Перший півфінал Волинської ліги насмішив до сліз. Фото - 11 Березня 2011 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Четвер, 25.04.2024, 02:33
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2011 » Березень » 11 » Перший півфінал Волинської ліги насмішив до сліз. Фото
Перший півфінал Волинської ліги насмішив до сліз. Фото
10:04

Сезон змін Волинської ліги КВН дається взнаки: восени відбулася зміна ведучого, а з приходом весни змінилося місце проведення ігор. Так, у просторому залі Палацу учнівської молоді 10 березня відшуміла перша півфінальна гра сезону 2010-2011 року. За місце у фіналі змагалися сім команд з різних міст та навіть країн.


Оцінювало якість їхнього гумору журі на чолі із Валерієм Пельцом, до складу якого також увійшли: ведучий радіостанції «Луцьк» Сергій Ткачук, заступник редактора газети «ВідомостіUA» Михайло Гарщаль, учасник рівненської команди КВН «Аварія» Андрій Боблях та журналіст газети «Сім’я і дім» Андрій Собуцький. Як завжди, у повній бойовій готовності були редактори Волинської Ліги Руслан Місюк та Олександр Мельник, а також ведучий Андрій Зубенко. Команди зіграли чотири конкурси: візитка, розминка, відеоконкурс та музичний епізод.

Останнє місце з найменшою кількістю балів посіла команда зі столиці України «Торгаши-Ж». Капітан команди Іван постійно «висажувався»: висаджував пасажирів, овочі, а потім і на розминці висадив одного з учасників гри. У тій же розминці команда вигадала історію назви міста Луцьк, за їх версією, у князя Любарта влучила стріла, і відбувалось це зі звуками «у-у-у-у-у-у-цьк». Завершили свою візитку незатійливим віршем про усіх членів журі.

Рівненська команда «Т.Б.П.Ч.» теж змінила склад і, на жаль, зменшила оберти. Хлопці показували мерчендайзера на сповіді, один день з життя волинського клоуна, аптеку на 9 березня. «У місті Ковель побудували МакДональдс. Па-ра-па-па-па…тудух-тудух.», «Якщо вас вдарило током, не розчаровуйтесь. Тут є не лише мінус, а й плюс!», «Зуб мудрості вибивають рукою щедрості» - от, що викликало сміх у волинської публіки.

Львів’яни з «Наслідки політехніки» знову приїхали у зменшеному складі, проте цього разу мінімалізм їм не допоміг: путівка до фіналу оминула гумористів. Протягом гри жартували про приєднання вестибулярного апарату до самогонного, про печальне святкування останнього дзвонику. На відеоконкурсі презентували трейлер до фільму «Аліса в країні чудес» під відеоряд мультфільму про Простоквашино. Продовжили хлопці і фішку з минулої гри, цікаві нарікання були присутні і сьогодні: «ПТУ мені в резюме!», «Азарова мені в уряд!», «В рваних шкарпетках мені в гості!». На розминці ж повідали легенду про те, що голова журі Валерій Пельц приїхав у Луцьк на жовтій маршрутці, а також, що після останнього туру гурту «Гринджоли» Африкою там піднялась революція.

Чемпіони минулого сезону, команда «Тра-та-та 36 км.» з Новояворівська вирішили повідати лучанам історію міста. «Жили були три брати: Ново, Яво і Рів, була у них сестра Ськ. І заснували вони Новояворівськ. Приїхав Кий, Щек і Хорив з сестрою Либідь, перейняли досвід. Так з’явився Луцьк». Жартували, що у їх місті для того, щоб зварити суп з фрикадельками, потрібно спочатку почистити пельмені. Спонсором виступу команди став Новояворівський завод по виготовленню повидла. «Навіть бидло любить повидло!». А в музичному конкурсі показували життя в пеклі, як виявилося, там живеться весело. Прогноз погоди в пеклі розповів, що на сході +500…+700 градусів, а на заході все стабільно – Бандера герой!

Третє місце і путівку у фінал разом з командою «Тра-та-та» розділили молдавани «Что hot team, то и творим». Молдавські емо плачуть вином, молдавські готи підфарбовуються чорноземами – луцький глядач дізнався багато нового про життя гостей. Гумористи влаштували на сцені студію прямого ефіру – «Радио Больничка». Їх хвиля знаходиться на частоті 120/80 FM. Заставки звучали наступним чином: «З нами не боляче!», «Час лікує!», «Зустрінемось під наркозом!». Спонсором ефіру стали ліки «Терпина». «Захворів на? Терпи на!»

Жіноча команда КВН «Емансіпе» з Луцька успішно виступили у рідних стінах, стали срібними призерами гри. За традицією, дівчата жартували на тематику відповідно до своєї назви та складу. Давали поради чоловікам, рекламували Ашота, який грає на корпоративах та весіллях, на розминці видавали мікрофоном дивні звуки, робили рекламу халатів з Хмельницького, напросилися на квіти від ведучого, співали жіночі частушки. Під час розминки хлопці з «Наслідків політехніки» поцікавились чому вони на ноги надягли тюль.

