Ліга КВН "Волинь" змінила своє "обличчя" - 11 Вересня 2010 - "Волинська асоціація КВН". Офіційний сайт
Четвер, 28.03.2024, 14:44
Головна

Реєстрація

Вхід
Вітаю Вас Гость
Ліга КВН "Волинь"
Студентська ліга
Корисне
Організатор Ліги
Радіо партнер
Вхід за куліси
Пошук
Головна » 2010 » Вересень » 11 » Ліга КВН "Волинь" змінила своє "обличчя"
Ліга КВН "Волинь" змінила своє "обличчя"
11:21

Логотип, сцену та зал, і ведучого змінила у цьогорічному сезоні ліга КВН «Волинь».

Сезон волинського «кавеену» стартує 19 вересня 3-тім Всеукраїнським фестивалем команд КВН «VolFest 2010».

У цьогорічній лізі КВН «Волинь» братимуть участь 24 команди, яких відберуть на самому фестивалі. П’ять команд-учасниць вже відомо – це призери Ліги КВН «Волинь» та Студентської ліги Луцька минулого сезону.

Учасники фестивалю з’їжджатимуться зі всієї України – з Києва, Одеси, Полтави, Рівного, Львова, Луцька та інших міст.

Як зазначають головні організатори фестивалю, команди з інших регіонів набагато сильніші аніж луцькі, тому наголошують на тому, щоб місцеві команди більше готувалися до виступів. «Звертаюсь до команд, зокрема до луцьких: більше вмикайте свій саморедактор, більше працюйте над матеріалом. У вас ще є трохи більше, ніж тиждень. І намагайтесь краще ставитись до постановки самого матеріалу, режисури, в плані постановки танців, співів». – радив новий ведучий фестивалю «VolFest 2010» - директор радіостанції «СідFM» Андрій Зубенко.

«Для мене звісно це приємний факт, тому, що мені запропонували стати обличчям і голосом цього сезону. На цей сезон я покладаю дуже великі сподівання.», - каже Зубенко.


Серед учасників фестивалю «VolFest 2010» немає жодної команди із волинських районів. Хоч організатори ще чекають на заявки, втім розуміють, у чому проблема: «В районах є команди. Але там рівень дуже низенький, відповідно вони навіть не хочуть подавати заявки, оскільки вони розуміють, що вони не пройдуть у відбірковому фестивалі, тому сюди не їдуть», - каже голова правління «Волинської асоціації КВН» Валерій Пельц.

Минулого року призовий фонд Ліги становив 6 тисяч гривень, цього - збільшився до 10-ти. Фестиваль проходить під патронатом депутата обласної ради Миколи Романюка.



За метеріалами Волинських новин



Переглядів: 845 | Додав: kvnvolyn | Рейтинг: 3.4/5 |
Всього коментарів: 8
0  
8   (03.11.2010 10:51) [Материал]
2 Комперентний

І знову ми з Вами пересіклися. Судячи з Ваших коментів на цьому ресурсі та інших Ви тільки вмієте писати негатив. Все у волинському КВНі, на Вашу думку, кепсько так, що далі нікуди. Це по-перше. По-друге, пишіть правильно, а то букви стрибають з місця на місце у словах і думку Вашу важко вловити. По-третє, про набивання карманів. Що тут Вас не влаштовує? КВН давно перетворився на бізнес-проект, у когось краще, у когось гірше, але гроші на цьому дійстві намагаються заробити і це нормально. Все залежить від здібностей організаторів. Інший аспект - всі полюбляють отримувати гроші за виконану роботу. Хіба Ви не вважаєте, що організувати і провести ігри КВН це робота? Ще й яка робота. Особливо враховуючи реалії Луцька де комерційні структури не дуже ведуться на спонсорство різноманітних заходів. Так чому люди не можуть отримати за роботу винагороду? Не бачу я логіки у Ваших словах.
Інший момент: хто забороняє комусь іншому організувати альтернативну лігу в Луцьку? Будь-ласка шукайте команди, зал, звукове забезпечення, фінансову підтримку і робіть. Якщо вийде краще ніж у Лізі КВН "Волинь" - добре, молодці. Ми повчимося у Вас, врахуємо свої недоліки і будемо їх виправляти. Конкуренція з'явиться, а це завжди добре. Тільки ж у нас в місті полюбляють більше язиками молоти, а не щось робити своє, а якщо хтось зробить, то обов'язково треба вилити тони негативу і бруду, бо самим не вдається. Хочете сказати що не так?


0  
7 <Комперентний   (02.11.2010 22:44) [Материал]
Скурвився томущо, кожен думає про те ,що понабивати Крамани.А поки хтось думає ПЕльц і Мисюк набивають!!!!!!! УРА ТОВАРІЩІ!поки ви вірити в ідеаои вас тримають за ЛОХІВ!

0  
6   (29.10.2010 22:06) [Материал]
2 rausomo
А в чому саме, на Вашу думку, скурвився Волинський КВН? Якщо вже сказали "А", то кажіть і "Б". А то ляпнути не по справі у нас кожен може, а до конструктивної критики ніколи не доходить. Сміливіше, панове. Під час суперечок народжується істина.

0  
5 rausomo   (29.10.2010 11:30) [Материал]
Скурвився Волинський КВН killed

0  
4 <Компетентний   (17.09.2010 22:09) [Материал]
Верніть АБРАМА!!=(

0  
3 <Лінія Відриву   (15.09.2010 23:29) [Материал]
А Руслан веселий на фоті!!!!)))))

0  
2 <Владимир-Волынский   (15.09.2010 14:44) [Материал]
И про Владимир-Волынский попрошу "уважаемого" Валерия не выражаться в таком ключе, так как есть другие причины не появления команды из древнего города на луцкую лигу КВН, про которые Валерий Пельц вкурсе!

0  
1 <Лінія Відриву   (13.09.2010 23:46) [Материал]
Шановні ну нашо ви так про Ковель?
Наша команда не ЧП і навіть не ВІП чи Тра - та - та 36км!!!!
Але минулоріч пи пройшли у 1/4.(Шкода що не далі(((((()
Та і на цей сезон заявку подали!!!
Та і приїдимо 100%
Тому попрошу на Ковель не треба.....

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Имя *:
Email:
Код *:
Наше відео
Кубок Любарта 2014. Розминка Кубок міського голови 2014 "Кубок Любарта 2013" Фінал 2012 Фестиваль"VolFest 2012" "Кубок Любарта 2011
Статистика
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Украина онлайн
Rambler's Top100

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Сайт розроблений: МГО "Волинська асоціація КВН". © 2009 - 2011 При передруці матеріалів гіперпосилання на сайт www.kvnvolyn.at.ua – є обов'язковим
Сайт управляється системою uCoz td>