Мер волинської Студреспубліки залишився на повторний термін - 12 Липня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Субота, 04.05.2024, 00:39
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Липень » 12 » Мер волинської Студреспубліки залишився на повторний термін
Мер волинської Студреспубліки залишився на повторний термін
23:09

26-27 червня в Центральному парку міста Луцька відбувався мульти-фестиваль "Студентська республіка-2010". Основним завданням якого було обрання «Студентського мера» та «Студентського магістрату» Луцька. Однак через погоду, вперше в історії проведення мульти-фестивалю, вибори були перенесені.

На території "Студентської республіки" було зареєстровано два кандидати на посаду студентського мера. Ними стали студентка Волинського національного університету імені Лесі Українки - Олена Гнасюк та студент Луцького національного технічного університету - Максим Воскресенський.

Відтак, 5 липня оргкомітетом фестивалю було прийняте рішення, провести вибори "Студентського мера Луцька 2010" шляхом прямого голосування. Право голосу на даних виборах отримає кожен студент, який навчається в будь-якому вишів Волинської області та може посвідчити це студентським квитком або заліковою книжкою.

8 липня в приміщенні Палацу культури міста Луцька планувалось голосування за кандидатів на пост Студентського мера.

Однак довгоочікувані вибори мера Студреспубліки так і не пройшли.

Кореспонденту газети "Відомості UA" ситуацію прояснив голова Народно-демократичної ліги молоді на Волині Валерій Пельц. За його словами, очільником Волинської Студреспубліки в 2010 році залишається минулорічний Студентський мер — Майя Варченко.

"Оргкомітет не знайшов єдиного варіанту проведення виборів: одні – наполягали, щоб голосували лише представники Студреспубліки, а інші схилялися до думки, що це справа усіх студентів", — сказав голова Волинської НЛДМ. Зокрема, представники ЛНТУ були проти, щоб кожен студент мав право голосу і тому опротестували цей метод голосування численними скаргами на адресу оргкомітету, за словами Пельца - студенти ЛНТУ просто злякались черговий раз програти і тому почали протестувати.

Отож, рішенням Волинського оргкомітету фестивалю "Студентська республіка-2010" було вирішено. Студентський мер залишається на другу каденцію і візьме участь у всеукраїнському турі «Студентської республіки-2010», що було погоджено з Міжнародним оргкомітетом мульти-фестивалю.

Протягом тижня Волинь визначиться зі складом магістрату, який також поїде на фінал до Криму.

Майя Варченко - "Студентський мер Луцька 2010"


Автор:  Прес служба ВОО НДЛМ
Переглядів: 726 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>