всіх по місцях. А поки дякуємо за гру.)) ФІНАЛ Ліги КВН „ Волинь ” все блище друзі!!!! Тому всім до зустрічі!!!!!!!
 
Завжди ваш Русік М.
Переглядів: 880 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>