Відомі всі півфіналісти ліги КВН "Волинь" + ФОТО - 23 Грудня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 02:05
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Грудень » 23 » Відомі всі півфіналісти ліги КВН "Волинь" + ФОТО
Відомі всі півфіналісти ліги КВН "Волинь" + ФОТО
19:29

22 грудня луцькі прихильники КВНу дізналися усіх півфіналістів сезону Ліги КВН Волинь: було зіграно заключну чвертьфінальну гру. У ній взяло участь шість команд. Рекордною за усі ігри сезону була кількість луцьких колективів, вони складали половину з тих, що виступали: «ВДУш», «Емансіпе», «В дрова». Окрім них лучани приймали ще й гостей з Хмельницького, команду «Острів Свободи», львів’ян «Наслідки політехніки» та «Вікторія Бекхем» з Рівного.

Гасло «Всі зміни на краще» все ще залишається актуальним, тому члени журі перетворилися на Дідів Морозів та новорічних ялинок, а представляв їх найбільш колоритний Дід Мороз – ведучий Андрій Зубенко. Експертами з новорічного гумору були: екс-кавеенщики Андрій Лев та Валерій Стернійчук, ведучий радіо «Луцьк» Сергій Ткачук, заступник редактора газети «Відомості.ua» Михайло Гарщаль та голова громадської організації «Волинська асоціація КВН» - Валерій Пельц. Традиційна редактура КВН також доклала зусиль до якості гри – Руслан Місюк та Олександр Мельник.

ЕмансіпеПереможцями гри стала луцька команда «Емансіпе», які продовжують дивувати глядачів жіночими жартами. Сезон змін торкнувся і дівчат: вони не лише змінили форму, а й долучили до своїх виступів хлопця – така собі чоловіча четвертина команди. Дівчата переспівали відому пісню О.Пономарьова «Варто чи ні», у якій співали про шопінг: «Я куплю тільки тебе», але виявилось, що річ надто тісна для дівчат і фразу «варто чи ні» замінили на «менше жери». Також дами розповіли, що знають чим відрізняється беха від мерса: в мерса багажник зручніший. Протягом гри зробили рекламу жіночій білизні «Леонід Кравчук» - маємо те, що маємо. Фінальний конкурс «СТЕМ» закріпив прихильність залу до команди після перегляду мініатюри про футбольний матч ФК «Волинь» та «Манчестер Юнайтид» на Євро-2012. Під час футбольної гри до дівчат приєдналась «оптимістка», щоб почекати кінця світу. У мініатюрі була задіяна найбільша за історію волинського КВН масовка вболівальників ФК «Волинь». Учасниць в команді всього троє, а успіх у них глобальний.


Срібними призерами гри виявилась ще одна міні-команда «Остров свободы» з Хмельницького. На грі були присутні лише декілька членів команди, але основні ролі грали лише двоє – це ще раз доводить, що головне не кількість, а якість – цей факт відмітив голова журі Валерій Пельц. Хлопці ставили дуже цікаві мініатюри. Наприклад, на запитання до Яни Клочкової як вона тренується, спортсменка двозначно відповідає: «Я гребу!?». Почули ми також зізнання дівчини до хлопця: «Пам’ятаєш, як ми у твістер грали? Так от… Я вагітна!». На початку одного із конкурсів учасники розпочали із фрази: «В мене бабця з вашого міста, підтримайте!». Але навіть не зважаючи на родинні зв’язки з Луцьком, команду встигла полюбити наша публіка. «Остров свободы» запропонували найдешевший тест на вагітність у вигляді букету ромашок. Жартували вони також з приводу розвитку Волинського телебачення. В ефірі ВТ працював Микола Вересень з передачею «Та ну!», де гостем студії був співак Олесь Пікачу. Зал зірвався від сміху після фрази ведучого: «І у нас є перший телефонний дзвінок, але так як це Волинське телебачення, питання ставлю я сам!».

Команда «Вікторія Бекхем» - бронзові призери гри. Їх також полюбила луцька публіка. Учасники показали багато мініатюр, які стосувалися повсякденних проблем та ситуацій. «Гардиробщиця народила від будівельника. Соціально, але без користі». Цікавою була сценка про екзамен у залізнодорожній школі. Чудово команда виступила і у розминці. «Вікторія Бекхем» - це той випадок, коли жартами команди потрібно смакувати вживу, а не перечитувати їх на письмі.

Четверте місце посіли «Наслідки політехніки» зі Львова, чим забезпечили собі дорогу у півфінал. Небагато людей було задіяно у виступі команди, що ще раз підкреслює успішність мінімалізму. Хлопці показували мініатюру про даїшницю Таню: «-Вам треба заправитись! – Та в мене ж повний бак! –То йди в кущі злий свій повний бак і заправся нормально!». Під час СТЕМу хвилі сміху зривали вирази невдоволення героя мініатюри: «Стоватну лампочку мені в рот!», «Зіброва мені в плеєр!», «Ах, на ютуб мене голим!», «Три ялинки мені на головну площу!», «Папа амерікано мені на рингтон!», «Фізкультуру мені 5 парою!».