Переможцями гри стали тернопільські гумористи з команди «КабМін». Як неодноразово зазначав ведучий Андрій Зубенко, кавеенщики привезли з собою у всіх значеннях «важку артилерію». Саме тому, на їх думку, їх не взяли в «Дом-2» (адже пролізти в двері їм не вдалося). Першокурсники шукають аудиторії за допомогою GPS-навігатора, гламурні сільські дівчата ходять на дискотеки в рожевих калошах, абонентів «Білайн», які не поповнюють рахунки, кусають бджоли, дівчата з п’ятим розміром грудей помічають свою вагітність лише на 9 місяці – ці та інші жарти лунали з вуст команди під час візитки. Музичний епізод «КабМіну» просто рвав глядачів на шмаття, а члена журі Сергія Ткачука взагалі довів до сліз. Причиною такого ажіотажу став вигаданий конкурс «МаневичіБачення», де головним героєм став і без КВНу смішний персонаж Андрій Мацевко зі своїми закликами «Я вас не цюю!». Саме він презентував чудовий вірш: «Я на ній, вона на мені. Ми потієм як олені. І ніяка то не сютка – то забита в щент марссютка!». Шквал овацій отримав і бітбоксер, який теж взяв участь у конкурсі «МаневичіБачення».

Свою думку з приводу гри висловив Андрій Зубенко: «Як на мене, багато команд не виправдали себе, адже могли виступити набагато краще. Можливо, це спричинено творчою кризою, або якимись іншими проблемами. Команда з Рівного та молдавани набагато краще виступили у чвертьфіналі. Помітно й  тенденцію, що Луцьк не сприймає столичних команд, я й сам, чесно зізнаюся, інколи не розумію хвилю їхнього гумору. «КабМін» навпаки себе перевершили, а от Політех, змінивши стиль гумору, не дотягнули трішки до фіналу. Взагалі, якби можна було зробити таку-собі збірну з команд, які сьогодні виступали, то якщо поєднати муз.епізод «КабМіну», голос Крошки з «Емансіпе», трохи відбитості Молдови, яка була на чвертьфіналі і оцих нарікань від «Політеху» - була б ідеальна команда, з якою можна було б їздити по усім лігам і вигравати усі ігри».

Офіційні результати гри наступні:

1.КабМін (Тернопіль) – 18.

2.Емансіпе(Луцьк) – 17

3-4.Что hot team, то и творим(Бельци, Молдова) – 16,4

3-4.Тра-та-та (Новояворівськ) - 16,4

5. Наслідки політехніки (Львів) – 15,4

6.Т.Б.П.Ч.(Рівне) – 14,8

7.Торгаши-Ж (Київ) – 13,6

Відповідно до фіналу проходять 4 перші команди.

Наступний півфінал Ліги КВН "Волинь" відбудеться 5 квітня в Палаці учнівської молоді. Квитки на гру з'являться в продажі з 14 березня.

Нагадуємо, що усі ігри сезону транслюються в ефірі телеканалу «Аверс».

 
























Репортаж вела

Анастасія Передрій

Фото Максим Томащук, Зю Побережнюк

навмисно для www.kvnvolyn.at.ua
Переглядів: 1426 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 4.2/9 |
Всього коментарів: 8
0  
8 <11   (27.04.2011 19:05) [Материал]
Тому що команда існує менше року, тому вони фізично не могли пограти в скількох лігах, вже зараз лучанки грають в ЗУЛ а скоро і Галицькій лізі будуть

0  
7 <с кем нужно переспать что б попасть в финал   (26.04.2011 17:24) [Материал]
а давайте мы заплатим .
нам ещо играть*
а Вам судить.

0  
6 <нащо така ліга ?   (26.04.2011 17:19) [Материал]
як гадаєте гарне питання ?
чому така сильна команда як Емансіпе не грає у Вищій лізі, АМІК ?
Емансіпе грає у фіналі з Коліжанками . візьміть і зрівняйте послужносписок команд *
смешно ? нет? ...а мне очень
жаба свое болото хвалит*
Пельц возми нормальное жюри в лігу ,
редактори +

0  
5 <Рожевий сироп   (14.03.2011 23:42) [Материал]
Можливо і пристосований краще (хоча з цим, я б посперечався), але вигляд геть не святковий, скажем так, морально холодніше.
Але суть того, що лучанок таки троха протягли не змінюється.
та будь ласка)

0  
4 <Валерій Пельц   (14.03.2011 19:52) [Материал]
Зовсім не згоден стосовно залу. Зал набагато краще пристосований для КВН.
І гроші в виюобі залу зовсім не до чого, більше того, ціна залу не відрізняється.

А тепер про те що найбільше розсмішило. Один з редакторів дійсно виходив з залу під час розминки, але причиною того була підготовка до наступного конкурсу.
Як ви вважаєте якби редактор пішов на сцену і почав підказувати відповіді одній з команд, якою була б реакція решти команд що перебували на сцені ? )) тому трохи треба включати логіку перед тим як щось припускати
дякую


0  
3 <Рожевий сироп   (14.03.2011 17:50) [Материал]
Жарти хороші, звук ніякий(
Та й і оздоблення пуму якось геть спотворює настрій свята, в просвіті було урочистіше та гарніше виглядало..Жаль, дійсно жаль, що у нас час все вирішують гроші(
А команди молодці, сподобались без вийнятку усі)
Хоча "Емансіпе", журі таки тягло явно) Чого варте, що під час розминки до них, за куліси втік один із редакторів. Те, що команда чомусь стояла саме з краю сцени, дозволило йому залишитись не помітним для глядацької аудиторії.

0  
2 <11   (12.03.2011 12:03) [Материал]
Жарт команди ЧистоГон Львів, який повезла у ВУЛ команда КВН "Бомба" Млинів, а у Луцьк привезла команда Наслідки політехніки Львів. Судячи з усього це перехідний жарт львівського квн

0  
1 <Андрій СОБУЦЬКИЙ   (12.03.2011 11:02) [Материал]
Цілком погоджуюсь із Зубенком! Але впало у вічі те, що команд елементарно не вистачило на фінальний конкурс, тому що три перші вирізнялись кращою якістю гумору. Хоча один жарт був "позичений" із Вищої ліги (про вестибулярний та самогонний апарати)

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>