"Отдихаєм вмєстє" перемогли у півфіналі ліги КВН "Волинь" - 24 Березня 2013 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Четвер, 18.04.2024, 21:12
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2013 » Березень » 24 » "Отдихаєм вмєстє" перемогли у півфіналі ліги КВН "Волинь"
"Отдихаєм вмєстє" перемогли у півфіналі ліги КВН "Волинь"
10:45

На перший півфінал п’ятого сезону Ліги КВН «Волинь» через негоду не змогли дістатися дві команди, але гра все одно відбулася.
У Палаці учнівської молоді Луцька ввечері 23 березня не було вільних місць.

За право виходу у фінал Ліги змагалися чотири команди: «Отдихаєм вмєстє» (Хмельницький), «Без понтов» (Чернівці), «ФіФа» (Ужгород), «Малишка Емілі» (Київ), на допомогу півфіналістам до Луцька завітали і лауреати фестивалю "VolFest 2012" команда з Дніпропетровсяка "500 дней лета".

А от іменита команда «Перша сільська збірна» не змогла потрапити на гру. Єдиний гравець команди простояв у пробці біля Житомира 20 годин, розповіли організатори. Через складні погодні умови не взяла участь у півфіналі і тернопільська команда «Вікенд». Тому ці команди зіграють вже в другому півфіналі, який відбудеться 20 квітня, і за прогнозами повинен бути дуже сильним оскільки в ньому ще зіграють такі гранди, як "ЧистоГон",  "Коліжанки", "Проспект металургів" .

Команди змагалися у чотирьох вже традиційних для КВНу конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Відеоконкурс» і «СТЕМ».

Оцінювали якість гумору та здібності команд п’ять членів журі: радіоведучі Вікторія Жуковська (СіД FM) і Сергій Ткачук (радіо «Луцьк»), лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук, заступник головного редактора газети «Відомості.UA» Михайло Гарщаль і депутат Волинської обласної ради Олег Батюк. За грою також пильно спостерігали редактор Ліги Руслан Місюк і директор Ліги, голова «Волинської асоціації КВН» Валерій Пельц.

Уже під час першого конкурсу лідирували хлопці з Хмельницького. Вони відразу завели публіку харизмою капітана, який виконав невеличкий стриптиз. Жарт про телешоу «Ревізор» на свинофермі теж потішив глядачів.

«Ревізор» не може рекомендувати цей свинарник людям, хоча тут і краще, ніж у «Файна Окрайна», – жартувала команда.

А у пісні про суржик команда продемонструвала свій патріотизм: «Не важливо звідки ти: з заходу чи сходу. Пам’ятай, що ти – частина сильного народу!».

У підсумку перемогла саме команда з Хмельницького «Отдихаєм вмєстє». До слова, команда є учасником Вищої української ліги КВН. Не зважаючи на важкі погодні умови, та проблеми з доїздом двох команд на півфінальну гру, вона все ж таки відбулась.

Результат гри:
- "Отдихаєм вмєстє" Хмельницький  -   17.6
- "Без понтов" Чернівці -                                15.8
- "ФіФа" Ужгород -                                         15.2
- "Малишка Емілі -                                         15.2
















За метеріалом ВолиньПост   http://www.volynpost.com/news/12723-na-kvni-v-lucku-peremogla-komanda-iaka-rozdiagalas-na-sceni-i-bagato-krychala-foto

Фото Ірина Качан

Переглядів: 1276 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>