Команда КВН «ВДУш» зайняли п’яте місце, тому не пройшли у півфінал. Проте, колектив гідно представив Луцьк. В основному в них були короткі жарти: «Стас як китайський айфон: ніби гарний, але ніхто не хоче брати», «В Чехії мода на все українське, там випустили авто «Шкода окТаврія». Нам вас реально шкода…». У виступі також продемонстрували соціальну рекламу відділу міліції на Грибоєдова. У конкурсі «СТЕМ» вони показали пародію на відому рекламу кави «Нескафе». Ще один ранок в Арктиці в них був у компанії з радіоприймачем, який транслював пісні лише про зиму.

Останнє місце посіла молода луцька команда «В дрова». Декілька разів учасники зачепили тему ціни на луцькі маршрутки, зокрема героєм їхніх сценок був Андрій Козюра, через якого уся ця історія почалась. Загалом жарти команди й були спрямовані на місцеву тематику: «На 40-вому відкрили «Адреналін», а на красному хочуть відкрити амфітамін…». Цікавою була сценка останніх хвилин життя батька та розподіл майна між синами: молодшому сину півцарства – ГПЗ і 40-вий; старшому сину конюшні – гуртожитки ... технікуму, а найстаршому місто від вокзала до варшавки.

Конкурс «Розминка» пройшов дуже жваво та весело. Команда «В дрова» запропонувала розв’язати новорічну задачу з фізики: "Під час святкування нового року з пункту А (голова) в пункт Б (салат олів'є) падає нерухоме тіло. Яка імовірність того, що нерухоме тіло попаде у фаршировану щуку, якщо щільність салату олів'є становить 9,8 Дж?". Найдотепніше відповіли переможці «Емансіпе»: «Ну от подивись, я кожен місяць витрачаю 500 грн на корекцію нігтів, а для того, щоб зробити поламаний ніготь треба 20 грн. От зараз в мене поламано раз, два, три, чотири нігтя!!! Так от! Яка ймовірність того, що податковий кодекс ухвалять?». Ще серед цікавих питань було запитання від Політехніки: «Я живу в гуртожитку і коли я виїжджав зі Львова, забув закрутити воду. Вже походу всі бульбашки з мінералки вивітрились. А які особливості проживання у вас в Луцьку?», а також питання від ВДУш: «Хитрий циган-програміст продав табір і купив собі ноутбук. Тепер він гадає усім по косинці. А які ви знаєте новини зі сфери нано-технології?»

Ось так і минула остання 1\4фіналу Всеукраїнської ліги КВН «Волинь». Позаду рівно половина сезону.  Офіційні результати гри такі:

1- "Емансіпе" Луцьк - 15,6

2- "Острів свободи"Хмельницький - 15,3

3- "Вікторія Бекхем" Рівне - 14,05

4- "Наслідки політехніки" Львів - 13,8

5- "В душ" Луцьк - 13,35

6- "В дрова" Луцьк - 11,1

Отже, за результатами попередніх ігор до півфіналу потрапляють: «Гостиница Киев» (Київ– Кривий Ріг), «Оптом дешевше» (Тернопіль), «Коліжанки» ( Львів), «Лінія Відриву» (Ковель), «Т.Б.П.Ч.» (Рівне), «Что хотим то творим» ( Бєльци, Молдова), «Торгаши-Ж» (Київ), «Кабмін» (Тернопіль), «Супер клас» (Київ), «Емансіпе» (Луцьк), «Остров Свободы» (Хмельницький), «Вікторія Бекхем» (Рівне) та «Наслідки політехніки» (Львів).

І окремим рішенням оргкомітету ліги КВН «Волинь» до стадії півфіналу потрапляє команда , яка зайняла п’яте місце в першій ¼ фіналу  «Тра-та-та 36.км» Новояворівськ (чемпіони минулого сезону ліги).

З наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!!!

До зустрічі на іграх ліги КВН «Волинь»!

Анастасія Передрій

Спеціально для  www.kvnvolyn.at.ua

Фото Максима Томащука та Дмитра Лопатіна


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Переглядів: 1079 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 5.0/4 |
Всього коментарів: 3
0  
3 <зритель   (24.12.2010 18:44) [Материал]
Алешенька, а что не так?

0  
2 <Алешенька   (24.12.2010 14:14) [Материал]
Разберитесь с географией команд=)
Остров с Хмельницкого, Виктория - с Ровно.

Всем спасибо за игру.


0  
1 <Лінія відриву   (24.12.2010 06:32) [Материал]
Ну що ж все так як і передбачалось!!!)))
Вітаємо команд що пройшли до 1.2!!!)))

Тепер з нетерпінням чекаємо : Тем, Конкурсів та Груп півфіналу!!!)))

Швидше би!!!!)))


dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>